Társkeresés

TÁRSKERESÉS a legfelsőbb szinteken

2013.10.19        16h        Árpád Fürdő, Székesfehérvár

A rendezvény célja az előadáson keresztül felhívni a figyelmet azokra a lehetséges okokra, amik visszatartják az embereket attól, hogy megtalálják életük párját és gyakorlati ötletekkel szolgálni mindehhez. A Theta Technika alkalmazásával lépéseket teszünk a sikeres társtalálásért. Mindezek után pedig lehetőség nyílik a résztvevők közötti ismerkedésre.

A rendezvény 3 részből áll:

1. Előadás

2. Theta Technika alkalmazása a sikeres társtalálásért (bővebb információ a Theta healingről megtalálható:

- Természetgyógyász magazinban megjelent írás

- http://www.thetahealing.hu/thetahealing/

- VISSZAJELZÉSEK

3. Rapid randi – résztvevők számától és igényétől függően

Részvételi díj:

A: 2000 Ft – előadás

B: 2500 Ft – előadás + Theta / előadás + Rapid randi

C: 3000 Ft – előadás + Theta + Rapid randi

Fontos: a rendezvény helyszíne a székesfehérvári Árpád Fürdő. A résztvevők számára az előadás napján a fürdő kedvezményesen vehető igénybe, 2.000,-Ft/fő áron!

 

Előre szükséges jelentkezni: a terem férőhelye korlátozott, ezért érdemes mielőbb a helyét biztosítania.

- az előadás bevételének 10%-át -adott városban- a legtöbb szavazatot kapott alapítvány, szervezet, család, … kapja. Amennyiben szeretne javaslatot tenni, tüntesse fel azt a jelentkezési űrlapon, hogy az előadásra összesítésre kerülhessen.

- akik a részvételi díjat kifizették sorsoláson vesznek részt: 1 szerencsés nyertes az előadó személyes/skype tanácsadására lesz jogosult, az előadást követő 1 hónapon belül (amennyiben olyan nyer, aki nem jelent meg, Őt az e-mail címe vagy telefonszáma alapján értesítjük).

- a résztvevők közül az első 3 fő, aki a honlapon megtalálható szolgáltatások egyikét igénybe veszi, 50% kedvezményben részesül (az előadást követő 2 hónapon belül).

Belépés: a terembe névlista szerint léphetnek be, ami a jelentkezéskor megadott nevek alapján készül. A jelentkezési űrlap kitöltésekor fokozottan figyeljenek a nevek helyes megadására, mert a listán nem szereplő személyeket nem áll módunkban beengedni. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

Társra vágyik? Ne feledje, hogy valaki számára Ön a Nagy Ő!

Éljen a lehetőséggel és

JELENTKEZZEN MOST!

A jelentkezéshez kérem töltse ki az alábbi űrlapot, majd nyomja meg a JELENTKEZÉS gombot! Ezután a rendszer az űrlap alatt automatikusan kiírja, hogy sikerült-e elküldeni a jelentkezését. Ha nem, akkor pedig a hiba okát.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. A további jelentkezők adatainál írjon egy nullát, ha egyedül érkezik. Több jelentkező esetén feltétlenül írja be a kért adatokat a terembe való belépés miatt.

Név *

E-mail cím *

Telefonszám *

Számlázási adatok (név, cím) *

További jelentkezők adatai (név; e-mail cím; telefonszám; lakhely; kedvezmény) *

Javaslat az adományra

Szeretnék értesítést kapni további programokról?

Megjegyzés

>

Köszönjük jelentkezését! A megadott e-mail címre hamarosan kap egy e-mailt, amiben minden további fontos információt megtalál. (Amennyiben nem kapná meg, ellenőrizze spam fiókját is.)

A témában megjelent írásomat, megtalálja Hol vagy nagy Ő címmel itt: Média

Amennyiben értesülni szeretne későbbi időpontról/programokról, iratkozzon fel itt: Programértesítő

Kérem olvassa el a Bemutatkozás menüpontot is!

 

Kérdés merült fel Önben? Keressen nyugodtan az elérhetőségeimen!

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com