Társkeresés

V I S S Z A J E L Z É S E K
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"

…  – MERT A TÁRSKERESÉS AZ EGYIK SZÍVÜGYEM – …

FONTOS: Bármi is legyen a lehetséges ok, ami visszatart attól, hogy megtaláld életed párját, legyél vele tisztában, hogy van rá megoldás!!!

Ebben tudok Neked segíteni, hogy közösen megtaláljuk miért vagy (még mindig/ újra) egyedül és megoldjuk ezt a helyzetet. Ezután pedig lépéseket teszünk a sikeres társtalálásért. Mindehhez a rendkívül egyszerű és hatékony ThetaHealing® módszert alkalmazzuk (Mi a Theta Healing® – kattints rá).

A témában készült rádiós beszélgetések és az írásaim, amik a Style magazin oldalain jelentek meg, itt találhatóak: Média

 - „Kedves Nikoletta!

Pont gondoltam, hogy megírom Önnek a “fejleményeket”, mert szerintem is fontos a visszacsatolás.

Megcsináltam a listát és azóta akkora érdeklődés van, hogy úton útfélen férfiakkal ismerkedem meg…kutyakiállítás, születésnapok stb és van nyomulás több szálon:-)
És tényleg érzem, hogy elszakadtam már a x-től, még bennem van és talán marad is valamilyen szinten, de már más szinten.

Szép napot!” -

Munkám során számtalanszor szembesülök vele, hogy évekig él valaki amiatt egyedül, mert az életében történt valami, amit nem tudott feldolgozni.

Ennek legtöbbször nincsenek is tudatában, csak a tudatalatti egy tökéletesen működő végrehajtó gépezetként teljesíti ezeket a láthatatlan utasításokat, amik egy-egy élethelyzetben rögzültek tudattalanul.

Az is gyakori, amikor tökéletesen tisztában van valaki az okkal és saját maga kerüli, hogy még egyszer hasonló helyzetbe kerüljön és ezért eleve fel sem vállal egy következő kapcsolatot.

       - “Csak el szerettem volna mondani, hogy szerelmes vagyok és belém is szerelmesek. Amit leírtam a levelemben és elküldtünk … , abból 99% teljesült is. Ami nem az meg nem is baj, hiszen a szívem mélyen mást éreztem mint amit leírtam. A szívem mélyén azt éreztem, hogy milyen j lenne, ha lenne gyereke és családban élhetnék. Hát meg is kaptam a szívem vágyát. Olyan a lelke mint az enyém, olyan érzéseket hozunk elő egymásból amire nincsenek szavak. Vibrál körülöttünk a levegő. Hát ennyi. Puszillak, szép hétvégét kívánok Nektek.” -

 

Akárhogy is legyen, ha úgy döntesz, én szeretettel várlak!

Online konzultációs lehetőség.

(Én sem szeretem, ha heteket kell várni, hogy valakihez eljussak + ha SOS dologról vagy gyerekekről van szó, olyankor főleg igyekszem mielőbb időpontot adni … szóval lehet keresni bátran! Ezúton is köszönöm mindenkinek az ajánlásokat!)

 

- Küldetésem az, hogy minél több kapcsolat működjön úgy, ahogy az az adott párnak megfelelő és minél több gyermek cseperedjen fel Anya és Apa mellett is, egy CSALÁDban!!! -

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!

 

Kérdés merült fel Benned? Keress nyugodtan az elérhetőségeimen!

Ruff Nikoletta

 

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>