Visszajelzések a Theta Healing® konzultációkról

V I S S Z A J E L Z É S E K
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”

 

 

“Tanárként felkészült és inspiráló vagy, csak ajánlani tudlak minden Theta iránt érdeklôdônek!”

– Nagy Szilvia, ThetaHealing® Magyarország Hivatalos Képviselő

 Értesítés tanfolyamokról, programokról, kedvezményekről: Hírlevél  - kattints rá

Theta Healing® tanfolyamokról VISSZAJELZÉSEK – kattints rá

Az alábbiakban olvasható visszajelzések kb. 99%-ban 1, azaz egy!!! alkalom után jelzett változások. Egy konzultáció alkalmával akár több téma megoldására is sor kerülhet…s az eredmény olyanban is megmutatkozhat, amit közvetlenül nem is érintettünk – ezért (is) szeretem nagyon ezt a módszert.

Van aki nem érti es van aki már tudja, miért is imádom a ThetaHealinget:-)! Remélem hamarosan Te is közéjük tartozol!!!

————————————————————————————————————————–

Minden szétköltözni, szakítani, válni készülődő, ….. ember figyelmébe ajánlom, de még folytatni lehetne a sort …

Párkapcsolati problémára, kiemelten kommunikáció hiányára + nem megfelelő kommunikációra dolgoztunk…úgy jött hozzám az illető, hogy szakít a párjával – én egy utolsó esély vagyok, LEHETNE-E VALAMIT A PÁRJÁVAL KEZDENI?!?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! É S    I T T   L E T T   M E G I N T  A   C S A V A R  a dologban, amit édesen megfogalmazott a végén: ahhoz képest, hogy úgy jött, mit lehetne a párjával tenni …

helyett úgy rémlik legalább 3 dolgot találtunk nála, amire thetáztunk aztán, mert “nála volt a kutya elásva”:

“Egyelőre nyugalmat érzek belül, és magabiztossagot, hogy mindent meg tudokoldani. És ami a legfontosabb: elhiszem,  hogy boldog életem lehet. Kíváncsian várom még a következő napokban mi fog változni,  de ha már így marad, az is elég. :)

… és mi lett a vége 1 hét távlatából egy régóta fennálló nehézségnek??????

Theta- nem theta nem tudom, de nagyon örülök! Sikerült átbeszélnünk a múltat,kicsit a jelent, és új szabályokat fektettük le a jövőre nézve.

“…szeretném megosztani veled friss tapasztalataimat. … De olyan más velem, tényleg másképp áll hozzám. Nagyon nagy a harmónia és olyan jó minden.
Köszönöm!”

Nem lehet azt garantálni, hogy mindenki a párjával marad. Mindig ott van az ok, miért alakul ahogy egy kapcsolat … legtöbbször nem is lehet csodálkozni… de amikor meg aztán a mélyen megbúvó programok miatt alakul úgy az életünk ahogy … DE!!! 2-5-10-… év, pláne gyerekekkel a családban … csak megér annyit, hogy megnézzük, lehet-e mit tenni? Mert legtöbbször lehet. Lehet másképp is csinálni, mint ahogy eddig láttuk. Mennyivel több energia egyből a bíróságra menni, mint ránézni, véletlenül nem nálunk is bennem van-e a megoldás kulcsa!!! Semennyivel, viszont lehet hogy továbbra is együtt lehetünk újra boldogok!!! És a fenti megint egy tökéletes példa arra, hogy egyedül is érdemes szakembertől segítséget kérni, ha a párunk nem nyitott ilyenre!!!

Mi jut eszembe a ThetaHealingről? Egyszerűen: I M Á D O M !!!

————————————————————————————————————————–

- “Mindíg, mikor a férjem nem alszik itthon, rettegek éjszaka,hogy egyedül vagyok és nem tudok aludni. Görcsben van a gyomrom, nem merem behunyni a szemem, mert félek, hogy baj lesz! Na most szombaton dolgozott a férjem és képzeld el, hogy olyan nyugodt voltam és még aludtam is és azt hiszem ezt Neked és a Thétázásnak köszönhetem, mert dolgoztunk a félelmek feloldásán! Ezt nagyon szépen köszönöm. Mindenféle képpen szeretnék még találkozni Veled, …”

—————————————————————————————————————————-

- Lehet ennél szebb hírre kelni?!?

“Kedves Nikolett!

Hétfőn, reggel, a kiirt napon, megszületett a kislányom x.y..
A szülés teljesen ellentétes volt a félelmeimnek. Csodás volt, gyors, ellenállás mentes. … Itt jön az érdekes része, amit a Thétának tulajdonotok. A hiedelmeim megjelentek, hogy ez nem lehet ilyen egyszerű, gyors, és csodás, én erre képtelen vagyok,nem tudom megszűlni…de abban a pillanatban el is tudta engedni őket, valahogy megvalósult ami szóban történt a konzultáción :-) … Köszönöm, hogy részese voltál ennek a szép születésnek.

Szeretettel:x”

—————————————————————————————————————————–

- Lehet nem imádni a ThetaHealinget?!?

“Szia, nagyon úgy tűnik, hogy várandós vagyok.

Az irodában sokkal jobban érzem magam. Jobb kedvvel beszélgetek a kollégáimmal. Talán kíváncsi is vagyok rájuk.”

——————————————————————————————————————————

- “Most már biztosan kijelenthetem, hogy mióta nálad jártam, egyáltalán semmi haragot nem érzek az anyámmal kapcsolatban, sok idő eltelt és azóta sem tért vissza egy percre sem!!
Köszönöm szépen!”

—————————————————————————————————————————-

- Amikor nincsenek szavak egy konzultáció eredményre, amikor csak elöntenek az öröm könnyei, amikor a világnak újságolnám el … mert lehetnek és vannak CSODÁK … és rendkívül jó érzés ezeknek része lenni :

“nagyon nyugodt voltam- nagyon … és ma is ahogy mentem a kórház felé, az volt bennem hogy minden a számunkra legjobb úton-módon fog történni.
közben pedig az is megfogalmazódott bennem, hogy hamarosan kapok vissza pénzt , … és tanfolyamra fogom beforgatni :) )))

sokszor ölellek és remélem hogy te is kapsz annyi töltést másoktól, mint amennyit Te adsz ….”

