Segítség nehéz helyzetekhez

V I S S Z A J E L Z É S E K
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”

Úgy gondolom ha összefogunk, támogatjuk egymást, akkor könnyebben élik meg azok is ezt az állapotot, akik most kilátástalannak érzik a helyzetüket.

Jó sok ember életéhez voltam már hozzajárulás, rengeteg tapasztalatra tettem szert az elmúlt kb. 10 évben mióta konzultációkat és tanfolyamokat tartottam. Szeretném ha minél több ember élhetné úgy az életét, ahogy akarja, ahelyett ahogy a tudatalattija irányítja.

Csináltam egyik nap a Theta Felismeresek csoportomban egy élő bejelentkezést, hogy elmondjak néhány hasznos dolgot, mit tud tenni az ember ebben a kialakult helyzetben, ha eluralkodott rajta a félelem. Végül megosztom nyilvánosan is, mert annyian jelezték privátban, hogy milyen sokat segített nekik, biztos lesz akinek még jól jön.

Ha a facebookon már láttad az első 15 percet, akkor itt a 23. perctől nézd tovább:

Oszd meg másokkal, ha úgy gondolod hasznos lehet a számukra! Megköszönöm, ha írsz nekem egy visszajelzést a nikoletta.ruff@gmail.com e-mail címre, hogy miben segített Neked!

Értesítés tanfolyamokról, programokról, kedvezményekről: Hírlevél - kattints rá

A video végén említett SPEKTRUM kezdő tanfolyamon 14 órában adom át azt a tudást, amivel az életedben bármin tudsz segíteni magadnak, a családodnak! Tartalmaz egy bonus relaxációt gyerekeknek. 44 oldal jegyzet van hozzá.
Részletfizetés van indokolt esetben.
További információ: http://www.amediacio.hu/spektrum

Rendeld meg és tegyél érte, hogy úgy éld a mindennapjaidat, ahogy csak igazán szeretnéd! Igényeld meg már most … hisz tudod, az idő így is úgy is telik, csak nem mindegy, hogyan!

MEGRENDELÉS

Név*

E-mail cím*

Telefonszám *

Számlázási adatok (név, cím) *

Szeretnék értesítést kapni aktualitásokról?

Megjegyzés

Köszönjük megrendelését! A megadott e-mail címre hamarosan kap egy e-mailt, amiben minden további fontos információt megtalál. (Amennyiben nem kapná meg, ellenőrizze spam fiókját is.)

Ha még nem sikerült döntened, olvass tovább!

Eleged van már az életed történéseiből? Változtatnál már, de nem tudod, merre-hogyan?Te csak éled vagy megéled az életed? Mikor és kinek hitted el, hogy nem lehet másképp? „Ez van, ezt kell szeretni!” Szerinted tényleg igaz ez? Valakinek jár, valakinek pedig nem jár, amit akar?

Sok embert ismerek, akik azt hitték, hogy akarnak valamin változtatni, aztán kiderült, hogy valójában nem, mert az adott helyzet mégis szolgálta őket valamilyen módon. Sokszor azért, mert bármilyen rossz is, de biztonságosnak érezzük. Már megszoktuk. Ismerős. Újra megéljük, azt amit gyerekkorban: akkor sem éreztük, hogy elégedettek velünk, hát most felnőttként a főnökünktől/párunktól sem érezzük. Annyira szeretnénk tudatosan jobb anyagi körülményeket, de a tudatalattiban meg ott van a nélkülözés mintája: gyerekként is le kellett mondani dolgokról, felnőttként megélhetjük ugyanezt. Minták … már biztos ezerszer hallottad.

Életünk bármelyik területére kihatással van a tudatalattink. Nem mérlegel csak teszi a dolgát és megvalósítja azt a „parancsot”, amit adtak neki.
A fantasztikus dolog az, hogy ezen lehet változtatni, ezeket felül lehet írni. Csak azért, mert valami történt a múltban, nem kell hogy az már kihatással legyen a jövőnkben, lehet rajta változtatni.

