Visszajelzések a ThetaHealing® tanfolyamokról

V I S S Z A J E L Z É S E K
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."

 

 

“Tanárként felkészült és inspiráló vagy, csak ajánlani tudlak minden Theta iránt érdeklôdônek!”

– Nagy Szilvia, ThetaHealing® Magyarország Hivatalos Képviselő

 

Theta Healing® konzultációkról VISSZAJELZÉSEK – kattints rá

Értesítés tanfolyamokról, programokról, kedvezményekről: Hírlevél  - kattints rá

 Van aki nem érti és van aki már tudja, miért is imádom a ThetaHealinget:-)! Remélem hamarosan Te is közéjük tartozol!!!

Szerintem az ember életének egyik legjobb döntése a ThetaHealing tanfolyam … és amikor ezt mások is megízlelik, az végtelenül jó érzés nekem … mert az óránk ketyeg, hát mire várjunk, nem sokkal de sokkal jobb így? Imádom, amit csinálok:

 

- “Kedves Niki! írok egy kis összefoglalást :) )

Örülök, hogy részt vehettem Nálad a tanfolyamon, nagyon jó oktatónak tartalak, ilyen az, amikor valaki szívvel-lélekkel azt csinálhatja, amit szeret, amihez ért és ami motiválja.

Engem nem elsősorban a tankönyv, az írott anyag, sőt nem is annyira a modell gyakorlatok, hanem a módszer “hatása” fogott meg és fejti ki hatását azóta is, hiszen bármikor gyakorolható. Az a konklúzióm, hogy a Theta állapot és gondolkodás folyamatosan bennünk van -függetlenül, hogy tanulja -e valaki vagy sem- és alkalmazzuk -ki tudatosan, ki tudat alatt. Ez egy abszolút természetes állapot, lehet, hogy az egyik legtermészetesebb, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy a természethez legközelebb álló emberi állapot. :-)

Nagyon jó munkát kívánok Neked és remélem sokszor hallunk még egymásról :)

Szia: x”

—————————————————————————————————————-

- Ilyen amikor felfedezed a “varázserőd”…alap tanfolyam után:

“Először is köszönöm neked a tanfolyamot,nagyon jól éreztem magam. Amiket a thetazásról olvastam és hallottam tényleg igaz, hogy megváltoztatja az ember életét és a manifesztáció is jól sikerült. Amikor mentem haza a vonattal pénteken és szombaton is nagyon sokat dolgoztam magamon, már akkor éreztem, hogy ez valami különleges dolog lesz. Aztán … Fantasztikus volt, x-vel az 5 év alatt nem sokat beszéltünk. Most egy órán keresztül. … éve váltak el, azóta nem beszéltek és nagyon haragszanak egymásra, annyira hogy egy légtérben nem maradtak meg, most viszont egész délután ott voltak és nem zavarták egymást. Beszélni nem beszéltek egymással, de mindketten jól érezték magukat,ez 1 héttel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna.
… Ma reggel is ràpörögtem a thetazasra, amíg takarítottam 7 – től 11 ig egyfolytában jöttek a gondolatok. Engedtem el folyamatosan, ástam. Jó volt, de aztàn màr kicsit soknak éreztem, le kellett àllítani magamat.
A munkahelyen rengeteg pozitív vàltozás van. Olyan emberekkel beszéltem ma , akikkel koràbban eszembe se jutott volna, meg nagy dolgok estek ma le. Annyira jó, úgy örülök, sokkal szabadabbnak érzem magam. Nincs rajtam az a teher, meg az a rengeteg félelem is elmúlt. Nagyon jó döntés volt, hogy végül mégis elmentem a tanfolyamra, megérte olyan messzire elutazni, de még mennyire..”

——————————————————————————————–

- “Nekem mindenféleképpen életem egyik legjobb döntése volt. Előtte nagyon sok helyen jártam, nagyon sok technikát kipróbáltam, de úgy gondolom, hogy ez az ami az ember életét gyökeresen meg tudja változtatni.”