———————————————————————————————————————-

- Amikor orvosok írnak ilyeneket nekem az azért tölt el különösen örömmel, mert látom a jövőt, hogy egyre több ember ébred rá általuk is, hogy VAN MEGOLDÁS!!!

“Én is meg akarom köszönni a sok segítségedet, és hogy megismerhettem a tetát. Jártam azóta másnál is, hogy tapasztalatokat szerezzek, de — és ezt nem olcsó adorálás miatt írom — Te voltál eddig a leghitelesebb, és egyben legeredményesebb számomra. Szeretnék elmenni alaptanfolyamra is,…”

——————————————————————————————————————————–

- A regi szuper visszajelzes ota…Anyukatol a sokadik uzenetet-fotot kapom, az egykor “problemas” – nak mondott gyerkoc iskolai eredmenyeirol…IMADOM a ThetaHealinget!!!

“Szia! Ujabb hir tegnap elotti magyar felmero 45p/45p 100% csillagos lett! A “problemas” gyerekemnek!!!!”

————————————————————————————————————————–

- “Miután beszéltünk,másnap szóltak,hogy áttették a műtétet febr.26-ról márc.2-re. Magam is meglepődtem,hogy mennyire jól viseltem lelkileg a műtétet is és az azt követő napokat. Persze voltak és vannak nehéz időszakok,de jól átvészeltem! Ezer köszönet érte Neked! :-)

————————————————————————————————————————-

- “Boldogsággal töltöttél el és ez így van mióta csak írtam neked valaha még….egyszer( nagyon félve)de ez alaptalan volt, helyére került minden FNSz mindenkire!!:))) …

Csodálatos a világ és ne tudd meg mi minden kezd összeállni a 9 éven tanulmányaiból…csúcs…és ezt mind megengedem magamnak, isteni érzés, lebegek….
Nem mellesleg a férjem is sokat hallott belőlünk és azt mondta hogy csúcs vagy:) Ő is ismert a x-t…és hallott már y-val is ásni meg mással is de te csúcs vagy…nekünk. :-)
…-i gondjaimat is szeretném kiásatni veled, mert már nem tűr halasztást az sem…
Kérlek ha úgy gondolod azt is vállald el.Köszönöm. :-)

Nagy szeretettel:z”

————————————————————————————————————-

- Annyira, de annyira imadom a ThetaHealinget!!! Nem mindig minden az, aminek latszik…

“Kedves Nikoletta! Nem érdekel ki volt … .Mindeggy! Viszont felettem az ég ,alattam a föld és bennem az élet.KÖSZÖNÖM!”

————————————————————————————————————————-

- “Az elmúlt pénteken voltam nálad konzultáción.Hálás vagyok érte,mert már érzem az egészségemben megindult változást.Köszönöm!!!”

————————————————————————————————————————–

- “Kedves Niki!

Szeretném leírni az én csodámat amit a Thétának köszönhetek.
A fiamnak volt két állkapocs cysta műtétje és megijedtünk mikor ismét találtunk a műtéti vonalban egy jól kitapintható képletet. Műtétet javasoltak de előtte Ultrahang és MRI vizsgálatot. A vizsgálatok előtt THÉTÁZTUNK és az ultrahangon már kisebb volt csomó és az MRI nem látott semmi kórósat.

Köszönöm, hogy megtapasztalhattam,hogy van azonnali gyógyulás :-)

Én is köszönöm a bizalmat, hogy közreműködhettem!

—————————————————————————————————————————

- “…azt észrevettem, hogy megváltozott a kisugárzásom. Nagyon sokan érdeklődnek irántam. Volt hogy utánam futott egy pasi az utcán, ez másnap volt, szerdán:)…”

—————————————————————————————————————————-

- Már annyira vártam ezt a vizsgálati eredményt…örömkönnyek kicsordulva:

“A nap híre: : a magzatvíz eredménye jó lett, vége a rettegésnek, és kezdődhet a valódi várakozás, felkészülés, hogy szeptembertől már négyen leszünk.

Nagyon köszönöm a segítséged, mert sokban hozzá járult.

——————————————————————————————————————–

- Nagyon eros, mar szinte a mindenre kihato felelemre thetaztunk:

“Igen, sokan mondták már! :-) Kinyíltam, kedvesebb, nyitottabb vagyok másokkal, nem félek belevágni a feladataimba…. nagyon jó érzés! Már nincs az a félelmeim által felemelt fal előttem, ami gátolt az életben. Nagyon hálás vagyok azért, hogy kinyitottad a kaput előttem, amin féltem eddig átlépni.”

—————————————————————————————————————————

- Hipochondria – aki vele el, tudja milyen erzes …

Annyira boldogsaggal tolt el, amikor ilyen fantasztikus valtozasok vannak 1 konzultacio utan, mint most is…mert ugye en mindig tudom honnan indultunk:

“Az a két dolog amire eddig dolgoztunk:a gyerekek és a hipohondriám egész jól alakul. Sőt! Hihetetlen változásokat veszek észre mindkettőben. Soha nem volt olyan jó a kapcsolatom a nagy lányommal mint eddig. Olyan jókat nevetünk együtt mint még soha! smile hangulatjel Befogad a bizalmába, hallgat rám, segítőkész. Valamelyik nap, néztem Őket ahogy játszanak és rájöttem, hogy én vagyok a legszerencsésebb anyuka két ilyen tünemény mellett! A hipohondriám néha-néha felüti a fejét, de már nem rágódok egy dolgon napokig, hetekig. Ma is ért egy váratlan dolog ami hideg zuhanyként ért, de este felé már pozitívan vagy pozitívabban láttam a dolgokat. Szóval összességében jól vagyok, a mai dologról pedig pénteken ki fog derülni,hogy semmi komoly! :-)

————————————————————————————————————————-

- Tobb szakember es modszer utan kotott ki nalam az illeto – ThetaHealing csodalatos vilaga…annyira halas vagyok, hogy reszese lehetek ezeknek a folyamatoknak:

“Köszönöm szépen, úgy érzem nagyon sok minden kezd pozitív irányba változni!:-)”

————————————————————————————————————————-

Én úgy, de úgy, de annyira és még annál is jobban szeretem ezt az egészet csinálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én köszönöm, hogy megtiszteltek a bizalmatokkal!!!

- “Próbáljátok ki!!! Niki fantasztikus!!! Leírhatatlan amit érzek!!! Minden eddigit köszönök!”

