Visszajelzések a SPEKTRUM kezdő tanfolyamról

V I S S Z A J E L Z É S E K
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”

 

 

VISSZAJELZÉSEK a SPEKTRUM kezdő tanfolyamról

Szívem-lelkem beleadtam a SPEKTRUM kezdő tanfolyamba is:

- “Még nem értem a végére, de minden nap foglalkozom a vele. Nagyon alaposan szeretnék haladni, úgy osztottam be, hogy naponta 1 videót és a hozzá tartozó jegyzet részt feldolgozom, átdolgozom magamon, magamban stb.:-)

Napok óta fogalmazgatom egyébként a véleményem, de még mindig nem biztos, hogy úgy tudom átadni, ahogy szeretném.
Nagyon nagyon gratulálok és végtelenül hálás vagyok, hogy ezt így, ilyen formában összeraktad és ennyire önzetlenül és hitelesen átadod azt a mérhetetlen tapasztalatot és gyakorlati tanácsot, amit az évek alatt felhalmoztál!!!
Véleményem szerint az összes Theta tanfolyamot végzett embernek el kellene végeznie ezt a képzést is, mert sokkal életszerűbbé, kézzelfoghatóbbá teszed, mind az önmunkában, mind a terápiás munkában.
Nekem nagy szükségem volt most erre…
Mindenképp inspirál, hogy újra elővegyem a már bennem lévő tudást, formálja a gondolkodásomat és óriási segítség abban, hogy ÉBER maradjak.
Nagyon hiteles, profi és az a végtelen alázat, ahogy hozzáállsz ehhez a témához és technikához minden szekembernek követendő minta, példa.
Gratulálok és köszönöm!
És tényleg várom, hogy személyesen is beszélgessünk erről és minden másról! :-)
——————

- “az alapokig jutottam vele.
Eddig nagyon tetszik, kérdésem még nincs mivel még eléggé az elején vagyok.

Ami érdekes és nagyon élvezem, hogy felismerések már most vannak, hogy mi miért van úgy ahogy.. :)

——————

- “Nekem ez az egesz minden tulzas nelkul megvaltoztatta az eletemet.

En annyival jobban vagyok, mashogy latok mindent, a szorongasom mondjuk 1000%rol 10re csokkent nem is tudom elmondani, mintha a dolgok a helyukre csusztak volna es ami eddig lehuzott meg ketsegbeejtett vagy csak cipeltem magamon, azok eltuntek.
Nagyon halas vagyok es nagyon koszonom.”
——————
- “Szerintem már most jó úton járok :-)

Esküszöm már akkor éreztem a változást, amikor elhatároztam, hogy most aztán befizetek, és majd egyszer csak elkezdem
 X most vált munkát
Megemelték a fizumat. Sok jó dolog történik”
——————-
- “Kedves Niki!

Nem is tudom, hogy szavakba öntve letudom-e írni azt a csodát amit meg mutattál nekem. Varázslat ez az egész!!!
Először általánosan mesélném el, hogy mi a tapasztalásom.
Eleinte nehéz volt, hogy leüljek és az időt, a gondolataimat valóban magamra fordítsam, a feltett kérdéseimnél eleinte nem jött igazán válasz csak a nem tudom, honnan tudjam és ehhez hasonlók, aztán sikerült belemélyedni a dologba, és amit tapasztalok amikor elkezdek dolgozni magamon az hihetetlen, hogy milyen más világba kerülök.
Hihetetlen, hogy egy-egy gyerekkori emlékemben mennyi mindent éltem is meg és mennyi mindent látok meg most, hogy a szituáció önmagában hogyan rejti a korlátozásaimat.
Amikor a pozitívat magamba szívom, akkor olyan, mintha egyre magasabb és magasabb, egyre nagyobb lennék, hatalmas erővel bíró, aztán csak lebegek fent.
Varázslatos!
Igaz, még nagyon belemerülök, hagyom, hogy szépen sorban jöjjenek fel a dolgok, így még azért időben hosszabb sokkal, mintha te vezetnél, de tudom, hogy gyakorolva már pár perc alatt is menni fog.
Rálátni a hasonlóságokra, az ismétlődő dolgokra, a másolásra, aztàn meglátni, az eredőjüket, leírhatatlan kincsnek élem meg.
Az, hogy a fülemmel nem hallhattalak, vagy nem voltam képes hallani akkor még az elején, az elképesztő!
Dolgoztam a … és köztem lévő feszkóra is, leginkább arra, hogy én idegeskedek vele… hihetetlen milyen szeretetben is tudunk lenni , ez fantasztikus, pedig csak egy kis gyökérszálacskán indultam el és még sok van, de már most van kontrollom és sokkal jobban vagyunk…
Ami a …at illetően történt, az is már maga a Csoda, mondhatni hihetetlen, de mégis hihető, hiszen nagyon erős visszajelzést kaptunk, nagyon erős tanúbizonyságot kaptunk, hogy ez a dolog ez van ez létezik ez a Csoda ez megteremthető.
Olyan,mintha az amit batyuként kaptunk és ólommellényként érzékeltük, most átváltozhat egy szuper túrahátizsákká vagy akár egy csónakká amiben biztonságban vagyunk az Élet Folyóján/Tengerén.
Bámulatos!
Az, hogy rengeteg tippet, ötletet, tanácsot adsz, az tényleg a svédasztal érzését adja, mindent megszeretnék kóstolni!
A …tól féltem, mert nem tudtam mi lesz benne, …
Végül amire rámutatott az is sokkolt és felébresztett.
Tegnap volt az utolsó nap a tanfolyamban. Kicsit remegtem belül, mint amikor a biciklinél elengednek, hogy már egyedül menjek… határidők végén szokott rajtam stressz lenni, most viszont nem volt annyira, tudtam, hogy lezárul és tényleg amikor csak tudtam hallgattalak, amikor hallottalak is már sokkal könnyebb volt. A jegyzetet olvasva pedig hallom a hangod ahogy mondod is.
Hálásan Köszönöm ezt a lehetőséget! Hálás vagyok, hogy az útjaim Feléd vezettek. Évek óta tudok Rólad, láttalak is màr a városban, tudtam, hogy Te vagy az a segítő akit ajánlottak is már… Most jött el a Mi időnk:-)
Ajánlom másoknak is:
Meleg szívvel ajánlom a Spektrumot Mindenkinek!!!
Ahogy Niki elmondja miért ezt a nevet adta ennek a tanfolyamnak, az valóban igaz is és megtapasztalható.
Ebben benne van minden, amire szükség van egy jobb, könnyedebb, boldogabb, szeretetteljesebb élethez.
Én sokat nézelődtem, és ez a tanfolyam olyan, mintha 5 másik tanfolyamot elvégezne az ember. Egy csodálatos hógolyót gyúrt belőle Niki, ami gyermekkorunkat idézően jól arcon csap, és mi boldogok vagyunk tőle!!!
Ha azt érzed, valami nincs rendben az életedben, valami nem klappol, valami hiányzik, visszatérő nehézségek adódnak, érzed, hogy segítségre van szükséged, mert egyedül nem látod át, nem érted, akkor a Spektrum Neked való!!!
Az életed fog megváltozni jó irányba!
Nekem ez egy Csoda, egy Kincs!
Kívánom, hogy Te is tapasztald meg ezt az ébredést, ezt az érzést!
Én elképesztően Hálás vagyok, hogy Ruff Nikoletta megalkotta a Spektrumot az emberiségnek!
Üdv: X”
—————-