—————————————————————————————-

- “És (mivel már van tapasztalatom ilyenbe is olyanba is) inkább a kis létszámú tanfolyamokat ajánlom az érdeklődőknek! Én azóta is nagyon hálás vagyok neked azért amit az alapon átadtál és ahogy átadtad! Te tényleg megalapoztad  a tudást! És az egészen kis létszám miatt maximális figyelmet kaptunk!!! Szerintem ennél jobban nem is alakulhatott volna!!! :)

—————————————————————————————–

- “nagyon fontos ez a theta rendszer, illetve gyakorlat, és tényleg igazad lett, az egyik legjobb befektetésem volt, hogy elmentem Hozzád a tanfolyamra! ”
——————————————————————————————

- “Nagyon jó volt,és rengeteget kaptam Tőled ,köszönöm!
Imádom ezt az egészet,azt érzem,hogy ez az amit keresgéltem évek óta.Ebbe minden benne van amit szeretnék,szeretek.”

—————————————————————————————————————————

- “Örülök, hogy elmentem a tanfolyamra, tényleg egy áldás ez a módszer.”

————————————————————————————————————————–

- “Nikire a legjobb szó tényleg az, hogy inspiráló! Mindig lelkes, segítőkész és támogató. Tanárként nem csak átadja a tudását (és tényleg átadja, nem fukarkodik vele), hanem arra ösztönöz, hogy a saját utadat járd. Ajánlom sok-sok szeretettel

—————————————————————————————————————————-

- “csak azért akartalak hívni, h elmeséljem, h mennyi változott a közérzetem, és olyan dolgok, amik korábban lelki zuanást okoztak, most meg sem értintenek!:)

alig várom a többi változást is!

mindent köszi és csodás tanfolyam volt:)”

————————————————————————————–

- “Nagyon jól éreztem magam a hétvégén. Igazán örülök, hogy ez egyszer a szívemre hallgattam.
Nem véletlenül vonzódtam mindig Hozzád. Köszönöm a biztatást. Most hétvégén sok minden letisztult, helyére került bennem .Képzeld elindultam, elkezdtem már ásni másnak. :-) ( Eddig sosem mertem ) …Tök jó volt. Köszönöm. :-) Hiszem, nincs szükség a műtétre. Majd másokkal is még ásatok rá . :) )

Nagyon hálás vagyok Neked !
Köszönöm.”

————————————————————————————————————————

- “A thèta kellene mindenkinek….”- , szerintem is:

“Hetente többször thètàzom. Magamon màr egèsz jòl működik. Kèpzeld, amire mèg a tanfolyamon manifesztàltunk, abbòl màr min. 5 dolog bejött Annyira szuper, csuda jò dolgok törtènnek Velem. A thèta kellene mindenkinek…. A baràtommal is thètàztam múlt hètvègèn. Èn tele voltam sikerèlmènnyel, szuper jòt àstam nàla ès olyan dolog jött elő a türelmetlensègèből kifolyòlag, amire nem is gondoltunk. Az izomteszt is jòl működött, bàr ő probàlta megmagyaràzni, hogy mièrt lenghetett előre hàtra, mert hàt fèrfi….

Magamon is sokat dolgozom, ha èszlelek valamit a nap folyamàn, amin dolgozhatnèk, akkor összegyűjtöm ès estènkènt thètàzom…

Most eddig röviden ennyi…

Ja, màr kacèrkodom egy haladò kurzus gondolatàval, de majd kèsőbb…

Szèp hetet Neked

—————————————————————————————————-

- “Most így igazán egyedül újra elkezdtem tetázni, intenzívebben. És áldom a Sorsom, hogy Nálad tanultam, kiscsoportban, ugye emlékszel, h az utolsó pillanatban döntöttem; őrangyali vezetéssel. Asszem ilyen formában kellene mindenkinek tanulni a tetát! ”

———————————————————————————————

- És valóban…egy ajándék ez a módszer…alap tanfolyam után:

“olyan nyugalom szallt meg, hogy csak nezek es ero, deru, orom. olyan ero, ami eddig is volt, de most mar semmilyen felelm nincs mellette, ugy ertem, a magam ura vagyok annyit segit ez a tanfolyam!!!!”