—————————————————————————————————————————-

- Újabb pszichológus tisztelt meg bizalmával: I M Á D O M a ThetaHealinget, annyira hogy huuuu…egyszerű, GYORS és hatékony … minél inkább megengedjük …:

“Kedves Niki!

Megtörtént! :o ) Szeretnék beszámolni a sikersztorimról.

A sztorim: Talán emlékszel, leginkább szakmai ügyeimen és az ezzel kapcsolatos pénzkereseten dolgoztunk az ülésen. Két nappal később kaptam egy levelet egy vadidegen hölgytől, h mivel szeretek szakmailag foglalkozni, mi a szakterületem? … úgy érzem, erre vártam, és amint el tudtam hinni, hogy megtörténhet olyasmi, amiről nem is álmodtam odáig, vmint mentesültem a vonatkozó blokkoktól, már meg is érkezett a fizikai síkon is életembe.
Nagyon köszönöm!

Mindezek folyományaként szeretnék jelentkezni a Theta Alap tanfolyamodra – de mivel még kilátásban vannak a nagy csodálatos (anyagi) eredmények, részletfizetést vagy vmilyen anyagi könnyebítést szeretnék kérni. Kérlek, jelezz vissza, milyen lehetőségek vannak, előre is köszönöm!

Minden jót kívánok!”

—————————————————————————————————————-

- “Rólam tudni kell, hogy a napi munkát én legkésőbb fél hétkor elkezdtem a munkahelyemen – függetlenül attól, hogy csak 8-kor kezdődött hivatalosan, és fél ötig tart. Én jellemzően fél hétre benn voltam, és öt óra, fél hat volt mikor eljottem. Na, a hét első két napjában reggel 3/4 8 körül értem be, és 3/4 5-kor eljöttem haza… Ez nekem hatalmas eredmény, mert a munkámat megcsinálom, és nem Vagyok rosszul attól, hogy nem vagyok benn 2 órával többet. Reggel kb. ugyanakkor kelek, de a szabadon maradó időt magammal töltöm. :-)

—————————————————————————————————————

- “nagyon nagy reményekkel vagyok,semmi féle hangos megjegyzés nem volt a párommal.Nagyon örülök hálás vagyok érte”

—————————————————————————————————————

- “Elég soká hívtak be de mire beértünk elég jól elengedtem mindent magamról és a gyerekről is. Teljes nyugalommal mentünk be,…tényleg köszönöm ezt a csodát és merem is alkalmazni:-)”

—————————————————————————————————————

- Gyógyíthatatlannak mondott betegségre thetaztunk. Hogy lehetne-e velem madarat fogatni?

“Először is nagyon köszönöm a múltkori thetázást, annyira fel voltam dobva utána, a hétvégén pedig az egyik barátnőm is elkérte az elérhetőségedet, mert szerinte érezhetően jót tesz nekem ez a theta healing.

Ami a lábamat illeti, állandóan tornáztatom, és nagyon apró javulásokat már érzek is. Valahogy érzem, hogy az idegingerület elmegy a célig. Mozgatni nagyon-nagyon kicsit tudom jobban, de bízom benne, hogy állandó gyakorlással egyre erősebbek lesznek az izmaim ahhoz, hogy ténylegesen mozgatni tudjam a lábam. Szóval állandóan “gyakorlok”, mozgatom a lábfejem. Az izmok évekig használat nélkül voltak és elsorvadtak, de ez visszafordítható folyamat és tornáztatással megerősödik.”

—————————————————————————————————————-

Tobb eves, akar gyermekkor ota tarto problemak megszunese…egyszeruen fantasztikus:

- “Nos, a közérzetem jobb, és azóta nem fájdítottam a pocakomat. Az egzisztenciális vonalon két pici előrelépés: a nyár elején megszűnő olcsó albérletem helyébe úgy néz ki, ha csak pár hónapra is, de lesz egy másik hasonló; és jelentkezett egy új magántanítvány-jelölt — talán járni is fog”

————————————————————————————————————-

- “A konzultációnk után egy kis kétely volt bennem, hogy valóban théta állapotban voltam-e akkor. Előjött belőlem a pszichológus palánta és elkezdtem analizálni a helyzetet. Mert, hogy úgy éreztem, hogy végig tudatos állapotban voltam és kontroll alatt.

Azonban pár nap eltetltével ténylegesen pozitívabb lett az egész életem, azaz nyugodtabb lettem, nem izgultam annyit. Ez azóta is tart.

Ez tényleg egy kisebbfajta csoda, azt hiszem.”

——————————————————————————————————————-

- Lehet azon csodálkozni, hogy imádom a thetat?!?

13:23-kor: “Azt érzem hogy muszáj lenne elmennem tényleg a Théta Healing tanfolyamra.

Thétázás óta olyan érzésem van mintha tisztítanának, és érzem hogy változásokat indított be. A számban még ott van a gyulladás, de már jobb lett. Azóta nagyobb az energiaszintem, és jobb sztem az állóképességem is. Mintha valamerre irányítgatnának azóta, még jobban érezhetőbben mint eddig. Mintha mosódnának ki belőlem a régi dolgok, és máris egész nagy helyet érzek az ÚJ számára. Tovább akarok tanulni.”

18:28-kor:
“Ez tényleg egy gyors valami, szinte óráról órára mintha esne szét a régi életem, már alig várom az új ideiglenes munkámat és a költözést, páromat stb. hihetetlen milyen gyors ez a belső változás, remélem a külső is lesz ilyen gyors.”

————————————————————————————————————————

- “Jol van a gerincem, nem ugy , mint elotte, nem mondanam h azt erzem tokeletes de nem okoz gondot a mindennapokban. Kivancsi is lennek egy friss mr eredmenyre. Van egy kedves ismerosom, akirol kiderult, h hasonlo problemai vannak es o is hallott mar feloled, sztem meg is fog keresni.”

—————————————————————————————————————————

- Szinte napi szintű haláltól való félelemre, nehezebb szülésen átesett gyerkőcre thetaztunk:

“…és mert sokat voltál az eszemben, és ezt megérezted:-)

Azért nem írtam még, mert nem tudom egyértelműen megfogalmazni, mi történik…De valami változott.
Ami biztos, hogy x-re hatott, mert együttműködőbb lett. Szerdán megyünk megint tornára, amit nagyon nem akar, de meglátjuk, hogyan jutunk el oda. Én azonban elengedtem magamban egyfajta görcsöt Vele szemben és tornával szemben is, és ez érződik is a kapcsolatunkon.