- “Ami leginkább hasznos volt számomra az online anyagból, hogy sokkal tudatosabban élem meg a mindennapjaimat, a konzultációk sokkal jobban működnek és a megérzéseimre is jobban tudok hagyatkozni.

Érdekes volt benne a … is, az is tanulságos volt.
Összességében úgy érzem, hogy a tanfolyamod segítségével színvonalasabb életet tudunk élni.
De sokat segítettél, utat mutattál. Soha nem fogom neked elfelejteni.
Nagyon hálás vagyok neked érte!”
—————–

- “Mint már párszor mondtam,ezt tudom újra mondani:ez a tanfolyam-túlzás nélkül

állítom-megváltoztatta az életem.Olyan horderejű dolog,mint amikor egy kisgyerek születik.
Én,akinek tudom és aki erre “vevő”ajánlani fogom.
Rengeteg mindent hasznosnak találtam belőle,mondhatni a … kívül,mindent használok.
Azt sem azért nem,mert haszontalan,hanem mert valahogy nem érzem igényét.
Fontos és eddig nem ismert összefüggésekre világít rá ez a tudásanyag.
Végtelen Hálám érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm -))))”
—————–

- “Tegnap vègeztem vele,Mert amikor megkaptam azonnal nekiàlltam,elèg sokat Meg is hallgattam… Most elkezdem elöröl es közben csinàlom a feladatokat is.Irtam jegyzetet is:) …

Ùgy èrzem,sok èrtèkes informàciòt kaptam,köszönöm!Jelentkezem majd!”

——————

- “Én is nagyon éveztem ezt a két napot, rengeteg hasznosat dolgot mondtál/mutattál, és nagy áldás, hogy vannak olyan emberek, akiknek ilyen küldetésük van, mint Neked. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy olyan korban élünk, hogy van lehetőségünk ilyen segítséget kapni. Ezt nem tanítják az iskolában, pedig kellene. Sokkal több szelelmileg egészséges ember lenne. – ez akár az ajánló szöveg is lehet. :)

——————

- “Csak ismételni tudom önmagam, rengeteget adtál!

Egyrészt a technikával, hogy felnyitottad a szemem, hogy … . :-) Ez nagy áttörés volt mindenképp.
Szintén szuper volt, hogy napi lebontásban néztem a videókat és olvastam hozzá a munkafüzetet, mert így szépen lassan szinte szokássá vált, beépült a mindennapjaimba.
Leckénként haladva, ami feljött… .
Sok felismerés érkezett meg.
A példáid rengeteget segítettek, én is arra bíztatlak, hogy megérett egy könyvre az az óriási tapasztalat és tudásbázis, ami benned van. Írd meg mindenképp!
Szóval köszönöm! Nagyon szerettem minden részt …”
———————-
- “Koszonok mindent …Nagyon jo volt

Nagyon sol minden valtozott, sokkal nyugodtabb vagyok, a szorongasom is minimalisra csokkent, most provalom a technikakat a mindennappk reszevw tenni – atirni a jegyzeteket …
Nagyon sok modszert kiprobaltam mar hogy segitsek/dolgozzam magamon es hogy az onismeretemet fejlesszem. Meg az elejen vagyok a tanulasnak de egyelore ez tunik eddig a leghatekonyabb es leggyorsabb modszernek.”
———————-
- “Haladok Koszonom de meg mem végeztem. Azokat a modulokat amiket leginkább fontosnak tartottam megnéztem ketszer és elolvastam a jegyzeteket is.

Mivel nalam elég akit helyzetről van szó amiben nyakig benne voltam (nagyon szépen ászok kifelé!!), ezért igyekeztem azon agyalni hogy hogyan oldjam meg.
Nagyon sokmindent én segített nekem már
Most az SOS és a Nem SOS törlés és elengedes.
Szinten sokat hasznal a lecserélést is. Ezek hatásosak a megnyugváshoz is.
Az alvásom nagyon sokat javult igen, és minde fele altató nélkül.”
————————

- “Szia Niki. A Spektrum 7. Videót néztem /hallgattam meg. Mert közben amikor úgy éreztem végeztem a gyakorlatokat…. A lényeg,…

Sok egyéb felfedezésem volt, mialatt hallgattam a videóid…. Még írok majd a felfedezéseimről.

… Még jelentkezem nálad… Haladok az anyaggal tovább

Köszi szépen ezt a lehetőséget

Te vagy a legjobb❤️

——————–

- “Nekem ez teljesen az életem részévé vált. És jó értelemben nyilvánvalóan. Nagyon-nagyon szeretem és ahol tudom használom. Rengetegszer veszem hasznát és azt veszem észre, hogy a környezetemben is van 1-2 ember, akik nyitottak erre és amennyire én tudom segítem őket ill. terelgetem a Te irányodba, … .