———————————————————————————————–

- És újra és újra hangsúlyozni tudom … ott végezzél tanfolyamot, ahová a húzást érzed (távolság, idő, díj mellékes)

“Mert nagyon jól át tudod adni a tudásodat, és szükség van itthon a nagyon jó! tanárokra. Én …-n döbbentem rá, hogy nekem milyen nagy szerencsém volt veled! Rajtam kívül gyakorlatilag mindenki panaszkodott, hogy mennyire nem tudja működtetni a TH-et, stb. stb. stb. És magamban lehidaltam, mikor az egyik nő mondta, hogy ő már mennyi tanfolyamot elvégzett…
Én ajánlottam is az egyik nőnek, hogy a Dig Deepert nálad végezze el, mert nagyon nem mindegy, hogy kitől tanuljuk meg a technikát!”

—————————————————————————————————-

- “Nagyon jóléreztem magam a tanfolyamodon, örülök, hogy ezt a hétvégét választottam Veled!

Sokat tanultam, és kibontódott egy csomó dolog, sok sok felismerés jött. …

Mindezek mellett nagyon jó volt Veled és Tőled tanulni, és hálásan köszönöm! :-)

Sok puszi, x.”

——————————————————————————————–

- Már értik, hogy miért ajánlom annyira a tanfolyamot:-):

:-)
csak azért mert el akartam mondani h mennyira jó volt
és nagyon lelkesítő
egy csomó dolgot másképp látok
köszi
jó éjt”

—————————————————————————————————–

- “Most már mindennap Thétázok. És érzem, hogy a rég lefedett és eltemetett “élmények” felszínre jönnek, elérhetővé válnak, és megsemmisíthetők. Régóta küzdök egy kényelmetlen esemény érzéseinek eltakarításával, de eddig nem sikerült. Ma a semmiből váratlanul előjött, el tudtam küldeni, és helyette letölteni azt, amivel jó élni. Nagyon nagy megkönnyebbülés.”

————————————————————————————————–

- “Thetáztam többek közt a lányom műtétjére is. Annyira jól alakult, hogy … . Minden a legjobban alakul, de thetázok is mindenre.
Hétfőn a cicánk szökött el, thetáztam rá, és megtaláltam a …
Saját magamon is sokat dolgozom, nagyon eredményesen. Akikre nehezteltem, ők már semlegesekké váltak.

Szóval a lényeg az, hogy tényleg szükségem volt a tanfolyamra, az életem minden területén hasznát veszem.
Nagyon hálás vagyok Neked!
Köszönöm!”

—————————————————————————————————–

- “Én már most nagyon-nagyon hálás vagyok Neked,hogy lehetővé tetted a részvételem! Szavakkal nem nagyon kifejezhető,mit ad nekem ez a tanfolyam. Most olyan érzés, hogy bármit képes vagyok megváltoztatni,és amit elsőre nem,az is csak rajtam múlik, mert valami miatt nem akarom.
Megtanít arra,hogy felelősséget vállaljak az életemért, a gondolataimért. eddig ezek csak szavak voltak,most ezt ÉRZEM is.
Nagyon furcsa,hogy nem így él MINDEN ember.

Nikién már most és még egyszer nagyon köszönöm Neked és mindig hálás maradok,hogy most itt lehetek!
Köszönöm!”

———————————————————————————————————————————–

- “Annyira hálás vagyok a TH-nek… mióta elvégeztem Nálad a haladót, azóta sokkal könnyebben oldom meg a problémákat… főleg az anyagiakat… ”

——————————————————————————————————–

- “A Theta felszabadít! Régi hiedelmek, tévhitek oldódnak fel általa, amelyekről azt hittük kötelességünk élni velük. A módszer által ráeszmélhetünk, hogy a sors nem determinált és az életünk sem az többé. Bármikor ki és lecserélhetünk mindent, még azt is amiről azt gondoltuk előtte, hogy nem tudunk nélküle létezni.
Az ego megszelídül és kezelhető lesz.Rálátunk magunkra, mint egy idegen szemével és nagyon rövid idő alatt juthatunk felismerésekhez, amelyekről nem is tudtuk, hogy lehetnek. Olyan mint egy rejtvény. Elkezdjük érteni a saját életünk üzeneteit, úgy hogy nem kell évekig keresnünk a megoldást!Fantasztikus élmény!
Ruff Nikoletta remekül vezet bennünket a saját történetünkben pártatlanul, csak tudni kell hallani és elfogadni.”

—————————————————————————————————

- Ismétlőként is érdemes csatlakozni:

“Az első alap tanfolyamon a döbbenet és a csodálat erejével értek az információk, míg ismétlőként élveztem a csoda erejét, elvárások nélkül, jobban fókuszáltam arra, ami igazán megérintett.