Én összességében erősebbnek érzem magam, élettel telinek…De nem ám egyszerre jött/jön az érzés, hanem napról-napra mindig kicsit több.
Valami a helyére került és már nem gátol abban, hogy tovább lépjek abban, hogy felgöngyölítsem az elakadásaimat.
Megtaláltam a szálat a csomó végén – így tudnám ezt valahogy megfogalmazni.
Így vagyok most...:-)
És abban teljesen biztos vagyok, hogy munka-pénz témában még egyet fogunk thetázni, jó?

Köszönöm Neked!”

—————————————————————————————————————-

- Jó sokat és mély dolgokat oldottunk:

“A találkozásunk után két napig úgy éreztem magam mint akin átment az úthenger. Fáradtnak és kimerültnek. Majd a következő napokban könnyűnek, magabiztosnak és kiegyensúlyozottnak. X-hoz és a gyerekeimhez is több türelmem volt.”

—————————————————————————————————————

- “A thétád miatt elindultam egy vonalon ami meghozta gyümölcsét! :-)

—————————————————————————————————————————

- “a jobb vállam teljesen be volt feszülve már hónapok óta és már semmilyen maszírozással nem tudtam elmaszírozni ezt a feszültséget, viszont a theta utánni napon csak annyit vettem észre, hogy semmilyen feszültség nincs benne, teljesen ellazult. Még annyit érzékelek, hogy talán nem vagyok annyira ideges, izgulós, pánikolós. Azért nem is szűnt meg ez, de érezhetően valami változott.
Az biztos, hogy szeretnék megint menni :-)

—————————————————————————————————————————

- “Szia Niki!

Masnap sok energiaval mindent megcsinaltam, amit szerettem volna, buszke is voltam magamra. (Erre is thetaztunk)

Kov heten sikerult nem elkesnem a munkahelyen, konkretan pont idoben beertem ketszer egymas utan.

Utana sajnos lebetegedtem, kohoges es natha… ez lehet egy utohatas?

Mára már jól vagyok, nem erzem, hogy el lennek uszva (annyira) a mh-en. Ez sokat számít.

Ugy erzem, hogy még kellene par theta alkalom de tervem h megyek tanfolyamra amitol majd az igazi attorest varom, mert ugy erzem hogy odalent eléggé szovevenyesen osszefuggnek a dolgok, amik között még sokat kell “takarítani”. Te hogy latod? Persze ez akkor van ha az ember ujra egy kerek egész akar lenni hisz nem akar mindenki a gyökerekig leasni es kidobni minden “szemetet”.

Szoval: működik, ez biztos. Köszi h elinditottal ezen az uton, remelem a kesobbiekben sem banom meg h komolyabban belevetem magam a thetahealing rejtelmeibe.”

—————————————————————————————-

- “Nagyon jol ereztem magam a konzultacion igaz vegig sirtam,de koszonom megegyszer. Masnap egy baratnom ismet igazsagtalanul megbantott,jobban tudtam ezt a helyzetet kezelni,…,ugye oldottunk arra is,hogy ezeket a helyzeteket ne hagyjam,ugy erzem nem tudott olyan melyen hatni ram,illetve kesobb bocsanatot kert,igaz megbeszelni nem tudtuk a helyzetet,de en maskepp eltem meg mint eddig. Ket nem vart anyagi nehezseg jott,az egyik megoldodni latszik,a masik meg nem tudom hogyan fog,de talan nem gorcsolok ugy ra mint eddig. A magamhoz valo viszonyulas jobb mint volt, bar az az energia,tenni akaras dolgokert,ami regen bennem volt es az utobbi evek tortenesei miatt elveszett meg nem jott vissza. Jonnek fel meg megoldando problemak,amin jo lenne dolgozni,remelem tudunk ra idopontot talalni:)”

————————————————————————————————————————-

- “…együtt vagyunk, karácsony előtt megbeszéltük és azóta úgy tűnik sinen vagyunk. Remélem így is marad.
Köszönöm mégegyszer a segítségedet”

Imádom a ThetaHealinget … úgy, ahogy van. Mindig nagy örömmel tölt el, amikor katalizátorként működhetek abban, hogy egy pár megoldja a problémáit…hát még amikor még gyerekek jövőjéről is szó van. Minden elismerésem az emberek előtt, akik ha már maguk nem jutnak dülőre, készek külső segítséget igénybe venni. És sokszor mennyire hamar meg tudnak oldódni az addig évek óta létező problémák…akár még azután is, hogy már szét is költöztek. Ezért szeretem együtt alkalmazni a ThetaHealinget és a mediációt.

———————————————————————————————————————–

- „A munka terén elég jól veszem a kihívásokat! Pedig későn értem haza tegnap előtt és tegnap előtt is, de valahogy egyáltalán nem idegeskedtem. Hétfőn még azon sem, hogy mér sötétedett, mire hazaértem. Szóval valami  történt, mert máskor ilyenkor dilis vagyok, hogy még vasalni kell stb.:-)”

—————————————————————————————————————————-

- Amikor ilyen levelet kapok…tanárként, thetasként, emberként, … mindenhogyan repdes a szívem, a lelkem, a mindenem.

Rengeteg dologra alkalmazható a ThetaHealing és óriási érték benne, hogy saját magunkon meg aztán akkor és annak érdekében használjuk, amikor és amire csak akarjuk.

“javult a parkinzonos betegem. Nagyon is. Hétfőn jön, folytatom vele a terápiát. Elakadás nélkül tud beszélni, segítség nélkül öltözik. És csak, 1 alkalommal volt nálam. ( persze a Fitoterápia is jelentősen javította a fizikai állapotát, de az igazi áttörés, Theta után jelentkezett ) Azt hiszem így teljesedett ki a munkám. Nagyon jó ez a technika, és gyakorlom minden nap. Magamon sokat, máson, meg amikor lehet. Azóta is tart ez a jó érzés, bár megbeszéltem magammal, hogy menni fogok hozzád. a gyógyulás, a tanulás, és a technika elmélyítése miatt.”

—————————————————————————————————————————-

- Kb. fél éve tartó párkapcsolati állapotra thetáztunk:

“Kepzeld, “azota” most ejjel eloszor aludtam 6 orat egyben! Legyen ez neked koszonheto!
Ja, es nincs bennem panik. Legyen ahogy lennie kell.”

