ThetaHealing tanfolyamok díja

V I S S Z A J E L Z É S E K
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”

 

Theta Healing® tanfolyamokról VISSZAJELZÉSEK – kattints rá

Theta Healing® konzultációkról VISSZAJELZÉSEK – kattints rá

“Tanárként felkészült és inspiráló vagy, csak ajánlani tudlak minden Theta iránt érdeklôdônek!”

– Nagy Szilvia, ThetaHealing® Magyarország Hivatalos Képviselő

Te kinél tanulnál szívesebben: aki megbecsüli amit tanít vagy aki saját maga leértékeli azt?

“Nagyon jól éreztem magam a hétvégén. Igazán örülök, hogy ez egyszer a szívemre hallgattam.
Nem véletlenül vonzódtam mindig Hozzád. Köszönöm a biztatást. Most hétvégén sok minden letisztult, helyére került bennem .Képzeld elindultam, elkezdtem már ásni másnak. :-) ( Eddig sosem mertem ) …Tök jó volt. Köszönöm. :-) Hiszem, nincs szükség a műtétre. Majd másokkal is még ásatok rá . :) )

Nagyon hálás vagyok Neked !
Köszönöm.”

Mi a legfontosabb, amit kapsz, ha az általam tartott tanfolyamon veszel részt?

- a kis csoportos létszám miatt maximális figyelmet. Számomra nagyon fontos, hogy a ThetaHealing igazán azt adja a résztvevőknek, amit ez a módszer valójában jelent

- a sok-sok éves tapasztalatom átadását

- a tanfolyam után sem maradsz magadra. Amennyiben kérdésed lesz, a tanfolyam elvégzése után is fordulhatsz hozzám.

- találkozókat tartok, ahol biztosítom, hogy tanfolyamot végzett társaiddal együtt gyakorolhass.

- a tanfolyamon tea, kávé biztosított a számodra.

- családias légkör, jó hangulat

Ez a tanfolyam egy olyan befektetés, amely egész életed során folyamatosan megtérül.

A tanfolyamhoz jár Vianna Stibal: ThetaHealing – Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása c. könyve.

Számomra a kezdetektől természetes, hogy az arany középutat szem előtt tartom, ezért a THInK® által Magyarországra meghatározott áron tartok tanfolyamokat: sem túl olcsón, felére leértékelve, sem túl drágán, túlértékelve azt. Megtisztelve és megbecsülve ezáltal Vianna Stibalt, a ThetaHealing® alapítóját, a módszert, a többi tanárt, saját magamat és Téged is. Büszke vagyok arra, hogy a 3 tanár között vagyok, akik ezt megteszik Mo.-n, ugyanis rendkívül fontosnak tartom, hogy a ThetaHealing® módszer csalódás helyett valóban mindenkinek a végtelen lehetőségek tárházát adja.

Vianna azt kéri, hogy mindenki hirdesse meg a tanfolyamokat az ajánlott áron, lehetőséget adva az érdeklődőknek, hogy a számukra megfelelő tanárhoz menjenek, elkerülve azt, hogy az árak befolyásolják a döntést. Azért, hogy a technikát lehetőségeihez mérten bárki, aki szeretné elsajátíthassa, Vianna arra bíztat -Ő maga is ezt teszi-, hogy ösztöndíj formájában kedvezményt/részletfizetési lehetőséget biztosítsunk. Erre nálam is van lehetőség továbbra is, érdeklődj bátran! Aki nálam akart tanulni, azzal eddig még mindig meg tudtuk oldani, hogy ezt megtehesse, ha anyagi nehézségei voltak.

Amennyiben egy tapasztalt, a ThetaHealing®-et a legmesszebbmenőkig nagyrabecsülő oktató által szeretnéd elsajátítani a módszert, bizonyosodj meg a tanfolyami és a konzultációs tapasztalatok alapján, hogy az egyik legjobb helyen fogsz tanulni nálam:

Theta Healing® tanfolyamokról VISSZAJELZÉSEK – kattints rá

Theta Healing® konzultációkról VISSZAJELZÉSEK – kattints rá

A Theta Healing Központ (THInK) által régiónkra meghatározott tanfolyami díjak:

Alap: 400 USD+deposit, 120.000 Ft – 30.000 Ft korai jelentkezési kedvezmény jár a 150.000 Ft teljes díjból, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt legalább 10 nappal történik a jelentkezés.

Haladó: 400 USD+deposit, 120.000 Ft – 30.000 Ft korai jelentkezési kedvezmény jár a 150.000 Ft teljes díjból, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt legalább 10 nappal történik a jelentkezés.

Áss mélyebbre (Dig Deeper): 400 USD+deposit, 120.000 Ft – 30.000 Ft korai jelentkezési kedvezmény jár a 150.000 Ft teljes díjból, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt legalább 10 nappal történik a jelentkezés.

Teremtés és Bőség: 400 USD+deposit, 120.000 Ft – 30.000 Ft korai jelentkezési kedvezmény jár a 150.000 Ft teljes díjból, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt legalább 10 nappal történik a jelentkezés.

