VÁLTSD VALÓRA A VÁGYAIDAT tréning

Eleged van már a helyzetedből? Változtatnál már, de nem tudod, merre-hogyan? A spirituális világ távol van Tőled vagy nem tudsz több napos tanfolyamokon résztvenni?

VÁLTSD VALÓRA A VÁGYAIDAT tréning
való

Te csak éled vagy megéled az életed?
Mikor és kinek hitted el, hogy nem lehet másképp? „Ez van, ezt kell szeretni!” Szerinted tényleg igaz ez? Valakinek jár, valakinek pedig nem jár, amit akar?

Melyik az az életterület, amin a leginkább szeretnél változtatni?

Ezt a programot azoknak hoztam létre, akik változtatni szeretnének valamin, el akarják érni a céljukat, másként akarnak élni és egyszerű, a mindennapjaikba könnyen beépíthető megoldásokat, eszközöket keresnek!

Célom, hogy átadjam Neked azt a 20 éves megszerzett tudást és saját tapasztalatot, ami nekem és a klienseimnek már segített!

A ThetaHealing módszer egy zseniális eszköz arra, hogy változtass azon, amin éppen szeretnél! Viszont ha nincs 3 napod a tanfolyamra vagy nem vagy benne biztos, hogy ez Neked való (ezt érdemes átgondolni, mert a világon is már rengeteg országban használják 20!!! éve) vagy jelenleg nem látod az anyagi fedezetet rá (itt felhívnám a figyelmed a részletfizetési /ösztöndíj lehetőségre), akkor ez az 1 napos tréning Neked szól!

A program alatt tea, kávé biztosított számodra.

Egy nap, ami sokszorosan megtérül Neked és a környezetednek is! Van egy napod erre?

A tréning díja: 39.900 Ft

Jelentkezz a nikoletta.ruff@gmail.com e-mail címen. Gyere el és tegyünk érte együtt, hogy úgy éld a mindennapjaidat, ahogy csak igazán szeretnéd!

Szeretettel várlak!

Ruff Nikoletta
mediátor, ThetaHealing® tanár és konzulens

 

Amennyiben értesülni szeretnél későbbi időpontról/programokról, iratkozz fel itt: Programértesítő

- Küldetésem az, hogy minél több kapcsolat működjön úgy, ahogy az az adott párnak megfelelő és minél több gyermek cseperedjen fel Anya és Apa mellett is, egy CSALÁDban!!! -

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!