Fedezd fel saját magad azokat a korlátozó hitrendszereket, amik irányítják az életedet! Nem tudod, mire gondolok? Gyere el a tanfolyamra és mindent megértesz!

Éld az életed!!! A saját életed… nem mások gondolatait, programjait, amik a tudatalattidba befészkelték magukat!
Ha nem tetszik a jelen helyzeted, egész egyszerűen keresd meg az okot és alkoss magadnak más életet!

Melyik az az életterület, amin a leginkább szeretnél változtatni?

Ezt a tanfolyamot azoknak hoztam létre, akik változtatni szeretnének valamin, el akarják érni a céljukat, másként akarnak élni és egyszerű, a mindennapjaikba könnyen beépíthető megoldásokat, eszközöket keresnek!

Célom, hogy átadjam Neked azt a 20 éves megszerzett tudást és saját tapasztalatot, ami nekem és a klienseimnek már segített!

Változtatni akarsz az életeden? Nem vagy boldog a párkapcsolatodban; anyagi nehézségeid vannak; nem érzed jó anyának/apának magad; az egészséged nem kicsattanó, már testi tüneteid vannak; megfelelési kényszered van a munkahelyeden; a vállalkozásod mellett nincs időd a családra, pihenésre; a gyerekeddel mindig gondok vannak az oviban/suliban… ?

Az ezen a tanfolyamon elsajátított tudás segít Neked az életedben bármikor, amiben csak akarod vagy rajtad keresztül akár másoknak. Könnyen használható, egyszerű és gyors technikákat ad számodra, amivel már aznaptól kezdve változtatni tudsz az életed bármelyik területén és el tudod érni, amit akarsz.

Egy komplett, a mindennapokban használható anyagot adok át Neked. Számtalan korlátozó tévhitet is átbeszélünk amik akadályozhatnak abban, amit akarsz és le is cseréljük azokat támogató nézőpontokra.

Vannak benne elméleti – gyakorlati blokkok: nagyon fontos rész benne, hogy érdemes magunkon dolgozni; foglalkozunk pl. a születéssel; kiemelkedően lényeges, hogy mit érdemes tenni, ha nem változik egy adott téma; egyszerű technika ami bevethető bármilyen témánál, amin változtatnánk; tanulunk progresszív relaxációt; tudatos teremtést … és rengeteg példát is elmondok, ami segíti a megértést. Tartalmaz egy bonus relaxációt gyerekeknek is.

Egy intenzív képzés, ami sokszorosan megtérül Neked és a környezetednek is!
Szervezői kedvezmény: szívesen tartok tanfolyamot bárhol, akár már 4 fő jelentkezése esetén is. Amennyiben kedved támad a szervezéshez 5 fő esetén 50%, 10 fő esetén 100% kedvezménnyel végezheted el a tanfolyamot.

Mi a három legfontosabb dolog, amit kapsz, ha az általam tartott tanfolyamon veszel részt?
- a kis csoportos létszám miatt maximális figyelmet
- a sok-sok éves tapasztalatom átadását
- a tanfolyam után sem maradsz magadra.

A képzés időtartama: 14 óra – itt nem megy el idő a feladatokkal, szünettel -bár nálam az utóbbival nem nagyon:-) – mert azokat önállóan megcsinálod és mivel ez videofelvétel, jár hozzá 60 perc online kérdezési lehetőség az anyaggal kapcsolatban, hogyha valami felmerülne benned. Továbbá ezt a személyes képzéssel szemben nem egyszer hallod, többször meg is nézheted/hallgathatod, 30 napig férsz hozzá. 44 oldal jegyzetet tartalmaz.

A tanfolyam díja: 140.000 Ft (részletfizetés igényelhető indokolt esetben).