Szóval nagyon-nagyon élvezem. Szédületesen sok dolgot adott nekem és ad nekem ez a tudás és azt gondolom mindig is ezt kerestem, mert ez egyszerűen egy megoldást nyújt, egy összegző mappa az eddig nagyon-nagyon autodidakta módon összeszedett, szétszórt, általam innen-onnan utánaolvasott és tanult tanításokhoz valahogy egy kulcsot adott. De lehet hogy ezt már mondtam Neked, de úgy érzem ez a tanfolyam olyan volt nekem, mintha álltam volna egy ajtó előtt ami mögé én felhalmoztam mindenféle tudást, de nem volt hozzá bejárásom, nem volt hozzá kulcs. És ez a tanfolyam nekem a kulcs, hogy kinyithassam ezt az ajtót és ne csak egy káoszt találjak bent, hanem ott rendet is tudjak tenni. A tudást azokban a dolgokban, amiket én megtanultam. És hogyha ezt rendezni tudom, akkor használni is tudom. Tehát gyakorlatilag hiába tudtam eddig a dolgokat, nem tudtam őket használni. Ez a tanfolyam, ezt a kulcsot nyújtotta a kezembe, hogy én ezt már használni tudom azt a tudást, ami eddig volt bennem. És ez óriási dolog.
Szóval akinek csak tudom ajánlom. Most így konkrétumok megint nem jutnak eszembe, de millió dolgot dolgoztam ki magamból és lényegesen összeszedettebb vagyok és jobban vagyok. És amit nagyon szeretek benne egyébként, hogy már nem elhessegetni akarom azokat a negatív gondolatokat, hanem tudom hogy azért jönnek fel, mert foglalkoznom kell velük és ez a legjobb hogy ki tudom őket magamból dolgozni. Úgyhogy erre egyébként bíztatom a környezetemet is akik erre nyitottak, hogy ne a szőnyeg alá söpörjék. … A másik ugye ez a teremtés dolog, hogy gyakorlatilag az a dolog, az a tudás, hogy én kezembe vehetem a sorsom és irányíthatom, ez az egyik legjobb dolog, ami történhet velünk. Szóval iszonyú jó dolgok ezek, nagyon szeretem. És el se tudom képzelni az életemet egyébként már enélkül. Úgyhogy mégegyszer hálás köszönetem ezért az egészért. És majd szeretnék egy következő tanfolyamra is bejelentkezni.”
———————

- “Megint köszönöm a tegnapot (is).
Jó, volt, megerősítettél, hogy nem egy az út. Mindenkinek magának kell kitapasztalnia a számára legjobban működőt és aztán tenni annak szellemében. Minden jó, ami működik. Egy komplex világot képviselsz, amihez jók a theta elemei, de szabadabb, játékosabb, nem nyomaszt, hogy – ” így kell-e, jól csinálnom, nem hagytan-e ki valamit?”. Az is jó, hogy a theta után jöttem.
Az az érzésem, hogy kialakulóban egy “Niki healing”, ami nagyon jó, mindenképp örülnék a folytatásnak.
A tanfolyamon a nagy tervek, megvalósítandók között szerepelt nálam, hogy 2 év alatt min. 2 theta. Egy már megvan, 1 hónapon belül. Ez több, mint amit vártam.
Ölelő szeretettel: x.
3x végig olvastam a buszon a jegyzetemet. Volt mindig benne olyan, ami más hangsúlyt kapott. Jól csinálod, hogy ….”

————————-

- Nagyon hálás vagyok azért a bizalomért, amiért a Mini-SPEKTRUM kezdő tanfolyam megrendelése mellett döntöttek … nem véletlenül ajánlom:

“Kedves Niki!

Végighallgattam már egyszer mindet. Pár perces munkáim voltak már. Csütörtök voltam a nőgyógyásznál … és képzeld, nincs már meg a petefészekcisztám, amivel kb 10 éve éltem és még a várandósság első harmadában megvolt. Szuper, ugye?

Van még min dolgoznom. Például a …”

——————————

- “Ne haragudj hogy csak most válaszolok. A … lassan, de biztosan javul. Pénteken lesz még egy vizsgálat remélem minden rendben lesz. Hatékony volt a …, hogy … . Ez nagyon elgondolkodtatott, a kapott válasz és az hogy ezáltal tudatosan tudunk változtatni egészségügyi állapotunkon.
A tanfolyam nagyon hatékony, azonban tömény, rengeteg használható módszert ismertetsz, melyet ha beépítünk a mindennapjainkba egyszerűbb és boldogabb életet élhetünk.
Szerintem még jópárszor el fogom olvasni a jegyzetedet.
Számomra a legjobban az a módszer tetszett, hogy … . Ezt sikeresen tudom is alkalmazni, megoldást és megkönnyebbülést hoz. Ugyanilyen egyszerű módszer a … . Nagyon hatásos módszer.
A példáid során rengeteg olyan dologra közvetve ráébredtem hogy … .
A munkám során észrevettem, hogy nyugodtabbá váltam, nem húzom fel magam, elengedem az elvárást, a megoldási javaslatot csak … .
Ma pont ezt tapasztaltam a munkám során is… nagyon szerettem volna vmit, akadály gördült elé… és a lehető legegyszerűbben, minden bonyodalom nélkül megoldódott és kiderült hogy az alap felállás mögött is jó szándék volt.
Értékelem a jelent, a pillanatot azóta.
Azt vettem észre hogy nyitottabb, közvetlenebb lettem aki fel meri vállalni önmagát, a véleményét. A múlt héten egy hetet voltam …-on egy hetes oktatáson. Olyan feladatoknál helyt tudtam állni amit eddig nem gondoltam. Teljesen beilleszkedtem a társaságba, mindenki elfogadott, kereste a társaságom. Szuper volt a hét, rég éreztem így magam. Az órákon aktív voltam, meg mertem szólalni, hogy elmondjam a véleményem.
Azóta rendszeresen alkalmazom a …, … . Szeretnék egyre több dolgot beépíteni a mindennapjaimba.
Köszönök mindent, a tanfolyami anyagot, a sok segítséged. Tudom még van min dolgoznom a párkapcsolati téren, de érzem sikerül ez is.
Köszönök mindent. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy végezze el a tanfolyamot, hogy boldog, kiegyensúlyozott életet éljen. A megszerzett információkat hasznosítani tudja a magànéletben, a munkában, párkapcsolatban, gyermeknevelésben. Ezáltal megtanulja mindenben lehet vmi jót, szépet találni.
Üdv.: X”
—————————–

- “Úgy örülök, hogy elment hozzád az x! Az ő saját bevalllása szerint és én is úgy tapasztalom nagyon sokat fejlődött! Nahyon hálás vagyok!!!”

——————————

- “Összességében nagyon tetszett, nagyon jól összeszedett, mindenre kiterjedő anyag.