—————————————————————————————————————————-

- “x (megj.: kisgyermek) szemével havonta járunk kontrollra, így a tanfolyam óta legalább kétszer már voltunk. Egyik napról a másikra ugyan nem tűnt el a probléma, de a folyamatos javulás megvan és ez nagyon biztató. Tegnap néztem át a papírjait és míg tavaly januárban csak az első sort látta a táblán, idén januárban már 7 sort tudott magabiztosan leolvasni. De a fejlődés igazán az ősszel indult be, azóta havonta 1 sorral előrébb vagyunk.”

—————————————————————————————————————————–

- “Kedves Niki!

Tegnap délután végül élesben leteszteltem a pár héttel ezelőtti skype-os theta kezelés hatásosságát. Csak egy egyszerű parkolásról volt szó, szűk helyre, hátrafelé, amikor állnak-várnak mögöttem az autók. Úgy csináltam meg, hogy közben el is feledkeztem arról, hogy várnak rám, ill. látják, hogy mit művelek. És persze elsőre tökéletes lett. Nekem ez nagy dolog, régebben ilyenkor simán továbbhajtottam, majd több utcával távolabb tettem le az autót. És közben szorongtam.
Most épp egy előadásra mentem, és az előadás közepén ugrott csak be, hogy “nahát, ezek szerint ezen is túl vagyok” :-)
Köszönöm szépen még egyszer a segítséged!
üdv,”

—————————————————————————————————————————

- TÁRSKERESÉS:

“Csak el szerettem volna mondani, hogy szerelmes vagyok és belém is szerelmesek. Amit leírtam a levelemben és elküldtünk … , abból 99% teljesült is. Ami nem az meg nem is baj, hiszen a szívem mélyen mást éreztem mint amit leírtam. A szívem mélyén azt éreztem, hogy milyen j lenne, ha lenne gyereke és családban élhetnék. Hát meg is kaptam a szívem vágyát. Olyan a lelke mint az enyém, olyan érzéseket hozunk elő egymásból amire nincsenek szavak. Vibrál körülöttünk a levegő. Hát ennyi. Puszillak, szép hétvégét kívánok Nektek.”

—————————————————————————————————————————-

- “Anyáékkal kapcsolatban, mintha más lenne a viszonyunk. Azóta ugyan nem sok idő telt el, de nem marjuk egymást, voltak olyan dolgok, amire rácsodálkoztam magam is :-) … Magammal kapcsolatban nem érzem azt az ürességet, mint eddig. És ugyanúgy szervezem magamnak a hétköznapi elfoglaltságaimat, mint eddig is, de most valahogy máshogy érzem magam. Máshogy töltöm el ezeket a programokat. Lehetőségeket látok, feltöltenek ezek a programok, nem pedig azt érzem, hogy arra jó, hogy elteljen az idő, amíg x nincs itthon. Úgyhogy eddig ezek vannak, kíváncsian várom mi lesz még. :-) Ja és ami nagyon furcsa dolog, hogy már több mint egy éve el szeretném adni a kocsimat, sikertelenül és tegnap az utcán odajött egy srác, hogy ő pont ilyen kocsit szeretne és hogy nem akarom-e eladni :-) …”

———————————————————————————————————————-

- „A betegség után 1 hét kihagyással V. ma ment először oviba. Teljesen normálisan, nulla hiszti, nulla ordítás. Mint aki alig várja. Most éreztem először úgy igazán, hogy már oda tartozik

Nem győzöm elégszer mondani, köszi théta, köszi Niki!”

—————————————————————————————————————————-

- – “Jobban érzem magam a tegnapi théta után, már alig volt bennem életkedv és most újra kezdem érezni, hogy van értelme az életemnek.

Hálás köszönet érte!!”

—————————————————————————————————————————-

- Szakítás utáni feldúlt lelkiállapotra thetaztunk, amik már komoly fizikai tüneteket, panaszokat okoztak. Sokszor fordul elő, hogy egy korábbi párkapcsolat végződött már úgy, hogy nagyon megviselt bennünket és az ettől való tudatalatti félelem újra megteremti a helyzetet. Van akinél még erre sincs esély, mert pl. egy válás után akár évekig is távol tartja magát (ha nem örökre) egy újabb csalódástól. Fantasztikus az agyunk, emlékszik azokra az eseményekre is, amikről mi már azt gondoljuk, hogy rég túl vagyunk rajtuk … aztán kiderül, hogy mégsem és szépen irányítják az életünket. Tartsuk szem előtt, hogy van megoldás!!!!!!!! Sok jó módszer létezik, ThetaHealinggel az a tapasztalat, hogy elég lehet egy konzultáció.

“Köszönöm neked a segítséget!
A leveled is rengeteget dob rajtam.El se hinnéd.

Úgy érzem foglak még hívni gyógyítás miatt.”

—————————————————————————————————————————-

- “Igazából azt vettem azonnal észre, hogy fellélegeztem, felszabadultam. Jóval kevesebb a rossz gondolatom, de még akad. A nyomozásokat teljesen befejeztem fura, de eszembe sem jut, …”

————————————————————————————————————————–

- Olyan jól érzem MAGAM:) Repülni tudnék az érzéstől, ami bennem van. Egyszerűen nem érzem, hogy vmi miatt is aggódnom kellene. Pedig lenne min, de a Teri velem van: ÉRZEM! Nagyon érzem a bennem végbemenő változást. A szìvem majd kiugrik a helyéről, mert tudom hogy fantasztikus irányba haladok! IMÁDOM AZ ÉLETEM! Érzem most jön még a java, amely sikereken ámul a környezetem! De ez ìgy tökéletes!

IMÁDOM AZ EGÉSZ CSALÁDOM!!!!”

—————————————————————————————————————————-

- „Nagyon sokat köszönhetek Neked és a theta “kezelésnek”. Sokat köszönhetek ennek a dolognak a párkapcsolatomban és abban hogy merjek kiállni és megvédeni magamat a negatív hatásokkal szemben. Most mások úgy néznek rám, mint aki “megbolondult”, de csak annyi történt, hogy nincsenek gátlásaim megmondani másoknak a véleményemet ha úgy érzem igazságtalanul megbántanak.”

