Visszajelzések a SPEKTRUM – Kezembe veszem az egészségem tanfolyamról

V I S S Z A J E L Z É S E K
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”

 

 

VISSZAJELZÉSEK a SPEKTRUM – Kezembe veszem az egészségem kezdő tanfolyamról,

ill. konzultációkról ahol egészségre (is) dolgoztunk

 

- “ez egy csodaszer.Imádom,köszönöm.”

………………..

- “Drága Niki!

A legjobb, ebben a kurzusban az volt, hogy nem csak az elmondottaidból tanultam, hanem a lényedtől is.
Nagyon szereted amit csinálsz és azon kívül, hogy profi módon van megszervezve minden (az anyag amit átadsz, a rendszer ahogyan átadod, a skypeos csatlakozás, szóval minden) érződik a lelkesedésed, hited, így hitelesen tanítasz és így csodás hatása van ránk is.

Az egészséggel kapcsolatban tanítottál de nem csak ott észleltem változást.
Elsősorban, annyira feldobódtam (a kifaradás helyett) a kurzustól, hogy a párom is megjegyezte, máskor is kell “mennem” ilyen helyre…
Másodsorban, masnap, pontosan másnap a fiam beteg volt reggel, azt mondtam reggel, hogy estére nyoma sem lesz a betegségnek…erre én is racsodálkoztam amikor kimondtam mert nem gondolkodtam ezen, mi több ha gondolkodtam volna, rájöttem volna, hogy az nem logikus…de kicsúszott a számon…aztán alkalmaztam a tőled tanultakat és este a párom mondta, hogy nem hitte volna, hogy megtörténhet de tényleg nyoma sincs már a reggeli náthás tünethalmaznak!
És itt nem alltak meg a kurzus direkt jótékony hatasai…a cégnél is feljött egy olyan elnyomott konfliktus ami máskor elégge kiborított volna, de most meg én is rácsodálkoztam annyira nyugodtan, higgadtan oldottam meg egy ilyen komoly problémát!

Ezek voltak a direkt hatasai a kurzusnak, azaz, konkrétan a tanultakat használtam, emiatt kimondhatom, hogy csak ezek megérték volna a kurzus árát! De hát ez itt nem áll meg, hiszen a tanult dolgokat továbbra ia fogom használni és mindenre kihatnak, megváltoztatták a gondolkodásmódomat és aki tud egy kis kvantumfizikát, tudja ennek a felbecsülhetetlen értékét.
Szóval hálásan köszönök mindent!
Szeretettel ölellek!”

……………………….

- “Haladok az anyaggal,  nem rohanok, mert közben dolgozom is magamon. Ugyanazt a szuperlatívuszt tudom csak ismételgetni, mint amit a SPEKTRUM tanfolyamnál visszajeleztem.

Hihetetlenül nagy segítség, sokkal egyszerűbbé teszi a dolgokat, formálja a gondolkodást, segíti a fókuszt és óriási hitet adsz az esettanulmányokkal.”
…………………………….

- “Nagyon érdekes volt az elejétől a végéig.Számomra meglepő módon a leginkább a “hogyan dolgozzunk gyerekekkel”rész nyújtotta az egyik legtöbb érdekességet,pedig nincs is gyermekem.A másik,ahol konkrét kérdésekkel vezetsz rá,hogyan lehet “fülön csípni”a betegség okát.Imádtam az egészet.Természetesen kísérletezek magamon meg a x-on is továbbra is.A feladatlapokat ma letöltöttem és megcsinálom őket.Ha lesz azzal kapcsolatban is valami,akkor írok.Hálás szívvel köszönöm a Munkád.”

……………………………

- “… nagyon pozitív dolgokat tapasztaltam. Volt egy gyulladás a sarkamnál(nem tudom a potos nevét), voltam vele ortopéd szakorvosnál és gyógytornásznál is, de igazán nem múlt el, viszont ahogy elkezdtem úgymond dolgozni rajta elmúlt szinte teljesen. Ami szuper jó mivel a minden napos séta került veszélybe a kisfiammal, annyira fájt. Szóóóval nagyon boldog vagyok.