A leghasznosabb szerintem az … . Már jövök fele-fele a szokásba, hogy ahogy eszembe jut valami dolgozok rajta vagy feljegyzem. Mostanában álmomban jönnek elő emlékek, emberek, és reggel amikor felkelek egyből dolgozok rájuk. A másik nagyon hasznos fejezet szerintem a példák voltak, mert azok is jól rámutatnak, hogy mikre lehet dolgozni, mire érdemes figyelni. Sok felismerésem lett  a példákat hallgatva meg az egész tananyagot hallgatva is.
A relaxáció bejött, de … . Egyébként pont ez pl egy másik dolog, ami nagyon tetszik a tanfolyamban, hogy úgy leegyszerüsíted az egészet, hogy … .
Azért érdemes szerintem elvégezni a tanfolyamot, mert egy teljesen új megvilágítást ad az egész életnek és a dolgok működésének. Főleg azoknak kiváló szerintem, akik abban a hitben vannak, hogy a dolgok csak úgy történnek velük, és nem pedig általuk. Azoknak akik kezükbe akarják venni az életük fölött a hatalmat, és nem pedig csak úszni az árral. Hatalmas magabiztosságot ad tudni, hogy mennyi minden fölött van hatalmunk, mennyi mindent tudunk kevés energiaráfordítással megváltoztatni, és hogy milyen erőteljesek is vagyunk valójában. Szabadságot ad, viszont felelősséggel is jár, mert miután valaki elvégzi, már nincs kifogás utána, hogy miért olyanok a dolgok amilyenek. Azért mert azt teremtjük a gondolatainkkal. Olyan, mint belefogni egy diétába, és megválogatni hogy mit eszünk meg és mit nem. Az elején a tapasztalatlanoknak nehezebb lehet  a gondolatok megválasztása, de aki eredményt akar az kitartó lesz.”
——————————

- A gyerekeknek tartott SPEKTRUM kezdő tanfolyam után … hát jó, egy kicsit hosszúra sikerült a jegyzet:-):

“Kedves Niki

Most sikerült végigolvasnom a jegyzetet, köszönök mindent!

Sikerrel használom a tanultakat.

X”

—————————–

- Kaptam egy friss visszajelzést a Mini-SPEKTRUM kezdő tanfolyamról egy olyan anyukától aki egy újszülött és egy másfél éves gyermek mellett vágott bele és szuper tempóban halad vele, sok felismerése van már most. Szóval ha csak amiatt hezitáltál eddig, hogy vajon lesz-e rá időd, akkor megnyugodhatsz.

—————————–

- “A végére értem a videóknak, és a feladat lapot is kitöltöttem.
Most kezdem el gyakorlatban kipróbálni a módszert.
Kérdésem egyenlőre nem akadt, jók a videók minden érthető amit mondtál.
Ha a gyakorlás során elakadnék akkor kereslek mindenképp.”
——————————

- Különösen nagy öröm volt ezt az után olvasni, hogy korábban több ThetaHealing tanfolyamot is végzett nálam az illető. A sok éves tapasztalatom alapján összeállított saját tematikájú SPEKTRUM kezdő tanfolyamon nagyon sok szempontot megosztok hogy az aktuális nehézségeink megoldása után/mellett még mire és hogyan érdemes magunkon dolgozni, hogy úgy élhessük az életünket ahogy igazán akarjuk:

“Kedves Niki :)

Amitóa a Spekrumot elkezdtem, én minden nap dolgozok magamon. Még nem
értem a végére azokka a feladatokkal , amiket ott elmondasz.”

—————————–

- “Még nagyon az elején tartok, de jegyzetelek szorgalmasan.

Remélem a héten lesz időm az videók végére érni.”

—————————–

- “12 végéig jutottam,…, holnap szeretném befejezni
Ebben rengeteg energiád van. Nagyon értékes ember vagy szerencsésnek érzem magam, hogy megismerhettelek

“Önismeret avagy útikalauz a mindennapokra címen kellene az iskolákban osztályfőnöki óra helyett oktatni
A példák vannak még vissza, nagyon ügyes vagy, jó lenne, ha ez mindenkihez el tudna jutni
Emésztem a dolgokat, aztán jelentkezem a folytatáshoz”

—————————-

- “Kedves Niki,
Én hasznosnak tartottam a tanfolyam összes részét, igyekszem kipróbálgatni a technikákat, csak most kisbabám van és így van amikor már nincs energiám ezzel foglalkozni…. de már most sok felismerés jött, pedig nem foglalkoztam vele túl sokat..:)

Én végeztem agykontroll és access bars tanfolyamot is , … . Az is nagyon tetszik benne, hogy … .

Nekem a … nagyon tetszett, ezelőtt sosem jutott eszembe ezt végig pörgetni, pedig ez is sokmindent felhozott. …”

—————————

- “Nagyon komoly anyag. Gratulálok, holnap folytatom, a megelőzésig jutottam

Közben jött pár korábban megoldatlan programcsere, ami most megvilágítást kapott, jó, de nagyon megterhelő. Nagyon ügyes vagy”

—————————

- “Köszönjük szépen, múlt csütörtökön meghallgattuk az előadás anyagát. Nagyon tetszett mindkettőnknek. Sok hasznos infót tartalmazott, most külön nem is tudnék kiemelni részeket.

Kicsit még emésztenem kell a rengeteg új infót ami a Spektrum tanfolyamon és ebben az előadásban is elhangzott. A dologhoz hozzátartozik, hogy épp olyan időszaka van az évnek, hogy sokszor a hétköznapi gondolataimat sem sikerül rendeznem magamban, annyira sok a teendő. Talán a tanfolyamot sem most kellett volna elvégeznem, de nagy szükségem volt rá, jócskán feltöltött, és a jegyzeteimet elő tudom venni ősszel, télen, amikor több időm szokott lenni magamra. Egyébként is úgy vagyok vele, hogy ezeket időnként jó újra átnézni, átismételni. Szóval remélhetőleg idővel rögzülnek és beépülnek a mindennapjainkba ezek a jó szokások.

Köszönjük még egyszer x-val ”

—————————–

Még csak 4 nap után❤️:

“Nagyon jó tapasztalataim vannak. Sajnos végig nem értem. …

Sok mindenre rájöttem, feljött már csak akkor mikor példákat meséltél és volt, hogy éppen egy kérdés amit mondtál nekem szól és figyeltem mi jön fel és …

Kételyem nincs. Nagyon jó azóta a közérzetem és nagyon erős hála érzés van bennem, nézem mindenben mi a jó, tudatosabb vagyok, nem húzom le magam.

