BABA Klinika

Elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy nekem már valóra vált a gyermekkori álmom, hogy legyen egy Kisfiam, aztán pedig egy Kislányom.girl-18918_1280

Abban szeretnék a segítségedre lenni, hogy Te is átélhesd ezt az érzést. Tudom milyen, amikor egy baba érkezése várat magára, így mindig nagy öröm, amikor pároknál hozzájárulhatok, hogy kisbabájuk legyen. Akár ahhoz, hogy egy problémásan induló várandósság jól alakuljon vagy hogy a szülés, a szoptatás körül felmerült kérdések, gondok megoldódjanak.

A személyes tanácsaimon túl, alapvetően a ThetaHealing® technikát alkalmazom a találkozónk során, amiről itt a weboldalamon tudsz bővebben olvasni: www.amediacio.hu/thetahealing .

Tapasztalataim szerint mielőtt valaki fizikai, testi beavatkozások mellett dönt, érdemes a lelki okokat megkeresni és oldani ezeket a blokkokat. Sokszor nem is gondolják az emberek, mennyire egyszerű okai lehetnek annak, ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnénk.

A módszer ugyanolyan hatékony személyesen, ahogy skype-on is, így a távolság sem akadály. ThetaHealing® konzultációról és tanfolyamról visszajelzéseket itt olvashatsz:
www.amediacio.hu/thetahealing

Szeretettel várlak konzultáción vagy tanfolyamon is, ahol elsajátíthatod, Te hogyan tudod magadon alkalmazni ezt a nagyszerű eszközt!

Ruff Nikoletta
igazságügyi mediátor, ThetaHealing® instruktor és konzulens

 

Értesítés tanfolyamokról, programokról, kedvezményekről: Hírlevél  - kattints rá

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!

Kérdés merült fel? Keress nyugodtan az elérhetőségeimen! Online konzultációs lehetőség.

 

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com