Rendeld meg és tegyél érte, hogy úgy éld a mindennapjaidat, ahogy csak igazán szeretnéd! Igényeld meg már most … hisz tudod, az idő így is úgy is telik, csak nem mindegy, hogyan!

MEGRENDELÉS

Név*

E-mail cím*

Telefonszám *

Számlázási adatok (név, cím) *

Szeretnék értesítést kapni aktualitásokról?

Megjegyzés

Köszönjük megrendelését! A megadott e-mail címre hamarosan kap egy e-mailt, amiben minden további fontos információt megtalál. (Amennyiben nem kapná meg, ellenőrizze spam fiókját is.)

Szeretettel várlak akár egyéni konzultáción, akár az általad választott tanfolyamon. Te milyen témát szeretnél, hogy megváltozzon az életedben?

Ha szeretnél Te lenni az életed kapitánya és megtudni, hogyan lehetséges ez, gyere el akár a 2 napos képzésre – akár online is.

Amennyiben még megerősítés hiányzik a döntésedhez, olvasd el ezeket:

Visszajelzések a SPEKTRUM kezdő tanfolyamról - kattints rá

http://www.amediacio.hu/spektrum-szuletese

és ezt: http://www.amediacio.hu/spektrum-gyik

 

Szeretettel várlak!

Ruff Nikoletta
igazságügyi mediátor
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Access Bars®
Tanulástechnika tréning
————————–————————–—–

További online elérhető anyagok:

Előadások:

Előadások a párkapcsolatokról (kb. 3 óra)                 – 15.000 Ft
A párkapcsolatok láthatatlan buktatói (1,5 h előadás) – 4.500 Ft

Workshopok:

Teremtő Est (kb. 1,5h)                                    – 10.000 Ft;
Ideális testsúly workshop ( kb. 2 h)               – 20.000 Ft
Karrierváltó workshop (kb. 2 h)                     – 20.000 Ft
Szül(et)és workshop (kb. 2,5 h)                    – 20.000 Ft
Hogyan legyek jó szülő workshop (kb. 2,5h) – 20.000 Ft

 

Tanfolyamok:

További tanfolyamok (előképzettség szükséges: SPEKTRUM kezdő):

SPEKTRUM – Hogyan legyen több pénzem?                               – 100.000 Ft
SPEKTRUM – Hogyan  legyek boldog a (pár)kapcsolatomban?  – 100.000 Ft
SPEKTRUM – Kezembe veszem az egészségem                        – 100.000 Ft
SPEKTRUM – Kulcs a változáshoz                                               – 100.000 Ft
SPEKTRUM – Hogyan legyen több önbizalmam?                        – 100.000 Ft

 

 

Értesítés tanfolyamokról, programokról, kedvezményekről: Hírlevél  - kattints rá

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!

 

Kérdésed merült fel? Keress nyugodtan az elérhetőségeimen! Online konzultációs lehetőség.

(Én sem szeretem, ha heteket kell várni, hogy valakihez eljussak + ha SOS dologról vagy gyerekekről van szó, olyankor főleg igyekszem mielőbb időpontot adni … szóval lehet keresni bátran! Ezúton is köszönöm mindenkinek az ajánlásokat!)

Várlak szeretettel:

Ruff Nikoletta

 

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com

Jogi nyilatkozat kivonat:

Ruff Nikoletta vagy bárki aki, ezen az oldalon megjelenik nem rendelkezik orvosi végzettséggel. Nem diagnosztizálunk. Nem írunk semmiféle kezelést, orvosságot vagy bármi egyéb szert. Ruff Nikoletta hivatalos ThetaHealing Instruktor és Konzulens. Tartsd szem előtt, hogy minden, ami elhangzik egy konzultáción, tanfolyamon, azok javaslatok, a lépések megtételéhez Neked kell meghoznod a saját döntésed, ami a Te felelősséged! Minden, ami elhangzik egy konzultáción, tanfolyamon soha nem helyettesíti vagy írja felül esetleges orvosi diagnózist, kezelést.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>