Amiket felismertem …:

Mikor már végig mentem a videókon és mondtad gyakoroljunk …

Nagyon bejött a …

Tegnap volt is egy példám … :)

Hálát érzek a … … ha nincsenek nem állok neki még jobban megismerni magam.

Ráébredtem hogy voltak korlátozó nézőpontjaim szakemberektől, felismertem ezeket, … .

A héten azt vettem észre nem panaszkodtam semmi miatt.

Úgy érzem nagy lépés volt a tegnapi felismerésem is …szal hogy … . És most először úgy érzem … .

Ennyi amit észrevettem magamon a héten, minden történés ellenére nyugodt vagyok, jól érzem magam, nincs az a belső feszko mint régen

Itt járok, így állok :)

————————–

- “Tetszett a tanfolyam, nagyon ügyes vagy, jól megcsináltad. Érthető, világos, èpítő volt.
Jó lenne többször megnèzni.
Viszont lehet, hogy kissé figyelmetlen voltam, de mintha úgy rémlene,  hogy volt letölthető anyag is, ugye? Mert sajna azt elfelejtettem letölteni…  annyira a videókra koncentrálltam, azokat nèztem meg többször is.

Köszönöm, hogy megkaphattam Tőled ezt a lehetősèget! ❤️
Sokat segítettél eddig is vele”

————————–

- “… tegnap az …-nál tartottam. Érdekes volt, mert először gondolkodtam rajta, hogy meghallgassam-e az …-t vagy majd csak a legvégén, de aztán úgy döntöttem, hogy … meghallgatom. És nagyon érdekes volt és érdemes volt tényleg meghallgatni. Volt bent ugyanis egy nagyon érdekes felfedezésem, amire nem is számítottam. És ez pont ennek a metódusnak köszönhető, amit a …-sal kapcsolatban mondtál, hogy … .
A másik ami borzasztóan lenyűgözött, az a … .
Aztán borzasztóan érdekes az … rész.
… feljönnek bennem gátak és ez olyan érdekes.
A … is biztos vagyok benne, hogy megint egy érdekes kaland lesz, sőt. Azt gondolom -hogy lehet hogy így túlzásnak hangzik- lehet hogy talán sorsfordító is, hiszen hogyha rájövünk, hogy … valószínűleg sokkal de sokkal szorongásmentesebben, sőt kifejezetten szorongásmentesen tudunk élni. … Sokkal kevesebbet tudnék gondolni a …-ra és ez szerintem fantasztikus lenne.
Szóval nagyon örülök, nagyon jól haladok!
Nagyon szép napot, nagyon örülök Neked és nagyon köszönök mindent.”
——————–
- “Most a 4.Videó jön.Eddig 3-at meghallgattam. …
Érdekes volt az SOS mòdszer,és az is,hogy … .
Most éppen a buszból írok,de már várom,hogy a köv.videót megnézzem.
Egyébként mióta veled thétáztam,használom így képzetlenül is a módszert,mert nagyon sokat segítek vele magamnak.
Képzelem,mi lesz,,ha már rendesen hasznàlni tudom.”
———————
- “Igen,sikerült mindegyik videót megnéznem,voltak,amiket többször is megnéztem.
Most hétvégén még megnézek újra néhányat.-))
Nagyon sokat segített a módszer.
Ezen kívül azonban úgy érzem,rengeteteg dolgot elengedtem.Nem is gondoltam,hogy ennyi minden van.
Elég sok volt ugyanis,ami nagyon jó. Mármint,hogy elmúltak.
Csak hálával tudok erre az egészre gondolni.Ez egy olyan varázseszköz,amire mindig is vágytam.
Köszönöm Neked”
———————–

 - “Fú, ez az egész valami hihetetlen fantasztikus. Nem győzöm eleget köszönni meg hálásnak lenni érte. Egyszerűen elképesztő az egész.

Voltak-e felismeréseim? Figyelj Niki, annyi felismerésem volt, próbáltam összeszedni és leírni de már a számát se tudom… .
Volt amire többször is rá kellett mennem.
És nagyon érdekes, amit végtelenül érdekesnek találok, az a … . Elképesztő, hogy mennyire hatásos … .
Maga ez az egész, ami velem történik ez úgy a szó nagyon jó értelmében döbbent meg. Most ezért nem nagyon tudok úgy semmit kiemelni belőle.
Csak szuperlativusokban tudok erről beszélni, tényleg … végtelenül hálás vagyok érte. Nem győzök hálálkodni, szinte egész nap hálálkodom ezért, úgyhogy fantasztikus érzés, nagyon jó érzés.
Most már a legtöbbet sikerült újra végignéznem, mert valahogy mindig fedezek fel benne valami újat.
Összefoglalva, nagyon szeretem a …-t, az …-t. Tudod mi tűnt fel, ez az Egyéb technikák ezek valami fantasztikusak. Hihetetlenül érdekes információk vannak benne.
Nagyon szeretem a … technikát, az egy hihetetlenül jó tipp, nagyon sokat segít.
Röviden most ennyi jut eszembe és iszonyúan köszönöm mégegyszer, meg remélem még sokszor. Nagyon, nagyon jót tettél velem, végtelenül hálás vagyok Neked.”
————————-

- “Azt azért el tudom mondani általánosságban,hogy sokkal de sokkal könnyedebb életet vagyok képes élni,mióta használom ezt a varázslást.-) Szeretem így nevezni.

