Kezembe veszem az egészségem – 1 napos képzés

HA EGÉSZSÉG VAN, MINDEN VAN

Mikor, kinek, mit hittél el igaznak … hogy csak úgy és akkor lehetséges egészségesnek lenni, ha… .
Mi van, ha van más út az egészséghez, mint amit eddig gondoltál?
Mi van, ha sokkal rövidebb idő alatt tudod az egészséged rendbe tenni, mint amilyen elképzelésed eddig volt róla?

Válts szemléletet – kezedben az egészséged!

Szeretettel várlak erre az intenzív, életreszóló tudást adó, 1 napos képzésre.

Emlékezz, az idő így is, úgy is telik, csak nem mindegy hogyan!

 

Segíts magadon! Légy fontos önmagadnak! Tegyél magadért!

 

Sok emberrel találkozom a munkám során. Ezek megerősítik a korábbi meggyőződésemet, hogy a legfontosabb, hogy az egészségünk rendben legyen. Hiába van boldog párkapcsolatunk, hiába van tökéletes munkánk, hiába van sok pénzünk, ha betegeskedünk… ha nem is tudják megmondani a betegségünk okát… ha közlik velünk, hogy nem tudnak rajtunk segíteni. Sokszor ilyenkor borul a párkapcsolat is, munka is, akár a pénzügyi biztonság is és marad a tehetetlenség, kiszolgáltatottság.

Gyerekként orvos akartam lenni, gyógyítani akartam. Majd iskolásként tanár akartam lenni.

Végül mindkettő visszaköszönt az életembe csak egészen más formában, mint ahogy arra valaha is gondoltam.

2017 év végén ért impulzusok vezéreltek abban, hogy összeállítsak egy olyan 1 napos képzést, amin kimondottan az egészség helyreállításáról, megőrzéséről lesz szó. Rendkívül fontosnak tartom a betegek tehetetlenségének, kiszolgáltatottságának felszámolását – egy egészséges társadalom megteremtését. Kulcsfontosságúnak tartom ráébreszteni az embereket, hogy lehet mástól várni a megoldást, de minden velünk kezdődik. Ha megértjük, hogy kezünkben az egészségünk is, tehetünk magunkért és nem kell tehetetlenül, kiszolgáltatva várnunk semmire és senkire akkor az egy óriási megkönnyebbülést idéz elő bennünk.

Olyan gyakorlatban használható tudást kapnak a résztvevők, amik alapjaiban fogják megváltoztatni az életfelfogásukat és nem csak az egészségi állapotukra, az egész életükre kihatással lesz. Egyre több orvos nyitott már arra, hogy az orvosi egyetemen tanultakon túl, más szemléletet is elsajátítva segítse az embereket. Végzett már néhány orvos nálam is ThetaHealing® tanfolyamot és az ő tapasztalataik alapján is az a véleményem, hogy társadalmunkban erre a tudásra igen nagy szükség van. Az elmúlt években sokszor magam is meglepődtem, hogy milyen rövid idő alatt, milyen mértékű változások tudtak bekövetkezni adott helyzetekben.

Kiknek ajánlom?

- akik jelenleg betegek

- akiknek napjait valamilyen tünet keseríti meg

- akik szeretnék megőrizni az egészségüket

- akiknek van beteg hozzátartozójuk

- egészségügyi dolgozóknak, akik nyitottak arra, hogy tegyenek azért, hogy az egészségügy helyzete megváltozzon

- egészségügyi dolgozóknak, akik olykor úgy érzik, nem tudnak segíteni a betegeknek
A képzés időtartama: 7 óra (1 óra ebédszünettel). Igény esetén online részvételi lehetőség is elérhető.

A tanfolyam díja: 80.000 Ft (részletfizetés igényelhető). A tanfolyamra 10.000 Ft korai jelentkezési kedvezmény jár, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt legalább 10 nappal történik a jelentkezés.

Jelentkezni lehet: nikoletta.ruff@gmail.com e-mail címen. Jelentkezz már most … hisz tudod, az idő így is úgy is telik, csak nem mindegy, hogyan!

 

Szeretettel várlak!

 

Ruff Nikoletta

igazságügyi mediátor

ThetaHealing® instruktor és konzulens

www.amediacio.hu

…………………

VISSZAJELZÉS:

“Drága Niki!

A legjobb, ebben a kurzusban az volt, hogy nem csak az elmondottaidból tanultam, hanem a lényedtől is.
Nagyon szereted amit csinálsz és azon kívül, hogy profi módon van megszervezve minden (az anyag amit átadsz, a rendszer ahogyan átadod, a skypeos csatlakozás, szóval minden) érződik a lelkesedésed, hited, így hitelesen tanítasz és így csodás hatása van ránk is.

Az egészséggel kapcsolatban tanítottál de nem csak ott észleltem változást.
Elsősorban, annyira feldobódtam (a kifaradás helyett) a kurzustól, hogy a párom is megjegyezte, máskor is kell “mennem” ilyen helyre…
Másodsorban, masnap, pontosan másnap a fiam beteg volt reggel, azt mondtam reggel, hogy estére nyoma sem lesz a betegségnek…erre én is racsodálkoztam amikor kimondtam mert nem gondolkodtam ezen, mi több ha gondolkodtam volna, rájöttem volna, hogy az nem logikus…de kicsúszott a számon…aztán alkalmaztam a tőled tanultakat és este a párom mondta, hogy nem hitte volna, hogy megtörténhet de tényleg nyoma sincs már a reggeli náthás tünethalmaznak!
És itt nem alltak meg a kurzus direkt jótékony hatasai…a cégnél is feljött egy olyan elnyomott konfliktus ami máskor elégge kiborított volna, de most meg én is rácsodálkoztam annyira nyugodtan, higgadtan oldottam meg egy ilyen komoly problémát!

Ezek voltak a direkt hatasai a kurzusnak, azaz, konkrétan a tanultakat használtam, emiatt kimondhatom, hogy csak ezek megérték volna a kurzus árát! De hát ez itt nem áll meg, hiszen a tanult dolgokat továbbra ia fogom használni és mindenre kihatnak, megváltoztatták a gondolkodásmódomat és aki tud egy kis kvantumfizikát, tudja ennek a felbecsülhetetlen értékét.
Szóval hálásan köszönök mindent!
Szeretettel ölellek!”

……………………….

“Nagyon jo volt a kurzus mert a parom 3 hete huz egy virusos fertozest amit 1 szer 1 nap alatt gyoztem le, masodszor meg 1 nap utan jobban lettem es … de messzirol nem voltam olyan beteg mint o. :)

……………………………
“Koszonom szepen az anyagokat,
es koszonom megegyszer, a csodas
tanfolyamot. Torekszem arra, hogy
atultessem a gyakorlatba is a tanultakat,
bizom benne, hogy pozitiv eredmenyekrol tudok majd beszamolni.”