Azért van még dolgom a hipochondriámmal is, de érdekes, hogy most nem fókuszálok annyira a betegségekre. A napokban pedig egy durva fogfájást sikerült megszűntetnem. Mit szólsz? :) Én nagyon örülök. Jó tudni, hogy ha esetleg adódik vmi probléma azzal tudom, hogy hogyan és mit kell kezdeni. Nagyon kellett nekem ez a segítség! Köszi nagyon, hogy hozzá juthattam ezekhez a “technikákhoz” .”
……………………………

- “Nagyon jo volt a kurzus mert a parom 3 hete huz egy virusos fertozest amit 1 szer 1 nap alatt gyoztem le, masodszor meg 1 nap utan jobban lettem es … de messzirol nem voltam olyan beteg mint o. :)

……………………………

- “ami negatív. Vagyis nem lisztérzékeny már 20 èv után.Hát ez fenomenális

a tanfolyam alapján dolgoztunk rá
az ok,annyira banális
az összes allergiája emiatt volt
a bőrviszketés is
a gluténérzékenység is.
sőt a magas vérnyomása is
többször rádolgoztunk
mire ez lett belőle
…nagyon jó,hogy megmutattad nekünk.”
…………………………..

- “Koszonom szepen az anyagokat, es koszonom megegyszer, a csodas tanfolyamot. Torekszem arra, hogy atultessem a gyakorlatba is a tanultakat, bizom benne, hogy pozitiv eredmenyekrol tudok majd beszamolni.”

…………………………..

- “Nagyon sok újdonságot hallottam már az elejétől fogva.

Megállok és közben csinálom is a gyakorlatban.

Világéletemben fejfájós voltam felnőtt koromra még társult hozzá egy alacsony

vérnyomás gond is.

Bár elég volt mindig a fejfájás elleni tabletta-nem kellett vérnyomásra szedni,de akkor is naponta vettembe gyógyszert.

Tegnap ahogy dolgoztam magamra,azonnal megszűnt a heves szívdobogás,a fejfájás csak később,de gyógyszer nélkül.Ma megint megfájdult,de megint éppen múlik el gyógyszer nélkül.

LE VAGYOK NYŰGÖZVE.

Most tűnik fel,milyen furcsa enélkül élni,de nagyon jóóó.Imádom,hogy friss vagyok fejben és könnyed.A gondolataim tiszták és felhőtlenek meg összeszedettek.

Érzem,ahogy a “kis csapat”a fejembe felkapja a fejét,hogy valami újdonság zajlik idebent,alkalmazkodniuk kell az új Szokáshoz.

Nagyon köszönöm,mint mindig,most is fantasztikusat alkottál.

Na megyek,jön a hatodik.”

Mert igenis változhatnak már réges régóta fennálló problémák is: “itt vannak a felhők,beborult az idő,jön az eső.ÉS SEMMI BAJA A FEJEMNEK VAGY A SZÍVEMNEK VAGY A VÉRKERINGÉSEMNEK.Annnnnnyyyyyyyyyiiiiiiiirrrrrraaaaaa imádom.Köszönöm”

……………………….

- “Jó hír, hogy a TSH (pajzsmirigy érték) visszacsökkent a normál tartományba (anno meséltem, hogy a maximum megengedett 5x-ét vette fel). Most azon dolgozom, hogy ezt meg is tartsam.”

……………………….

- az egyik szenzációs boldogság … nők sokaságát érinti … korai petefészek kimerülés merült fel és babát szeretne:

“Kepzeld pozitiv lett az ovulacios teszt ma reggel
Mult honapban nem volt”

Imádom amikor a lehetetlen kategóriából átlendülünk a VANba … mert mindennek van oka, csak meg kell változtatni.

………………………….

- SOS bevállalt eset, mert sok múlott rajta … nyakatekert-csavaros összefüggések ééés az eredmény 1 alkalom után. Nem, nem csoda … ez a logika: nincs ok, nincs okozat. Imádom, imádom:

Folt az uh-n, daganatra utaló érték … helyett:

“Juuuuuhuuuuuuuu minden rendben volt , megcsinaltak ma reggel a tukrozest de a hasnyalmirigyen minden okes

Elképesztő sokat segitettel nekem , annyira köszönöm ”

És én ezt a tudást mind-mind átadom a tanfolyamaimon!