Persze,ha az ember terhektől szabadul meg,akkor ez érthető.Ráadásul sok apró félelem,szorongás is feljön,amikrül nem is gondoltam,hogy van,és azokat is megszüntetem.
Ma még tovább hallgatom az anyagot,nagyon élvezem őket”
————————–

- “Mint már párszor mondtam,ezt tudom újra mondani:ez a tanfolyam-túlzás nélkül

állítom-megváltoztatta az életem.Olyan horderejű dolog,mint amikor egy kisgyerek születik.
Én,akinek tudom és aki erre “vevő”ajánlani fogom.
Rengeteg mindent hasznosnak találtam belőle,mondhatni a … kívül,mindent használok.
Azt sem azért nem,mert haszontalan,hanem mert valahogy nem érzem igényét.
Fontos és eddig nem ismert összefüggésekre világít rá ez a tudásanyag.
Végtelen Hálám érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm -))))”
————————–
- “igen, az estéket azzal töltöm, h hallgatlak.
a tudatos termetés résznél jàrok.
Gyüjtöm igen a tapasztalasolat, kérdéseket és már ebben a pár napban többször megkaptam hogy mennyivel jobban és kiegyensùlyozottnak nézek ki;-)

Ismered azt az érzést biztos, amikor valaki mond neked valamit és azt érzed h jò helyen vagy jò idöben és ezt már átélted/hallottad valamikor? Na nekem ilyen! …
Mivel az alvasom egy reszet erre hasznalom,  egyebkent örömmel, most kerlek bocsi h nem irok hosszabban, meg almos is vagyok;)
Fogok meselni, h mikre jutottam…
Már eddigis életre szòlò horderejü!
Es köszi h 30 nap az elérhetöség, mert vannak sztem részek, amiket 100-szor végighallgatnék, de így kell h haladjak.”
————————
- “Nagyon örülök h „raszantam magam“ a Spektrumra.
Most ennyi.”
———————–

 - “Az …eket,a …eket egyfolytában használom,most pl a x-nál,meg a y-nél.

A …t használom és nagyon szeretem,a … összekapcsolva a …vel bombabiztos.

Imádom,hogy megtanít kendőzetlenül őszintének lenni önmagammal és azután meggyógyulok.Megtanított hinni magamban és hogy az életem BÁRMIKOR  gyökeres fordulatot tud venni.Szeretem az önbizalomról szóló részét a Spektrumnak.”

————————

- “Őszinte Hálám a Spektrumért,a munkádért és a személyiségedért.Nagyszerű,hogy”belekavarodtál”az életembe.”

————————

- “Igazából lassan haladok, de nagyon élvezem is az online tréninget.

Akkor veszem elő, amikor van egy-egy nyugodt órám és rendesen tudok koncentrálni, oda figyelni.
Érdekes felismerés, hogy szívesebben mentem volna offline tréningre, de el sem tudom képzelni, hogy hogyan tudnék 1-1 teljes napot figyelni, koncentrálni. Mivel úgy érzem szinte annyira elfáradok a koncentrálásban, … .
Szóval tetszik, élvezem. Jegyzetelek – sok olyat is, aminek úgy érzem tudatában vagyok, viszont most már alig várom, hogy megtanuljam … . De van magammal kapcsolatos felismerésem is.
Különös megtapasztalni, hogy egyrészt mennyivel jobban esik jól hozzá állni  a világhoz. …
MIvel igyekszem folyamatában valamennyire feldolgozni, adaptálni is a hallottakat valószínűleg a jövő héten még nem fogok “végezni” a tananyaggal, de szerencsére egy hónap áll rendelkezésre rá. :)
————————-

- Sokáig nem találtam megfelelő helységet a terápiáknak, de végul csak meglett, …, s ma voltak az elso klienseim :-) az utolsonál sikerult magam tultenni az “én nem tudok komunikálni” dolgon, s ránéztem az egyik kliens egészségugy problémájára használva a spektrumban tanultakat, kiegészitve még egy kicsit más technikával nagyon jo végeredménnyel ❤️

Mindig csodáltam az emberek életében az ilyen dolgokat, hogy 180fokos fordulatot vettek rovid ido alatt, s bizony én is elmondhatom, ha valaki félévvel ezelott azt mondta volna h a nyáron terápiákat adok és lesz saját “irodám” csak sandán néztem volna, hogy ugyan mirol beszél
Sokszor gondoltam, h már jelentkezem hozzád online konzultáciora, vannak dolvok, amik mintha nem nagyon változnának, de aztán jon egy inpulzus, h “aha, erre még nem néztem rá”…
Nagyon sok jo dolog torténik velem, sok uj lehetség adodik…s remélem a naptáram is egyre csak megtelik idopontokkal :-)
Koszonom, hogy vagy, szuper amit csinálsz, amikor tehetem olvasom a bejegyzéseidet .”
—————————-
- “Alapvetően teljesen megvaltozott az eletem ,mert tudom hogy barmi Jon tudok dolgozni ra.”
—————————

- “Folyamatosan dolgozom magamon ,ha vmi feljon meg aznap dolgozom ra,igy egyfolytaban valtoznak a dolgok szerintem nagyon sokat pozitiv iranyban.

Gyereken is alkalmazom.
A kisebbik fiam pl … es fel oraig zokogott, o aki mindent magaba tart. Feljott,hogy nincs tul a … .
Kapcsolatunkban nagyon sokat segit hogy dolgozom a dolgokon.
Akkor pl az … teren …,az ugytunik megoldodott.
A hazvasarlasnal szinten a …, meg mindig … .
Szerintem reggelig irhatnam…..”
—————————
- “Ahogy X csinàlja a tanfolyamot, Rajtunk gyakorolja. Nagyon sokat segìt…”
—————————

- “Nem tudom elégszer mondani:Mindenkinek teljes szívemből ajánlom. ❤️❤️❤️

Fantasztikus.”
—————————

- Nem véletlenül állítottam össze a saját tanfolyamomat … úgyhogy ha eddig csak tervezgetted, nevezz be most a SPEKTRUM kezdő tanfolyamra:

“Őszinte leszek,mióta legelőször voltam nálad konzultáción,akkor indultam el igazán az ásásban,mert én teljesen másképp tanultam.
Ahogyan te csinálod,pikk-pakk megtudom csinálni,ahogy tanultam mert órákat kinlódtam még valamire jutottam.(biztos ez is egy kis hitrendszer)
Már autóban is csak ások és ások :)
Köszönök mindent!Nagyon Hálás vagyok,a rengeteg tanításért,sokat jelent számomra az írásaid.”
—————————–

- Mindig olyan hálás vagyok, amikor nyitott orvosokkal hoz össze a sors; az pedig hogy a tanfolyamomnak is bizalmat szavaznak óriási örömmel tölt el; ha pedig ilyen visszajelzést kapok meg igazán hab a tortán:

“Egyelőre a videókat hallgattam/jegyzeteltem ki, most a “megelőzés” résznél tartok. Felírtam egy csomó témát, amin a példáid alapján érdemes lehet dolgozni. Az “SOS” munkát elkezdtem alkalmazni (néha intuitív módon kicsit átalakítva a lépéseket) és nagyon-nagyon sokat segített! Ma reggel félálomban is jöttek felismerések gyerekkorból, olyan dolgok, amiket eddig nem gondoltam nagy horderejűnek, pedig így “átdolgozva” jóval jobb nélkülük!
Az is sokat segít, hogy hangsúlyoztad, hogy … . Azóta ha érzem, hogy pl. a munkában …, már oldom is és lehet, hogy ez érdekesen hangzik, de sokkal könnyedebbnek érzem a testemet, “jobb a bőrömben”.  Meg rájöttem, hogy a főnököm … . Ezt a mintát elengedtem és azóta nagyon sokat javult a helyzet!
Az pedig, amit még a videók elején mondtál annak kapcsán, hogy …, óriási megkönnyebbülést jelent!
Meg még azt is leírnám, hogy … sokszor csalódott voltam és valahogy mérges magamra. A példákból meg látom, hogy … és ezen nem kell elkeseredni. Egyszerűen inspirál  a leleményességed, amivel egy-egy dologra megoldást találtál (pl. a …)! És most jóval motiváltabb vagyok, hogy célirányosan dolgozzak magamon és egy-egy célomon, mert bár azért egy-egy nagyobb témát átmunkálni időigényes, de a megéri! Van egy olyan érzésem, hogy amit most megoldok, azt a jövőben majd megköszönöm a mostani önmagamnak. :)
Bár még nem vagyok a végén, de már most is nagyon köszönöm a precízen összerakott anyagot, az új nézőpontokat és azt, hogy igazi példa vagy arra, hogy megéri magunkba időt fektetni!”

————————-

- “latod mar nem is tudom megmondani pontosan:-)

Haladnak a dolgok, segit a férjem igy szerintem kilàbaltunk a nehezéböl.
Vannak még terveim…
De a réteges haladàst még nem engedtem el.
Viszont a gyogyito csoportom még mindig megvan:-)
Foglak keresni mindenképpen idöpont végett!
A legtöbbet az sos megoldàst hasznàlom, jegyzetként mindig velem van. De mostanaban az àlmodàssal is mélyebb kapcsolatba kerültem.
Ja! Az évek ota blokàdként közös életünkben meglévö „szerencsétlenkedést“ az adóbevallàs terén is megoldottam:-)
Meg egyszer „korrigàltam“ egy elveszett pénz esetet.
Jajj, Niki, annyi minden van, és már életérzésbe is vàltozott, h lehetséges h a végére érek hamarosan!
ÜdvözletKöszönet,”
————————–

- “… amit eddig átnéztem, sokat változatott a látásmódomon. Eddig azt hittem, hogy …, hogy működjön, most meg arra fókuszálok, hogy … és ezáltal kb. percek alatt megváltoznak dolgok, pl. negatív érzések, amiket régebben napokig éreztem.

… Ezt fel is írtam a tanfolyami jegyzeteim elejére, mert úgy érzem, ez a szemlélet és a hatékonyság az egyik legfontosabb, amit a Spektrumból tanultam és tovább viszek. :)
—————————

- “Elkezdtem a tanfolyamot es nagyon elvezem , olyan 3,5 -4 oranal jarok ,de mar tudom hasznalni.

Magamon meg a x-n mar alkalmazom is lassan agyerekeken is elkezdem.”
—————————
- Végre olyan visszajelzést is tudok megosztani a SPEKTRUM kezdő online tanfolyamról, ahol utána végezték el a ThetaHealing tanfolyamot, nem előtte:
„… Összegezve tényleg ezt tudom mondani, hogy a SPEKTRUM rendkívül gyakorlatias, nagyon lényegretörő, nagyon használható a hétköznapi dolgokban, abban hogy lemenjünk vhová, valaminek a mélyére és megtaláljuk azt és aztán eltüntessük, ez fantasztikusan egyszerű az egész és pont ettől elképesztően jó, én nagyon szeretem és bárki csinálhatná. Rendkívül kézzelfogható, rendkívül praktikus, rendkívül hasznos. Olyan mint egy fantasztikusan jó szakácskönyv, ami az életből jön, abból dolgozik ami a hűtőben van úgymond és ebből fantasztikus ételeket lehet készíteni, … A SPEKTRUM nagyon kézzelfogható, nagyon gyakorlatias, a mindennapokban abszolút tökéletesen használható, egy fürdésnél, akárhol, az utcán sétálva. … Úgyhogy ez így nekem fantasztikus volt, hogy először volt SPEKTRUM, meg hogy egyáltalán Veled konzultáltam, … Na, úgyhogy remélem hogy ezt tudod hasznosítani amit mondtam. Nagyon örülök mindig, ha Veled kommunikálok, az is egy angyalkommunikáció, és nem azért mert én vagyok angyal.”
——————————

- “És igen,imádtam aSpektrumot!!!

Gyakorlatias,gyors  és tartós pozitív Változás
Csupa szeretet,hála,valódi tenniakarás és segítség arra rászoruló embereknek,akik ezáltal megélhetik Önmaguk LEGJOBB verzióját,akkor is,ha ez önmunkával és némi várakozással társul.
A Kulcs,amit adtál ezzel az embereknek a
Harmónia,
Hála,-Szeretet,-Teljesség-,Stabilitás-,Erő-,Öröm,-Hit,-Könnyedség,-Belső Nyugalom- világába,
írás és szavak formájában alig-alig adja vissza VALÓDI hatását az életemre.
Mindig hálával,meghatódottan,hatalmas szeretettel köszönöm Neked,hogy VAGY,és hogy megalkottad ezt a Csodát.”
——————————

- “Kicsit újra gondolva nekiálltam a tanfolyamnak. Dolgoztam is sok dolgon, össze gyűjtöttem listákat írtam,jött sok felismerés. Közérzetem sokkal jobb! X újra nyitott (másnap ):-). … A hétköznapokba(apróságok) egyre több a nem várt meglepetés, amit összeraktam  gondolatban azok bejönnek. …

Köszönök mindent! “
—————————

- annyira jó…még hogy a férfiak nem nyitottak … már több is elvégezte … legutóbb is egy pasi rendelte meg:

 ”Kommunikációra nagyon oda figyelek 70%ban már csípőből megy. Vannak nagyon durva termetéseim … . Több lány ismerősömtől is visszajelzést kaptam (eddig észre se vettek mint férfi). Társkeresőzöm őrlángon, van egy lány nagyon tyuklépésekben haladunk egymás felé és elég jól alakulnak a dolgok. X is új év óta nagyon más sokkal kompatibilisebb. Munka van bőven mindig annyi amennyire szükségem van . Itt is működik :-) . Akitől béreltem a …t 2hete megkeresett dolgozzunk újra együtt … . bánom hogy szerintem felületesen csináltam a tanfolyamot. Meg van a megtapasztalás miket el lehet vele érni….
…tel kezdtem az évet végig az járt a fejemben amit te meséltél a saját gyermekeddel történt gyors felépülésről. Ugyan ezt életem át csúnya volt de nagyon szépen gyorsan gyógyult :-) Többen kérdezték mi a titkom a leírtakban..
Tehát mindent köszönök”
—————————

- “Igen sokkal tudatosabban elek ha vmi feljon megprobalok ra azonnal dolgozni ugyhogy oriasi segitseg szamomra hogy elvegeztem a ranfolyamot.

Ha vmi nem mukodik vagy zavar mar nem tudom figyelmen kivul hagyni.”
—————————

- “Hol is kezdjem? Végtelenül hálás vagyok neked, hogy a finom módszereiddel ”piszkáltál”, nógattál, nem hagytad annyiban, hogy bizonytalan vagyok azt illetően, hogy megéri-e, van-e energiám ismét valami újba belekezdeni. Jóllehet így utólag sikerült ismét felismernem, ami (eddig csak néha) fel-feltört bennem, hogy az élet egy nagy kaland, ami egyben akadálypálya is, amelyben nem egyenletes a talajszint, vannak benne puklik és mélységek, de összességében végtelenül izgalmas és színes is – mint amilyenek mi magunk is vagyunk.

Az utóbbi 1-2 évben sokszor eszembe jutott, hogy van-e értelme az életnek gyerektelenül.  De most már biztosan tudom: VAN. Ez a jelenlegi helyzet pedig csupán egy stáció, hisz a gyerekeink itt vannak a fejemben és a szívemben, én pedig alig várom, hogy végre földi valójukban is megismerhessem őket. Emellett pedig rengeteg területe van az életnek, ami érdekel, amit ki akarok próbálni és minél tovább szeretnék jó egészségben élni, hogy az élet sok-sok csodáját módomban álljon megélni.
Óriási köszönömmel és egy nagy öleléssel tartozom Neked!
 Nagyon tetszett a tanfolyam, végig fenntartotta az érdeklődésem. Jó volt, hogy már folyamatában  ki lehet próbálni a gondolkodásmódot, feltáró munkát végezni és nyilván a legnagyobb öröm ezek végén válaszokat kapni. (Pl. úgy éreztem, hogy … . Anyuval végig beszéltük a …, csak a beszélgetés által  én is végre megvilágosodtam. Ennek pedig örülök, úgy érzem egy nagy puttyont leraktam.)

… – Ki kell cserélni az önmagamat gyengítő “szólamokat”, jól el lehet dolgozgatni akkor is miközben a külvilág számára csendes üzemmódban vagyunk. Én egyébként is sokat gondolkozom, most jó helyettesíteni olyasmit előre vivővel, aminek nem sok értelme volt azon kívül, hogy csak morfondíroztam rajta és esetleg még a hangulatomat is rontotta.

 Az tetszik a legjobban, hogy írjak – kibontani azt, amivel dolgom van, célfüzetet készíteni. Egyébként is nagyon szeretek kézzel írni és úgy érzem ezt most jól tudom kamatoztatni.

… + Amióta javastad, hogy dolgozzak azzal, hogy az önfejlesztés végtelenül fáraszt … már a harmadik ilyen könyvet olvasom és végtelenül élvezem bármilyen extra fáradtság nélkül. Sőt! Felvillanyoz. :-)

… megcsináltam , de az valóban nem volt egyszerű menet. Azonban örülök, hogy megcsináltam, felszabadító volt.

A meditációt kell még beépítenem, de nem akarom siettetni magam, inkább maradjon élvezet.

Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm , hogy részese lehettem a szemlélet-, gondolkozásmódbeli váltásnak.

Amennyiben lesz valamilyen téma, amin dolgozni szeretnék veled, akár plussz tréning formájában is, jelentkezni fogok.”

—————–

- “Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon. Ma is dolgoztam magamon 1, de inkább 2 órát :-) , elővettem azt a jegyzetet, amit írtam a …sal kapcsolatban, mindenre dolgoztam, ami ott feljött. Még x-val is fogok pár pontot átbeszélni… Szóval az egyik szó, amit lebontottam, az döbbenetes volt: … Hogy ez nekem mennyire kellemetlen érzés volt mindig is… töröl – töröl :-)

Szóval azért nem írtam eddig, mert még erre is sajnáltam az időt, ami elveszik az anyag hallgatásából …
Sok-sok mindenre dolgoztam, bátran kijelentem, minden nap !
A legnagyobb dolog, ami történt, …
Másnap délelőtt hív  .., képzeljem, mi történt! … És ez nagyon nagy szó/cselekedet a x részéről!
Úgyhogy nagyon köszönöm, tovább dolgozunk mindenképp! Most elutazunk pár napra, de ott se állok le, már most tudom!
Hálás vagyok, mindent köszönök neked!
Nagyon boldog új évet kívánok az egész családodnak!
Ui.: számolj ám velem a tavaszi elvonuláson is!”

 

 

Értesítés tanfolyamokról, programokról, kedvezményekről: Hírlevél  - kattints rá

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!

 

Kérdésed merült fel? Keress nyugodtan az elérhetőségeimen! Online konzultációs lehetőség.

Várlak szeretettel:

Ruff Nikoletta

 

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com

Jogi nyilatkozat kivonat:

Ruff Nikoletta vagy bárki aki, ezen az oldalon megjelenik nem rendelkezik orvosi végzettséggel. Nem diagnosztizálunk. Nem írunk semmiféle kezelést, orvosságot vagy bármi egyéb szert. Ruff Nikoletta hivatalos ThetaHealing Instruktor és Konzulens. Tartsd szem előtt, hogy minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen, tanfolyamon, azok javaslatok, a lépések megtételéhez Neked kell meghoznod a saját döntésed, ami a Te felelősséged! Minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen soha nem helyettesíti vagy írja felül esetleges orvosi diagnózist, kezelést.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>