Ösztöndíj igénylésére van lehetőség egyéni elbírálás alapján. A részletekért emailben kérhetsz tájékoztatást: nikoletta.ruff@gmail.com

Szervezői kedvezmény: szívesen tartok tanfolyamot bárhol. Amennyiben kedved támad a szervezéshez 5 fő esetén 50%, 10 fő esetén 100% kedvezménnyel végezheted el a tanfolyamot.

Ismétlőknek 50 %-os kedvezmény.

Érdekel, de nincs rá pénzem. Hogyan vehetnék részt?

Nekem a ThetaHealing technika rengeteget adott, szinte naponta szembesülök a hatásával, bármikor, bármire tudom használni és nem győzök hálás lenni, amiért élhetek a lehetőséggel. Fantasztikus, amikor a hozzám fordulók életében megtörténik a változás. Ahogyan nagyszerű érzés az is, amikor a tanítványaim számolnak be arról, hogy ők miben tudtak akár másnak is segíteni. Ennélfogva nincs annál szomorúbb, amikor az ellenkezőjével szembesülök, úgyhogy a javaslatom az a módszer iránt érdeklődők számára, hogy mindenki oda menjen tanulni, ahová a belső hangja vezeti. Fel kell tenni a kérdést: ha az anyagi korlát nincs, akkor is Őt választanám? Kitől tanulnék igazán szívesen? És ha jön a válasz, akkor várj bár még egy hónapot vagy kettőt, akard nagyon, vonzd be akár a hianyzó összeget és akkor bizosan olyanhoz mész, akinél helyed van … és hosszútávon ez számít. Ha pedig olyat “dob a gép”, akihez most is el tudsz menni…hadd induljon az a tanfolyam.

Vianna fontosnak tartja kiemelni, hogy a legmagasabb integritással tanítsunk a világ minden táján, hozzátéve, hogy mindenki becsülje meg magát és a tudását, tapasztalatait, ennek megfelelően engedi meg magának és másoknak a fejlődést, én pedig fontosnak tartom tiszteletben tartani őt, a technikát, azokat akik velem tanulnak és magamat is, így mindenki a legjobb úton-módon azt kapja, amiért ott van.

A következő levelet kapta minden tanár Magyarországon Vianna amerikai irodájából. Ez a kérés megtalálható a honlapon is, ahol a tanárok rendszeresen dolgoznak. Ahogyan az is, hogy nem szabad az előírtnál kevesebb nap alatt tanfolyamot tartani.

“Magyarországi Oktatók,

Azért írok Nektek ma, hogy érintsük a Magyarországra vonatkozó információk alapjait.

Az egyes tanfolyamok Hivatalos Ár Javaslatai fent lesznek a honlapon és alább szerepelnek. Tiszteletük hozzájárul a ThetaHealing növekedéséhez Magyarországon. Adhatsz ki ösztöndíjakat a tanfolyamokhoz, annyit, amennyit szeretnél.

Ha úgy döntesz, hogy ösztöndíj lehetőséget kínálsz a tanfolyamaidhoz, javasoljuk, hogy hirdesd meg az ajánlott árat és jelezd, hogy Ösztöndíj Elérhető. Annak meghatározása, hogy milyen mennyiségű ösztöndíjat szeretnél kiadni, rajtad áll.

Nálunk a THInK Irodánál az a bevett módja ennek, hogy az igénylő küld egy írásos kérelmet arról, hogy miért szeretne ösztöndíjat kapni és az Igazgatóság elbírálja, kit jutalmazzon meg ezzel. Nem minden diáknak van szüksége ösztöndíjra, így a javasolt áron kínálni a tanfolyamokat és meghirdetni hozzájuk az ösztöndíjakat, lehetővé teszi, hogy a tanfolyamok mérete növekedhessen anélkül, hogy konfliktus alakuljon ki a tanárok között. Ez azt mutatja, hogy kifejezed a tiszteleted a munka iránt és megtiszteled ezzel a ThetaHealing tanárokat magad körül.

Szeretettel és hálával gondolunk Rátok,
THInK
ThetaHealing Instutute of Knowledge USA”

A tanfolyamokat kis létszámú csoportban tartom. Amennyiben kérdésed lesz, a tanfolyam elvégzése után is fordulhatsz hozzám. Érdekel, de nincs rá pénzem. Hogyan vehetnék részt?

Értesítés tanfolyamokról, programokról, kedvezményekről: Hírlevél  - kattints rá

(Én sem szeretem, ha heteket kell várni, hogy valakihez eljussak + ha SOS dologról vagy gyerekekről van szó, olyankor főleg igyekszem mielőbb időpontot adni … szóval lehet keresni bátran! Ezúton is köszönöm mindenkinek az ajánlásokat!)

Kívánom, hogy Tőled is sok pozitív változásról halljak majd! Várlak szeretettel!

Theta Healing® tanfolyamokról VISSZAJELZÉSEK – kattints rá

Theta Healing® konzultációkról VISSZAJELZÉSEK – kattints rá