Ez is a „folyó” volt, de egy másik folyó, másik vize, de az áramlat iránya ugyanaz.

Számomra olyan volt ismétlőként jelen lenni, mint a kedvenc könyvemet újra olvasni, ahogy én változom, a rálátásom is változik, mindig más kap nagyobb hangsúlyt

Jó dolog az előadásaidon jegyzetelni, az elhangzottak a magam gondolataimmá válnak, s ha ezt újra olvasom, beletekintek, visszajönnek az elhangzottak és ez önmunkára serkent a lejegyzett gondolat-füzér mentén.

Szeretem a tanácsaidat Niki, szinte folyamatosan alkalmazom az …

Jó volt számomra az a tanácsod is, hogy …

Ismétlőként más társakkal kerültem össze, ez is másfajta vetületet adott a dolgoknak, másik fény világított.

Nem volt unalmas ugyanazt hallani, sőt úgy érzem, hogy némely dologban jobban befogadtam a TH-s gondolatokat, több ez így, mint egy gyakorló alkalom.

Na és persze a Ritmus könyv is meg lett.

Köszönöm, hogy a thétás csapatod része lehettem.

Puszi :x

———————————————————————————————-

- “VISSZAKÖLTÖZTÜNK ÁM Bp-re, képzeld:) Olyan jóóóó. … Szóval itt van egy TEREMTÉS!

Szüleim segítőkészek voltak, ami óráiási változás, Apukám bocsánatot kért a fizikai bántalmazásért…elképesztő! Tesóm újra visszatért a családi rendszerbe és segíteni akar nekem rendszeresen,,,,húha. nem is győzöm sorolni…smile hangulatjel

Praktikus kérdésem, hogy közben kaptam munkát is, úgy tűnik, h beáramlik szépen a tanfolyam díja is, jeje. …

Írok majd még a pozitív változásokról, de az a lényeg, h megmozdult ez egész családi rendszerünk jó irányban:)

és az a közös fotó mesés:) Köszönünk mindent!”

————————————————————————————————-

- Haladó tanfolyam után:

“Viszont ez a haladó, minden képzeletet fölülmúlt. Főleg a második nap volt nagy hatással rám. És nem akarom elkiabálni, de mintha már kézzelfogható eredménye lenne y-n a tanfolyamnak. Nem tudom, hogy mit Thétáztunk ki tegnap, de hogy szombat óta eszik rendesen a gyerek, az biztos. x teljesen el van ámulva, hogy tegnap is ebédelt, ma is ebédelt, épp nem rég vacsorázott. Le vagyunk nyűgözve!!!

Még egyszer nagyon köszönöm a 3 napot!”

————————————————————————————————

- Drága Niki :-) Köszönöm a mátrixos emaileket! Nem néztem meg de nagyon gyakran thétázom…megfigyelgetem magam aztán belenézek a szuper vagány anyagban amiket tőled kaptam. Szuperül átadtad!! Csodás élmény is volt és jó alapot adott ahhoz, hogy most tudjam fejleszeteni magam :-) Hálásan köszönöm!”

——————————————————————————————

- Haladó tanfolyam után…csodás mikor megmutatkoznak a letöltések az otthonra is:

“Szerintem a haladó tanfolyam arra tanított meg engem, hogy ne görcsöljek a Thetán. Nem szabad úgy nekiállni, hogy elvárásokat támasztasz magadnak, -mint én tettem az alapon- mert azt a racionális eszemmel teszem, ha elvárások nélkül ülök, és csinálom a gyakorlatokat akkor maximum csak meglepődni tudok, esetleg valami olyan infó jön akkor hirtelen nem tudom mire vélni, de a tanfolyam pont arra jó, hogy rávilágítást adjon ilyen esetekre is. Úgy érzem a tudásom sokkal összeszedettebb, rendszerezettebb lett. Magabiztosabban ülök le ásni magammal. Ami a tanfolyam után érezhető változás volt: sokkal lazábban végzem a feladataimat, nem feltétlenül megyek már bele olyan pitinek tűnő vitákba amikbe előtte tuti foggal-körömmel küzdöttem az igazamért. A lakásunkra is másképp tekintek – ugye megvettük a hónapok óta halogatott bútorokat – és valahogy mintha kezdene otthonos lenni smile hangulatjel Észreveszem sokkal könnyebben azokat a pillanatokat vagy dolgokat magamon amin dolgozásért vagy változásért kiált. Olyan érdekes konkrétan mintha az álmaim segítenének ebben.”