—————————————————————————————————————————-

- “Anyukámmal jobban elbeszélgettem,mint eddig. Türelmesebb vok egy fokkal és a férjem +uncsitesóm másnap új munkát kapott,…”

———————————————————-

- mit osztott meg egyik kedves tanitvanyom. Imadom oket!!! Nalam ugy dereng aug. 10 korul volt eloszor az anyuka, tehat nem telt el meg egy honap sem!!!:

„Természetesen csatlakozom. Képzeljétek: Nagyon kedves ismerősöm kislánya beteg, 10 éves, sajnos nem tud beszélni, írni és olvasni. A mozgása sem tökéletes. 2 alkalommal, alkalmanként 4 órán keresztül Thétáztam az anyukával, a kislány hétfőn elkezdett beszélni. Egyenlőre baba nyelven, de mindenki nagyon boldog, én meg örömömben sírdogálok. Ezek után bátran merek én is jelentkezni a kezdeményezésedhez Niki”

—————————————————————————————————————————-

- „És köszönöm a tegnapot is. Be kell valljak valamit. Én nem hittem benne. De már ma érzem a különbséget. Tudom, vicces. De végig úgy éreztem, ez nem fog sikerülni, és végül mégis. Szuper.”

—————————————————————————————————————————-

- “Szia Niki!

Úgy néz ki, hogy, elkezdődött valami, látok hirdetéseket, amikre küldök önéletrajzot.
Több energiám van, úgy érzem napról-napra egy kicsit több.
Jobb kedvem van. Ilyesmi.”

—————————————————————————————————————————

- 1 konzultáció után – baba témára thetáztunk …

“Ma éjjel azt álmodtam hogy szülök, ami azért volt érdekes mert eddig max odáig jutottam álmomban hogy nagy a pocak aztán kész.”

—————————————————————————————————————————-

- “Csak nem tudom magamban tartani az oromomet: tegnap egy Parkinsonos holgy volt konzultacion…ugyan sajat szememmel nem lattam a valtozast, de ma hivott az illeto, aki eddig gyogyitotta, h ma kapalt es kaprot ultetett a holgy…

Boldogsag:-)!!!”

—————————————————————————————————————————-

- “Nem tudom mi változott pontosan bennem, mióta beszéltünk, de sokkal jobb. :-)
Nyugodtabb vagyok, nem idegeskedek azokon az apróságokon amiken addig…
x-vel (megj.: férj) is olyan más lett minden, talán a legjobb szó rá, hogy oldottabbak vagyunk mindketten egymás felé…. és ez jó.
Köszönöm mégegyszer!”

—————————————————————————————————————————

- ”Hát nem nagyon hittem volna, de már régen voltam ilyen jól! :-)
Köszönöm Neked!”

————————————————————————————————————————-

-„Koszonom a leveledet! :) meg kell mondjam, hogy nagyon jo volt ez a tegnapi nap, es mar most ugy érzem sokat segítettél! Nagyon jo élmény volt, őszintén!

Amit a fogyókúráról mondtál.., en benne lennék a thetázásban!!
Olyan jo volt Veled beszélgetni, es mar most ugy érzem elindult, amire thetaztunk.., es gondolom ez csak jobb lesz! ;)

Szep napot!”

—————————————————————————————————————————-

- „Kedves Nikoletta!

Pont gondoltam, hogy megírom Önnek a “fejleményeket”, mert szerintem is fontos a visszacsatolás.

Megcsináltam a listát és azóta akkora érdeklődés van, hogy úton útfélen férfiakkal ismerkedem meg…kutyakiállítás, születésnapok stb és van nyomulás több szálon:-)
És tényleg érzem, hogy elszakadtam már a x-től, még bennem van és talán marad is valamilyen szinten, de már más szinten.

Szép napot!”

—————————————————————————————————————————-

- „Annyira hasonlít nekem a théta szellemisége a Tudatalatti csodálatos hatalmára és gimis kedvencemre Az erő benned van c. könyvre, hogy nagyon-nagyon magaménak érzem a módszert + eleve vizuális típus vagyok, így méginkább bejön. De a racionálisabb énem csak örömmel vegyes értetlenséggel szemléli, ami zajlik, mert valahol nem érti, hogy a pi..ába tud egy sor kódolt szöveg ilyen erősen hatni. Azért nehéz felfogni, mert az alfázáshoz rengeteg ismétlés kell, ez meg elsőre milyen erős. Bár ezért nem alfa, hanem théta :) )))”

—————————————————————————————————————————-

- „Képzeld, ma megyek este a dokihoz és egyáltalán nem vagyok ideges :-) …még nem :-) … „

—————————————————————————————————————————-

- „A  legnagyobb felismerés amit a kezelések, Veled történő beszélgetések hoztak az az volt, hogy mindenkinek a saját maga valósága, teremtődik meg a mindennapjaiban.  És ezt a valóságot , ha tudatosan figyelünk a gondolatainkra, akkor alakíthatjuk, úgy , hogy számunkra a legjobb forgatókönyv kerekedjen ki .

Nagyon sok negatív élményt elnyomunk magunkba, és elzárjuk  a tudatalattinkba , ami valamilyen blokként  kihat az életünkre, egészségünkre.

És ez a módszer amivel Te segítesz az embereknek, nagyon jól oldja és átformálja  ezeket a rosszul rögzült valóságmintákat .

Én szeretném Neked megköszönni azt a sok segítséget, oldást amivel könnyebbé tetted a lelkemet, és az életemet.!!!!!!!!!!!!!!!!”

—————————————————————————————————————————-

- „Ma reggel vérvételen voltam és nem lettem rosszul :-) . Hurrá!!!”

—————————————————————————————————————————-

- „Nagyon elfáradtam a … táncóra és a théta után. Több napba telt, mire kipihentem magam. A théta nagyon ütős volt. Bár nagyon látványos változás nincs, de ami fontos, olyan érzésem van, mintha helyrebillent volna a lelkem, megnyugodott, béke és öröm érzése van bennem.
Nagyon tetszik ez a módszer.”

—————————————————————————————————————————-

- „Azt tartom magamról, hogy nem hiszek a csodákban, a mindenféle hókuszpókuszban. Valamiért a thétát is egy misztikus csodabogárnak gondolom, ezért nem is merek beszélni senkinek róla (kivéve x és y), de azt érzem, ebben mégis csak van valami, mert a saját bőrömön megtapasztalhattam.

