Bemutatkozás

V I S S Z A J E L Z É S E K
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”

Ruff NikolettaSzeretettel üdvözlöm honlapomon. Kívánom, hogy találja meg azt, amit keres!

Ruff Nikoletta vagyok. Férjemmel 26 éve alkotunk egy párt, Székesfehérváron élünk két gyermekünkkel.

Eredeti végzettségemet tekintve műszaki menedzser vagyok. Hosszas folyamat eredményeként világosodott meg bennem, hogy mi az, ami igazán érdekel és szívesen foglalkoznék vele. 26 éve már, hogy a pszichológia, párkapcsolat, gyermeknevelés, személyiségfejlesztés… témakör foglalkoztat és hát mindig meg is találtak a “megoldandó esetek”. Így szépen lassan ráeszméltem, hogy ezen a területen szeretnék mások segítségére lenni, így lettem mediátor. Végzettségemet többféle mediációs irányzatú képzésen szereztem és azóta is továbbképzem magam.

Munkám során azért teszek, hogy egy párkapcsolatból minél többet kihozhassanak a felek. Ne boruljon fel csak azért egy pár jövője, mert addig elbeszéltek egymás mellett, nem értették meg egymást, nem tudták kinek, mire lenne szüksége vagy egyszerűen hirtelen felindulásból így döntenek.

Mindig is azt vallottam, hogy addig nem szabad szétmenni, amíg meg nem tettünk mindent a kapcsolat megmentéséért, ha kell, akár külső segítséget kérve. Szeretnék javítani a válási statisztikán, de ha “az van megírva”, hogy egy pár ne együtt folytassa az életét, akkor segítek, hogy méltó módon tudják elengedni egymást, különösen ahol már gyermek is van a családban, hiszen ők azok, akik aztán végképp nem tehetnek semmiről.

Természetesen titoktartási kötelezettségem van.

Szeretném minél több emberrel megismertetni ezt a fantasztikus módszert, hogy aki akarja, az rendbe tudja hozni a kapcsolatát. Mivel a mediáció még nem elég elterjedt, az Ön környezetében is kapcsolatokat menthet meg, ha már legalább hallanak a módszerről. Annak ellenére, hogy még a bíróságra benyújtandó keresetlevélen is szerepel, sokan még csak nem is találkoztak a fogalommal.

Küldetésem az, hogy minél több kapcsolat működjön úgy, ahogy az az adott párnak megfelelő és minél több gyermek cseperedjen fel Anya és Apa mellett is, egy CSALÁDban!!!

Ennek megvalósítására indítottam el az Előadások a CSALÁDokért elnevezésű programot, amiről információt -a résztvevők visszajelzéseit is- a honlapon talál.

Mediációt kizárólag az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium névjegyzékében szereplő szakember vezethet. Adatlapomat megtekintheti itt:

https://kozvetitok.kim.gov.hu/Kozvetitok/K%C3%B6zvet%C3%ADt%C5%91Details

Munkám során került utamba a ThetaHealing®, amit sok éven át tanítottam is. Majd több mint 20 év tanulás, 10 év ön- és kliensekkel való tapasztalat alapján összeállítottam pár éve a SPEKTRUM kezdő tanfolyamot, ahol azt oktatom -online is elérhető videotanfolyam keretében is-, hogyan lehet megoldani a nehézségeinket, változtatni az életünk bármelyik területén (legyen az párkapcsolat, egészség, munka, pénz, stressz, társkeresés, gyász, válás, …), hogy úgy teljenek a napjaink, ahogy csak szeretnénk.

Egyszerűen imádom amit csinálok, nagyszerű érzés, hogy segíteni tudok másoknak abban, amivel épp hozzám fordulnak.

————————————————————————————————————————————————————————–

Ha még nem hallotta a legutóbbi rádiós beszélgetést velem a ThetaHealingről, elérhető itt:
http://www.amediacio.hu/eloadasok-a-csaladokert/media

VAGY olvassa el a velem készült interjút itt:
http://feelingmagazin.hu/thetahealing-azaz-matrix-piros-pi…/

————————————————————————————————————————————————————————–

Kérdés merült fel Önben? Keressen nyugodtan az elérhetőségeimen! Online konzultációs lehetőség.

(Én sem szeretem, ha heteket kell várni, hogy valakihez eljussak + ha SOS dologról vagy gyerekekről van szó, olyankor főleg igyekszem mielőbb időpontot adni … szóval lehet keresni bátran! Ezúton is köszönöm mindenkinek az ajánlásokat!)

Várom szeretettel:

Ruff Nikoletta

 

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com