—————————————————————————————————————

- “Szia,

Először is szeretnèm megköszönni a lelkiismeretes munkàdad ès azt, hogy àtadtad nekem ès gazdagodhattam a thèta healing -el.

Rögtön a tanfolyam utàn, ahogy felszàlltam a buszra màr rögtön megkaptam az első visszajelzèst

… Erre ràm nèzett ès azt mondta, hogy ez egy ” Isteni csoda volt, hogy megjavult, mert különben egyenkènt kellett volna kèzi szàmlàt kiàllítani” Én akkoràt röhögtem

De őszintèn bevallon az első napom elèg zavartan telt, mert az agyam lassabban fogta fel a Veled töltött hàrom napot. De utàna jött a következő ès a következő visszajelzès baràtnőktől… Ès tegnap beadtam a derekam ès felvetettem magamnak, hogy mi lenne ha beengednèm ezt a kèpessèget az èletembe ès kèpzeld, nem is tudom szavakkal leírni, de sugàrzom, az önbizalmam az egekben, a dolgokat magam körül pozitívan làtom ès ahogy az emberek panaszkodàsait hallom, nem vàltanak ki belőlem szinte semmi èrzelmet, szòval semmi negatív testi tünetet, mint koràbban.

Ehhez nagyon köszönöm a segítsègedet, csak ajànlani tudom mindenkinek …

Kívàncsian vàrom a tovàbbi vàltozàsokat

——————————————————————————————-

- Tényleg szivem-lelkem benne van a konzultációkban, a tanfolyamokban … :

“Egy éve voltam először Nálad, és azóta a teta segítségével sokmindent történt, illetve sokmindenre rájöttem! Nagyon érdekes ez a “módszer”, és nekem, főleg belül, a lelkemben, személyiségemben, vagy mondjuk úgy, a napi működésemben sokat segített. Később az alaptanfolyam is nagy élmény volt, és fel tudom használni magamon az otttanultakat. Tudod, én nem akartam “gyógyító” lenni, ezért magam számára használom csak, van ugyanis bennem is elég sok gyógyítandó…:-), és asszem, az jó másnak is, ha megtörténik gyógyulásom. :-)

Az elmúlt egy évben jártam több tetá healinggel foglaékozónál is konzultáción — főleg érdekességből, illetve tapasztalatokat szerezni — de azt kell mondjam, Téged találtalak leghitelesebbnek, …”

—————————————————————————————–

- “Igazán nagy változások történtek az életemben, miután megtanítottál Thetázni :-) Köszönöm Niki”

——————————————————————————————

- “Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamodon és nagyon örülök, hogy a thétát választottam még ha vaktában is és örülök, hogy hozzád kerültem. :-)
Imádom a thétát… sok érdekes élményem volt. Thétáztunk a halogatásra, hát azóta sok mindent elintéztem és már nem is esik nehezemre. :-) (juhúúú)
A mindig harapós főnökömre küldtem rendszeresen FNSZ-t, volt hogy olyan jó kedve volt, hogy senki nem ismert rá. (juhúúú)
Thétáztam arra is, hogy egyből sorra kerüljek akárhova megyek, azóta egyből sorra kerülök várakozás nélkül, maximum utánam van csak kígyózó sor. (juhúú)
Páromnak valamelyik nap rettenetesen fájt a feje, thétáztam neki, mondanom se kell fél perc után aludt minta a bunda. (juhúú)
Volt olyan is, hogy kolléganőm szerette volna megnyerni a …- ben, rádolgoztunk és megnyerte. :-)
Valamelyik nap is olyat ástam, hogy sokkban voltam egész nap..
Úgy gondolom sokat változtam és visszanyertem régi fényemet amit az utóbbi idők gondjai elvettek tőlem. Viszont ami érdekes, hogy érzékenyebb lettem a negatív energiákra.

Köszönök neked mindent!”