Tényleg azzal a céllal szeretném megtanulni a thétázást, hogy magamon és esetleg a családban alkalmazzam. Szívesen megvárnám a Te általad szervezett tanfolyamot is, de ha már előbb használhatom az csak jó lehet!”

—————————————————————————————————————————-

- „Szerintem a melóval kapcsolatban hatásos voltál. Nagyon hosszú napjaim vannak de még nem borultam ki. Pedig jövő hétre már megkaptam, hogy készüljek, estig kell maradni. … De a szokásoshoz képest még egész jól viselem ezt is, pedig nagyon fáradt vagyok :-( .”

—————————————————————————————————————————-

- „Engem mintha kicseréltek volna, annyira sokat segítettél! 1,5 órát értekeztem az óvónőkkel, minden a legfelsőbb szeretet jegyében zajlott, ahogy rábíztuk. Hihetetlen megkönnyebbülés. Eszméletlen ez az átprogramozás, már alig várom a tanfolyamot!”

—————————————————————————————————————————-

- „Pont tegnap gondoltam bele, hogy normál esetben egy ilyen napon már szétstresszeltem volna magam, de most valahogy csak rohangáltam, csináltam amit kellett. Szóval a thetázás jól sikerült a munkahely témában, reméljük a többiben is ilyen szuper hatások mutatkoznak hamarosan :-) .”

—————————————————————————————————————————-

- „Tegnap megtört a jég,elcsattant az első igazi csók !!! Csupa jó dolog történt velem el se hiszem!:)”

—————————————————————————————————————————-

- „Nem tudom másnak betudni a változást, mint a thetának. Még a főnököm is megkérdezte, hogy fel akarok-e mondani vagy miért vagyok ilyen nyugodt:-)?”

—————————————————————————————————————————-

- Tobb szakember es modszer utan kotott ki nalam az illeto – ThetaHealing csodalatos vilaga…annyira halas vagyok, hogy reszese lehetek ezeknek a folyamatoknak:

“Köszönöm szépen, úgy érzem nagyon sok minden kezd pozitív irányba változni!:-)”

—————————————————————————————————————————

- ” … Nagyot aludtam a thétázás után, mert elfárasztott rendesen.Olyan mint egy érzelmi radír. Sok dolog eltűnt belőlem. …

… Még nagyon sok minden kavarog bennem, de már nem úgy, már eltávolodva, valami még fáj, de nem tudom megfogalmazni, hogy mi. …
Folytatni szeretném majd a thétát …”

—————————————————————————————————————————-

- „Kislányom 2,5 évesen most kezdte el az ovit, a 3.napon fellökték és kitört mindkét felső metszőfoga. Utána érthető módon sikítva ordított, mikor otthagytam. A baleset óta ez a 4.nap. Ma egyáltalán nem sírt, szinte el sem hiszem. Mi történhetett? “Csak” annyi, hogy tegnap thétáztunk rá

—————————————————————————————————————————-

- „Köszönöm a biztató sorokat. Szerettem volna elmondani Neked, hogy az elmúlt 2 napban egész másképp érzem magam. És nagyon jó ez az érzés. A munkatársaim meg is jegyezték, hogy egészen kivirultam, olyan jó kedvem van, felszabadult vagyok. X.Y. iránt is csak határtalan szeretet érzek. Ő is mintha más lenne velem, sokkal kedvesebb.”

—————————————————————————————————————————-

- „Szia Niki!

Először is köszönöm, hogy “soron kívül” fogadtál szombaton és megteremtetted számomra a mielőbbi megnyugvást lehetőségét.

Ugyan még nem telt el 4-5 nap, de gondoltam leírom az eddigi tapasztalataimat.

Már szombat este éreztem magamon a nyugalmat.

Vasárnap reggel y-val ismét beszélgettünk. Elmondott olyan dolgokat, ami által másként látom az Ő oldalát. A beszélgetés során nem volt erős szívdobogásom, szédülés, mint fizikai tünet és nem lettem dühös sem. Teljesen higgadtan, nyugodtan tudtunk beszélgetni. Kicsit féltem az utána következő időszaktól, mert volt már, hogy később, – ahogy próbáltam feldolgozni a hallottakat – alakult ki bennem düh. De még azóta sem érzek semmiféle negatívumot. Sőt, olyan gondolatok, érzések, tervek alakultak ki a fejemben, ami talán jó megoldás lehet a problémánkra, de ezt egyenlőre még nem írom le.

A z-vel is sikerült eddig normális mederben tartani a kettőnk kapcsolatát, és mióta voltam Nálad, még nem sikerült “kiakasztania”. Nyugodtan le tudtam kezelni a kényes szituációkat.

Kíváncsian várom a továbbiakat, és bízom benne, marad ez az állapot.
Majd jelentkezem a fejleményekkel!

Köszönöm: x.”

—————————————————————————————————————————-

- szülés utáni depresszió/gyermek közösségbe kerülése:

“Próbálom a témában feljött dolgokat elengedni, és úgy érzem, sikerült is nagyrészt, a kisfiam betegség utáni első bölcsis napjától állítólag nagyon jól viseli a bölcsit, nem viselte meg a kihagyás sem, persze reggel még sír kicsit, de azt mondták a dadák, Ők is csodálkoztak, hogy milyen gyorsan visszaszokott, játszik, eszik, alszik.
A mamájával is volt már azóta, Ő ment érte a bölcsibe, ami miatt sírt, de aztán nagyon jól telt a délutánuk.
Én ha türelmetlenebb vagyok vele, vagy veszekszem, akkor jön a lelkiismeretfurdalás, meg még keresem magam ebben az új helyzetben (munka+család), de arra koncentrálok, hogy úgy alakítsam, ahogy nekem is jó.
Szóval köszönöm a segítséged, úgy érzem, átlendített a mélyponton!:)”

—————————————————————————————————————————-

- „Tegnap már szerettem volna Neked írni,de elmaradt. Ahogy befejeztük a thetázást,rögtön beugrott az erős félelem volt még ami miatt nem mertem thetázni …

Nagy felismerés ez Nekem,és már tudom honnét..miből ered…és hogy változtatható meg… Végtelenül hálás vagyok,és mindent nagyon szépen meg köszönök!
Nagyon tömören összefoglalva ezzel telt a nap további része,ezek a dolgok helyére kerültek bennem.Úgy érzem,letisztult,pontosabban kaptam lehetőséget…mit tiszta lapot :-)

—————————————————————————————————————————-

- „Már akartalak hívni is…, de gondoltam megvárom, amíg konkretizálódnak a dolgok, mert még sok minden függőben van. Egyenlőre annyi, hogy bejött 1-2 dolog az életembe csak úgy “magától”, s képes voltam letenni a biztonságosnak tűnő életformát a bizonytalanabb, de szabadabb életformára cserélve. Konkrétumokat írok jövő héten:-) S jó lenne még találkoznunk is:-)”

—————————————————————————————————————————– Munkahelyi stresszre thetaztunk:

“Köszi a tegnapit! Ami ma már történt, az érdekes:) 6- nál tovább nem bírtam aludni, 7 előtt már itt voltam és ezerrel dolgozom, de nyugis vagyok.”

