Gyakran Ismételt Kérdések

1. Akkor is érdemes jelentkeznem, ha már elvégeztem különböző tanfolyam(oka)t?

Igen, mert saját magam is tapasztalom, hogy sokszor jól jön, amikor emlékeztetem magam valamire. Valamint lehetnek olyan gondolatok, amik régen szent és sérthetetlen elvként raktározódtak benned és rájössz, hogy nem biztos hogy az úgy is van.

Lehet, hogy számodra az lesz a legnagyobb nyereség, hogy más megértést ad, mint amit korábban elsajátítottál.

Elképzelhető, hogy az apró tippek fognak nagyot lendíteni rajtad és megérted, hogy nem mindig a mély, akár szenvedéssel átitatott munka hozhat csak változást.

Könnyen lehet az is, hogy épp a gyakorlatok hoznak Neked majd olyan felismeréseket, meglátásokat, amik megvilágítják miért volt addig az életedben úgy valami, ahogy nem szeretted volna.

2. Van értelme jelentkeznem, ha úgy érzem minden a legnagyobb rendben az életemben és jobb nem is lehetne?

Határozottan igen! Magamról például elmondhatom, hogy mielőtt rendszeres önmunkába kezdtem, már évek óta úgy éltem az életem, hogy úgy éreztem minden szuper. Úgyhogy még a mai napig ámulatba tud ejteni, amikor valami feltűnik magamnál, dolgozom rá és az van bennem, hogy: jééé, nem gondoltam, hogy még mindig lehet jobb.

Hogyan is lehetséges ez? Pl.: az ember sokszor annyira hozzászokik valamihez, hogy fel sem tűnik neki, hogy lehetne másként. Vagy úgy nőttél fel, ezt láttad a szüleidtől vagy a környezetedtől és annyira megszokott és természetes már. Nem beszélve arról, ha biztonságos is és a tudatalattid a komfortzónádban tart.

 

 

Értesítés tanfolyamokról, programokról, kedvezményekről: Hírlevél  - kattints rá

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!

Kérdés merült fel? Keress nyugodtan az elérhetőségeimen! Online konzultációs lehetőség.

 

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com