———————————————————————————————

- “Szia Niki!
Minden nap hálás vagyok, hogy elvégeztem ezt a tanfolyamot. Most kezdem igazàn élvezni, amiket csinálok. Eddig egy kicsit be voltam feszülve szerintem. …
Anyuval thetáztam a múlt héten az önbizalomra, 25 éve van a munkahelyén, de még soha nem ismerték el a munkáját, pàr napra rá kitüntetést kapott. Tök jó. Ugyanez volt a párommal, vele is az önbizalomra dolgoztunk, azóta folyamatosan kapja a visszajelzéseket, hogy mennyire jól csinálja amit csinál.
Nagyon jó érzés nekem is, hogy ilyen eredmények vannak.
puszi”

——————————————————————-

- “Szia Niki…. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉééés hazafelé jött egy telefonom, hogy képeket rendelnek tőlem (Hipphipphurráááááááááá ez írtam a listámra , mert …, mert ez volt mindig is az álmom!) hát mit is mondjak!!!!pozitív tapasztalások még egy hét sem telt el! Istenem …nagyon jó….

Elképzeltük, hogy csodaszép fogsorral vigyorog és FNSZ GyFF kértem és kaptam…..Azt mondta már arról álmodott hogy csúsznak helyre a fogai és ugyan úgy fáj, mikor az éjszakai fogszabi a szájában van….

…és nem is olyan sokára a Párom is el kezdett beszélni az érzéseiről, (ami nála annyira furcsa, hogy azt el sem tudom mondani), és MEG LETT A VÁLASZ IS !!!!!-ra

…Köszönöm a három napot !!! …

——————————————————————————————

- “Eddig is tudtam, hogy a Théta nélkül nem élet az élet, de a két tanfolyam ezt még jobban megerősítette bennem. Örülök, hogy Nálad végeztem el a tanfolyamokat, mert a segítőkészséged és a támogatásod maximális, ezért mindenkinek csak ajánlani tudlak. Aki úgy érzi, hogy az Alap tanfolyam nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, azok bátran csinálják meg Nálad a ThetaHealing Haladó tanfolyamot, amely biztos vagyok benne, hogy az ő életükön is mérföldeket fog dobni.”

————————————————————————————————————————–

- “Szeretnék egy rövid összefoglalót átadni, amit neked írtam a bőség tanfolyamról. :
Kedves Niki, örülök hogy az Élet az utamba sodort téged. Az alap, haladó és a Bőség & Teremtés tanfolyamot köszönhetem Neked, és csak ajánlani tudlak minden érdeklődő számára! Annyira nagyszerű, ahogy a módszert, technikákat átadod, nagyszerű példákat szoktál felsorolni, és annyira megérintett az a lelki tisztaság, és nagyszerűség, amelyet képviselsz, ez még a harmadik tanfolyamon is pozitív értelemben meglepett. Remélem még találkozunk workshopokon vagy egyéb továbbképzéseken :-) . Nagyszerű, igazán példa értékű théta tanár vagy. Gratulálok heart hangulatjel”

————————————————————————————————————————

- “Szia Niki. Nagyon jó tanár vagy. Most beleolvastam a jegyzeteimbe és sok kincsmondat volt a tanfolyamba. Biztonságos az a tér, ahonnan vagy és ahonnan adsz. sok sok ember tanulhat tőled. én is tanultam ebben a 2 napban általad és persze a technika által. … köszönök mindent. jó éjt.”

————————————————————————————————————————–

- “Szia Niki! Néhány gondolatot írnék a tanfolyamról a Thétáról.
Amit nagyon megtanított az a tudatosság és a felelősségvállalás. Az hogy hogy vagyok rajtam múlik, hogy hogyan gondolkodom rajtam múlik, ha nem jó, valami amit teszek a változás érdekében, rajtam múlik.
Magabiztossá tesz hogy minden változtatható, hogy mindenhez megkapjuk a segítséget. Saját magam rendezhetem a megoldandó feladataimat. Külön öröm hogy a szeretteimnek is segíthetek.
Örülök hogy nálad tanulhattam!Tetszik hogy az egyszerűségre és a lényegre törekszel nem misztifikálod a dolgokat.
Örülnék ha egyre többen ismernék a Thétát és kiutat találnának olykor kilátástalan helyzetükből is, és ha egyre több tudatos és kiegyensúlyozott emberrel találkoznék.
További jó munkát és sok tanulót kívánok! x”

————————————————————————-

- Alap tanfolyam után:

“Háaaaaát, a hétvége óta folyamatosan thetázom…van mikor leülök, van mikor csak “vasalás közben”. Csodálatos módszer és nagyon hálás vagyok a Teremtőnek és neked, hogy megtapasztalhattam, …

Nagyon remélem, hogy meg találkozunk és akár még eggyütt is dolgozunk a jövőben :-)

Teremtői áldást kívánok drága Niki, életetdre és munkásságodra!
Ölellek!”