És ez lett a folytatás…:

“Tök nyugis vagyok, nagyon fura ismét “nem zizinek” lenni, hihetetlen (smiley)”

—————————————————————————————————————————-
- „Egyszer tényleg thétázzunk a vezetésre, mert …. nem akartam még megírni (nem akartam elkiabálni), de amióta thétáztunk, elkezdtem dvd-re tornázni kb. 4 év kihagyás után. (Max. szobabringáztam az elmúlt években.) A legviccesebb, hogy a kedvenc tornámra emlékszik a testem, mert az agyam többször kihagyott, arra eszméltem fel, automatikusan tudtam, mit kell csinálni :)
Úgyhogy ennél is működik a théta, ezek után tuti, hogy a vezetésnél is fog.”

—————————————————————————————————————————-

- “Hát, ami a fejleményeket illeti…
Rögtön utána másnap a munkahelyemen nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam. Valahogy másmilyenek voltak az emberek. Nagyon jó érzés volt. Én is elengedettebb voltam, nyugodtabb és beletörődőbb (a szó jó értelmében). De az volt a tavalyi év utolsó napja, így azóta nem voltam munkában, tehát a továbbiakról ezen a téren még nem tudok beszámolni.
Ma fogok bemenni először.
.
.
Máris jó dologról tudok beszámolni:-)
Képzeld, két munka is kilátásba került ma, és az újra találkozás a kollégákkal és beszélgetések is megerősítettek abban, hogy igenis lett változás. Most érzem végre, hogy el tudtam engedni a görcsöt, bízom benne, hogy ez már így is marad.
Már nem izgulok, mi és hogyan lesz. Biztos vagyok abban, hogy a lehető legjobban fog alakulni.
És igazad van: ez már meg van oldva. (Egyébként azt hiszem ezt felejtettem el erősíteni magamban az elmúlt napokban).
Köszönöm Neked!”

—————————————————————————————————————————–

- Költözést, elválást kísérő „szülői játszmák”-ra és ennek a közös gyermekre gyakorolt hatására thétáztunk:

„Kedves Niki!

A thétázás után azt vettem észre, hogy hétfőn egy másképp beszélő gyereket hoztam haza. Egyszer-egyszer előfordult, hogy felnőttebb lett a hangja és ahogy beszélt, de most tartósabbnak látszik. Bizonyos dolgok mintha megváltoztak volna benne.

Köszönöm!
Szép napot!
x”

—————————————————————————————————————————-

- anya-gyermek kapcsolatra + ovira + testvérféltékenységre thetaztunk és ami csak belefért egy alkalommal

“Kedves Niki!

Sokat köszönhetek Neked és a Theta Healing módszernek.

x olyan aranyos és simulékony velem, mint régen. Holnap megy majd oviba reggel, de ma este említette, hogy ugye nem kell mennie, mert betegen nem mehet oviba senki, ugye anya? Kíváncsian várom, hogy a Theta hogyan segít neki és az egész családnak ebben a kérdésben.
Sokat gondolkodtam, nagyon szeretném elvégezni a tanfolyamot áprilisban. Szeretném megváltoztatni az életemet-életünket. Sokkal többet érdemelnek a gyerekeim egy kifacsart, idegileg kimerült anyukánál. Szeretnék megszabadulni a sok negatív gondolattól, szeretnék újra ragyogni és harmóniában élni magammal, a családdal és az egész világgal.
.
.
.
Képzeld, x ma úgy ment be az oviba, hogy apjától el sem búcsúzott, csak rohant be a csoportba játszani.
Amikor y felhívott és elmesélte, örömömben sírtam. Mennyivel könnyebb így mindenkinek, de főleg x-nek.
Szóval nagyon nagyon nagyon nagyon szeretném a tanfolyamot, nekem az ovi volt a vizsga a Thétánál és hát átment a vizsgán a módszer ”

—————————————————————————————————————————-

- “Gyerekek penteken thetaztam munkara+onbizalom+… ma irja az illeto,h hetfon!!! allasajanlatot kapott es eladtak az 1 eve hirdetett lakasukat … hat hogy ne akarnam, h mindenki tanfolyamot vegezzen:-)?!?
Imadom ezt az egeszet!!!!”

—————————————————————————————————————————-

“Kedves Nikoletta,

Nagyon köszönöm mégegyszer, nagyon érdekes és hasznos volt a konzultáció!

Már ajánlottalak is egy barátnőmnek,…”

—————————————————————————————————————————-

- “Az alaphangulatom lett sokkal derűsebb, ami azért érdekes, mert eddig sem éltem meg rossznak, de most kifejezetten tehermentesnek érzem magam, könnyűnek (elég nehéz ezt megfogalmazni).”

—————————————————————————————————————————-

 

Mi a Theta Healing® – kattints rá

Mi történik a Theta Healing® konzultáción? – kattints rá

Theta Healing® tanfolyam – kattints rá

Theta Healing® tanfolyamokról VISSZAJELZÉSEK – kattints rá

 

Online konzultációs lehetőség.

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!

Kérdés merült fel? Keress nyugodtan az elérhetőségeimen!

(Én sem szeretem, ha heteket kell várni, hogy valakihez eljussak + ha SOS dologról vagy gyerekekről van szó, olyankor főleg igyekszem mielőbb időpontot adni … szóval lehet keresni bátran! Ezúton is köszönöm mindenkinek az ajánlásokat!)

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com

 

ThetaHealing® és ThetaHealer® a THInK bejegyzett védjegyei a www.thetahealing.com oldalon.