………………..

- Van kiút…

gyógyszerfüggőségre is dolgoztunk … aki volt már benne, tudja hogy nem egyszerű ebből kijönni és előszeretettel írkálják fel a gyógyszert, mert … na mindegy is, a lényeg, hogy egy alkalom után már:

“Halas vagyok hogy konzultalhattam veled.A gyogyszerböl sokkal kevesebbet veszek be.Ezert is nagyon halas vagyok .A kedvem sokkal jobb es ugy erzem nem “veszem”magamra a masokbol arado negativomokat.legalabbis nem ugy mint eddig.Nagyon szepen köszönöm. Szeretnek Meg konzultalni veled a kesöbbiekben.”

…………………

- Megosztom a nagy örömömet. Haladó tanfolyamot tartottam és megtudtam, hogy az illetőnek az Alap tanfolyamon amire dolgoztunk egészségügyi probléma, kb. 2 hétre rá megoldódott és elmaradt a műtét! Annyira, de annyira jóóóó az egész … és hogy mennyi mindenre láttunk rá … egyszerűen fantasztikus! Imádom ezeket a változásokat, amiket hoznak a tanfolyamok, konzultációk, programok!

………………………

- TH Alap tanfolyammal is már bármire tudsz dolgozni … bár az illető elvégezte a SPEKTRUM kezdőt is … szívből ajánlom akármelyik tanfolyamomat:

“Felismerések, sikerek vannak, kicsit körülményes lenne érthetően, de írok párat: x komplett lakás-szétverésben, felújításban. … Kívánság kiment, rövid válogatás után kivitelező lett, jól dolgozott, 2 hónap alatt lakás 90% rendben. … Hála érte.
Ugyancsak x-nak: több petefészek ciszta. Nem volt soha; nyilván nagy lett a riadalom. TH: -kontrollra minden teljes egészségben legyen a legjobb úton-módon-; és lett.
Tiszta szívemből hála.
Nekem: több mint 10 éve tartó nőgyógyászati probléma, nem súlyos, de kellemetlen. Millió orvos, kence, gyógyszer, eredmény nélkül. Már nem is TH-tam rá. Nem rég mégis beugrott, hogy ezzel is kellene foglalkoznom, kiment a kívánság, de minden ásás nélkül, inkább úgy, hogy mutassad – számomra érthetően-, hogy mit tegyek. … 1 hét múlva tünetmentes lettem, … .
Ezek a legfrissebbek.
Szeretettel gondolok Rád és arra a szerencsés “véletlenre”, hogy Te közvetítetted a módszert, ami ezer kulcsot ad a kezünkbe, csak élni kell vele.
Puszi: X”

……………….

- “X-t hazaengedik … s picit jobban is van!

Amikor irtam neked a …, orvosi szempontbol azt mondta, h csoda segit, most azt mondta tenyleg picit jobb a szitu a hirek alapjan, szoval nem csak almodozok, hanem tenyleg van javulas ”

……………….

- “Képzeld,idén még nem volt rohamom! …kor volt utoljára, akkor elájultam, remegtem, de azóta semmi sem volt. Mintha a 2015.évvel búcsút intett volna. :)
Mióta voltam Nálad sokkal jobban érzem magam, testileg,lelkileg,mindenhogy! x-ot is sikerült tökéletesen elengednem,és megértettem,hogy ennek így kellett lennie, mert valami új fog rám várni ebben az évben,- nem csak párkapcsolatra értem.
Szép napot kívánok Neked és KÖSZÖNÖM!”

…………………….

- “X azzal fogadott, hogy annyira meggyógyult a bokája, hogy rögzítő nélkül kifogástalanul jár!!!! YESSSSSS”

……………

- „Ígértem visszajelzést. A vállfájásom még akkor elmúlt amit mondtam is. Közben gondolkodtam, hogy mitől lehet, és rájöttem, hogy ezelőtt vagy 15 évvel mikor felvettem az első hitelem és utána bepánikoltam akkor kezdődött, és 15 éve kisebb megszakításokkal jelen volt. Már nincs!”