——————————————————————————————

- “És egy szövevényes(ebb) összefüggés: azt gondolom, hogy nagyon nagyon jó a theta arra, hogy “felülről” nézzük önmagunkat és a történéseket. A Theta óta sokkal gyorsabban meg tudom válaszolni a nyitva álló kérdéseket egy-egy folyamatban lévő ügyemben, élethelyzetemben, érzelmi állapotban. Gyorsan kilépek egy kicsit a “belső” környezetből és picit ránézek “felülről”. Ez rengeteget segít. És egyszerűsít.

Nagyon köszönöm még egyszer Niki, ahogy Te oktatsz és ahogy hozzáállsz az Élethez, nekem nagyon pozitív,”

——————————————————

“köszönet mindenért

Csak egy gyors levélre van időm, de nem bírom ki, hogy ne írjam le, amit érzek. Három hete van jelen a theta az életemben és annyi pozitív változás ment végbe bennem és körülöttem. Csendben, finoman, de érezhetően érkeztek meg a változások. Hálás szívvel köszönöm Neked.”

—————————————————————————————————————————

- “Köszönöm a 3 nap alatt átadott Tudást! Az eddig tanult módszerekhez képest én a Thetahealingben látom azt a hiányzó láncszemet, amivel igazán elő lehet idézni a változást.
Magam kipróbálva, még lelkesebb lettem!:-)
Ez a kulcs majdnem minden zárat nyit, hogy észreveszem e az ajtót, és belépnék e rajta, az meg tőlem függ.”

————————————————————————————————————————–

- Tanfolyam utan:

“Nagyon fantasztikus volt számomra ez a 3 nap, köszönöm az új csodát az életembe :-)

————————————————————————————————————————-

- “és tudod mi a legjobb? hogy nincs már bennem az, hogy minden mást meg akarok tanulni… mert minden itt van a kezünkben
már nem akarok mindenféle tanfolyamra elmenni stb…
vannak konkrét kitűzött céljaim… és ez annyira jó
Hát most csak ennyiről akartam beszámolni boldogságomban! :D

————————————————————————————————————————-

- Huu, en is kaptam ma ajandekot:

“Szia Niki. Nem nagyon tudom megfogalmazni amit mondani akarok: ragyogsz, tiszta vagy és végtelen, bölcs és tudatos, alázatos. Örülök, h Te vagy a tanárom. Pussz x”

—————————————————————————————————————————

“Nagyon jó alapokat kaptunk Tőled, mert gyakorló ásások során megkérdezték a partnereim, hogy Te hol tanultál? Nagy-nagy hála érte! ”

————————————————————————————————————————–

Amikor más szakemberek is úgy vélekednek a ThetaHealinggel kapcsolatban, hogy egy fantasztikus módszer, akár több más módszerrel a hátuk mögött…sokat elárul.

- “Olyan meg nem tortent velem idaig, hogy tanfolyam resztvevojekent kapjak ilyen csodas visszajelzest… :o )

Oszinten es tiszta szivvel koszonom Neked, hogy ilyen modon, lelkesedessel, elsopro modon adod at mindazt, amit a Theta altal tehetunk, Nalad jobbtol nem is tanulhattam volna, errol teljesen meg vagyok gyozodve! Valoban zsenialis a technika, erre a korona pedig az, ha valaki Nalad sajatithatja el mindezt.
Huuuu, kepzeld el, amikor hazajottem, Draga Parom azzal fogadott, hogy kicsit rendet rakott, porszivozott, edesdraga volt egesz delutan, majd megkerdezte, szeretnem-e, hogy megmasszirozzon es bekenegessen? Szohoz sem jutottam… ;o)
Ami pedig a tovabbiakat illeti: barmiben es mindenben ezer orommel veszek reszt Veled! Mi tobb, beszamoltam a tervekrol az en Draga Paromnak is, aki pedig magukat az erintett gyerekeket tudna a tuti energia-technika(ja)val (szerintem ez is onnan szarmazhat) kezelni, eddig is szep eredmenyei vannak mar. Szoval toljuk, keressuk meg hozza a forrast es a lehetosegeket minden teren, aztan hadd szoljon! ;o)

