SPEKTRUM – Kezembe veszem az egészségem tanfolyam

V I S S Z A J E L Z É S E K
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"

 

 

 

VISSZAJELZÉSek a SPEKTRUM – Kezembe veszem az egészségem tanfolyamról - kattints rá

 

HA EGÉSZSÉG VAN, MINDEN VAN

Mikor, kinek, mit hittél el igaznak … hogy csak úgy és akkor lehetséges egészségesnek lenni, ha… .
Mi van, ha van más út az egészséghez, mint amit eddig gondoltál?
Mi van, ha sokkal rövidebb idő alatt tudod az egészséged rendbe tenni, mint amilyen elképzelésed eddig volt róla?

Válts szemléletet – kezedben az egészséged!

Szeretettel várlak erre az intenzív, életreszóló tudást adó, 1 napos képzésre.

Emlékezz, az idő így is, úgy is telik, csak nem mindegy hogyan!

 

Segíts magadon! Légy fontos önmagadnak! Tegyél magadért!

 

Sok emberrel találkozom a munkám során. Ezek megerősítik a korábbi meggyőződésemet, hogy a legfontosabb, hogy az egészségünk rendben legyen. Hiába van boldog párkapcsolatunk, hiába van tökéletes munkánk, hiába van sok pénzünk, ha betegeskedünk… ha nem is tudják megmondani a betegségünk okát… ha közlik velünk, hogy nem tudnak rajtunk segíteni. Sokszor ilyenkor borul a párkapcsolat is, munka is, akár a pénzügyi biztonság is és marad a tehetetlenség, kiszolgáltatottság.

Gyerekként orvos akartam lenni, gyógyítani akartam. Majd iskolásként tanár akartam lenni.

Végül mindkettő visszaköszönt az életembe csak egészen más formában, mint ahogy arra valaha is gondoltam.

2017 év végén ért impulzusok vezéreltek abban, hogy összeállítsak egy olyan 1 napos képzést, amin kimondottan az egészség helyreállításáról, megőrzéséről lesz szó. Rendkívül fontosnak tartom a betegek tehetetlenségének, kiszolgáltatottságának felszámolását – egy egészséges társadalom megteremtését. Kulcsfontosságúnak tartom ráébreszteni az embereket, hogy lehet mástól várni a megoldást, de minden velünk kezdődik. Ha megértjük, hogy kezünkben az egészségünk is, tehetünk magunkért és nem kell tehetetlenül, kiszolgáltatva várnunk semmire és senkire akkor az egy óriási megkönnyebbülést idéz elő bennünk.

Olyan gyakorlatban használható tudást kapnak a résztvevők, amik alapjaiban fogják megváltoztatni az életfelfogásukat és nem csak az egészségi állapotukra, az egész életükre kihatással lesz. Egyre több orvos nyitott már arra, hogy az orvosi egyetemen tanultakon túl, más szemléletet is elsajátítva segítse az embereket. Végzett már néhány orvos nálam is tanfolyamot és az ő tapasztalataik alapján is az a véleményem, hogy társadalmunkban erre a tudásra igen nagy szükség van. Az elmúlt években sokszor magam is meglepődtem, hogy milyen rövid idő alatt, milyen mértékű változások tudtak bekövetkezni adott helyzetekben.

Kiknek ajánlom?

- akik jelenleg betegek

- akiknek napjait valamilyen tünet keseríti meg

- akik szeretnék megőrizni az egészségüket

- akik megelőzés jelleggel szeretnének tenni az egészségükért

- akiknek van beteg hozzátartozójuk

- egészségügyi dolgozóknak, akik nyitottak arra, hogy tegyenek azért, hogy az egészségügy helyzete megváltozzon

- egészségügyi dolgozóknak, akik olykor úgy érzik, nem tudnak segíteni a betegeknek

 

Mit tartalmaz a 8 órás tanfolyam?
3 részre osztottam fel azt a részt hogyan érdemes dolgozni (akut, régebb óta fennálló, megelőzés esetén), csak kb. 50 aspektus össze van szedve, milyen oldalakról érdemes megközelíteni valamit, ill. hogyan dolgozunk akkor ha gyermek érintett.
Sok-sok példa hangzik el ebben az anyagban is, két konkrét esettörténet is szerepel benne.

A kiegészítő anyag többek közt tartalmaz 4 feladatsort, 5 oldalnyi hitrendszert amik fenntarthatnak állapotokat, ill. előidézhették az adott állapotot … és igen, itt is előkerül a halál téma, mert azt rendkívül fontos megdolgozni.

A tanfolyam díja: 100.000 Ft (részletfizetés igényelhető). Itt nem megy el idő a feladatokkal, szünettel mint az élő tanfolyamoknál -bár nálam az utóbbival nem nagyon:-) – mert azokat önállóan megcsinálod és mivel ez videofelvetel, jár hozzá fél órás online kérdezési lehetőség az anyaggal kapcsolatban, hogyha valami felmerülne benned. Továbbá ezt a személyes képzéssel szemben többször meg is nézheted/hallgathatod, 15 napig férsz hozzá (az a nap nincs beleszámolva, amikor kiküldésre kerül).

Rendeld meg már most a nikoletta.ruff@gmail.com e-mail címen … hisz tudod, az idő így is úgy is telik, csak nem mindegy, hogyan! Remélem Te is úgy fogod érezni utána, hogy életed egyik legjobb döntése volt:-)!

Amennyiben még megerősítés hiányzik a döntésedhez, olvass el néhány visszajelzést:
Visszajelzések a SPEKTRUM – Kezembe veszem az egészségem tanfolyamról - kattints rá

 

 

Értesítés tanfolyamokról, programokról, kedvezményekről: Hírlevél - kattints rá

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!

 

Kérdésed merült fel? Keress nyugodtan az elérhetőségeimen! Online konzultációs lehetőség.

Várlak szeretettel:

Ruff Nikoletta

 

Telefon: +36-20-950-9779; E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com

Jogi nyilatkozat kivonat:

Ruff Nikoletta vagy bárki aki, ezen az oldalon megjelenik nem rendelkezik orvosi végzettséggel. Nem diagnosztizálunk. Nem írunk semmiféle kezelést, orvosságot vagy bármi egyéb szert. Ruff Nikoletta hivatalos ThetaHealing Instruktor és Konzulens. Tartsd szem előtt, hogy minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen, tanfolyamon, azok javaslatok, a lépések megtételéhez Neked kell meghoznod a saját döntésed, ami a Te felelősséged! Minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen soha nem helyettesíti vagy írja felül esetleges orvosi diagnózist, kezelést.