…………………….

- Mert ha bent rend van, akkor kint is. Az illető úgy fogalmazott, hogy tönkreteszi az életét; voltak napok, amikor semmit nem tudott csinálni … 1x dolgoztunk rá:

“A refluxos tüneteim elmúltak…”

…………………….

- “Minden rendben volt. És képzeld 3 kor kaptam egy emailt a dokitól, hogy jo a vérképe
De ami még brutál, hogy Estére nem köhög. Gyakorlatilag meggyógyult”

……………..

- Sok-sok év óta tartó pánikbetegség, szinte mindennapos rohamokkal … 1x dolgoztunk itt is …  én is nagyon-nagyon boldog vagyok:

“Nagyon jók esett, hogy gondoltál rám  . Igen sokkal jobban vagyok, néha kicsit hevesebben ver a szívem, de a régi nagy rohamok elmaradnak. Remélem , így marad. Igyekszem mindent megtenni egészségemért. Havi 80 órát már dolgozom, sokat kertészkedek, sétálok! A biciklim is elővettem. Pŕóbálok tenni magamért, hogy sokáig szerethessem a családomat. Imádom őket!!

Mégegyszer köszönöm  a segítséged! Kívánok neked jó  egészséget és sok megelégedett gyógyult beteget!

Szeretettel ölellek: x!”

……………

- “Koszi Niki a sok infot!

A mai jo hirem,hogy holnap utoljara kapom a terapianak azt a reszet,amire reakciom volt.

Koszonom,meg egyszer a tanacsaidat

Az onkomarkerek csaknem a normaban vannak.

Annyira jo volt hallani a hireket!!!”

……………….

- Nikikém, Téged receptre kellene felírni! Én még racionálisabb vagyok, mint a X, és tényleg nem gondoltam volna, de rengeteget segítettél! Nem is egészen értem, hogy lehet, de látványos változás indult be! … Nagyon köszönünk mindent!!

Most már X lelkileg és fizikálisan is sokkal jobban van, ezek egymásra hatnak, másra helyezte a fókuszt, és aztán a fájdalom is enyhült, ettől pedig jobb a kedve, és ez igazolja a módszer helyességét! Már egész nap fenn volt, tett-vett, nem hagyta el magát. Még van kis fájdalom, feszülés, és persze az elmúlt napok miatt le is gyengült, de nagyon bizakodók és pozitívakvagyunk!”

………………….

- “Az orvosok amúgy megvoltak lepődve, hogy a két hét alatt mennyit gyógyult, mennyire összehúzódott a melle.

Amit mondtak, hogy jó hír, hogy az onkomarkerek a felére csökkentek a legutóbbihoz képest.”

………………….

- “A kezem nagymértékben javult néha néha zsibbad, tudok már aludni ”

………….

 

 

 

 

 

 

Rendeld meg és tegyél érte, hogy úgy éld a mindennapjaidat, ahogy csak igazán szeretnéd … hisz tudod, az idő így is úgy is telik, csak nem mindegy, hogyan!

Értesítés tanfolyamokról, programokról, kedvezményekről: Hírlevél  - kattints rá

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!

 

Kérdésed merült fel? Keress nyugodtan az elérhetőségeimen! Online konzultációs lehetőség.

Várlak szeretettel:

Ruff Nikoletta

 

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com

Jogi nyilatkozat kivonat:

Ruff Nikoletta vagy bárki aki, ezen az oldalon megjelenik nem rendelkezik orvosi végzettséggel. Nem diagnosztizálunk. Nem írunk semmiféle kezelést, orvosságot vagy bármi egyéb szert. Ruff Nikoletta hivatalos ThetaHealing Instruktor és Konzulens. Tartsd szem előtt, hogy minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen, tanfolyamon, azok javaslatok, a lépések megtételéhez Neked kell meghoznod a saját döntésed, ami a Te felelősséged! Minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen soha nem helyettesíti vagy írja felül esetleges orvosi diagnózist, kezelést.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>