Mindent nagyon koszonok Neked es csupa csodat kivanok tovabbra is! :o )”

——————————————————————————————————

- “Csodálatos volt a Théta Healing Haladó DNS tanfolyam, Nikoletta Ruff -ot csak ajánlani tudom, remek théta healing konzulens és tanár… szóval aki csak kedvet érez a tanfolyam iránt, ajánlom Nikit!!! És a mai csoport is mind mind csodálatos emberekből állt.. áll hála, és köszönet”

————————————————————————————————————————–

“Nikinek külön köszönet a rengeteg infóért, tudásért, tapasztalatért, amit átadott, megosztott velünk! Valamiért úgy érzem, hogy sikerült a legjobb tanárt kifognunk!
Én már tegnap este Thetaztam anyun és gyógyítottam a kislányom köhögését!”

—————————————————————————————————————–

Fantasztikus erzes ilyen leveleket kapni a tanitvanyoktol:-)!

“Hat, ez a Theta visz mindent!!!!!!!!!!!

Annyira de annyira buszke vagyok magamra, hogy az mar faj:)
De Teged meg egyenesen imadlak!”

—————————————————————————————————————-

- Haladó tanfolyam után:

“Köszönöm még egyszer a tanfolyamot, igazán örülök az újabb lehetőségnek, hogy tanulhattam Tőled. Nagyon jó volt a kis létszám, így rettentő nagy figyelmet kaptunk. Köszi köszi köszi :-)

————————————————————————————————————-

- “Nagyon köszönöm, hogy Veled lehettünk a három napban és hogy megajándékoztál minket ezzel a csodálatos tudással.
Úgy érzem, hogy amit a jelentkezéskor célként kitűztem, hogy nagyobb egységben lássam az eddig tanultakat elértem, sőt sokkal többet kaptam.”

————————————————————————————————————————–

-”Tudod, Niki, nagyon örülök, hogy megismertelek. Már ajánlottalak is az … tanáromnak, mert mondta, h őt is érdekelné a dolog. … De ennek Te is örülj,mert én biztosan tudom, hogy amit te adtál át az tiszta, és ezért működik mindig.”

————————————————————————————————————————–

- „Már most nagyon hiányoztok!!! Annyira jó volt minden! Köszi még egyszer!”

—————————————————————————————————————————

- „Nagyon élveztem. Jó volt, hogy kis csoport volt, így családiasabb volt a hangulat.

Nem bántam meg, hogy téged választottalak. :) Sőt! Úgy érzem, tényleg hozzád kellett mennem,

mert jó energiák voltak és közös hullámhossz.

Örülök, hogy megismertelek.

Remélem még találkozunk.”

—————————————————————————————————————————

- A pszichológus szemszögéből:

“Személyes érdeklődésemen kívül szakmai kíváncsiság is motivált, hogy eljuthassak egy Theta Healing-tanfolyamra, pontosabban az Általad tartott Theta-tanfolyamra. Ezt a visszajelzést kifejezetten a pszichológus szemszögéből írom; nekem is segít átgondolni és rendszerezni a benyomásaimat.

A munkahelyemen, ahol 12 éve dolgozok pszichológusként, mentálhigiénés gondozással és fejlesztő programokkal is foglalkozunk (pl. egyéni krízisoldás és gondozás, párkapcsolati tanácsadás, csapatépítő tréningek, önismereti tréningek, kommunikációs tréningek, stresszkezelő tréningek). A hosszabb-rövidebb támogató munka során a legtöbb esetben azt tapasztaltam, a feltáró szakaszt követően mennyire nehéz a (látszólag) beazonosított problémák érzelmi elengedése és annak elkerülése, hogy korábban berögzült viselkedési és problémakezelési minták gumikötélként visszahúzzanak kevéssé hatékony működésmódokhoz. Rengeteg esetben találkoztam a fejlődési szándék ellenére egy helyben toporgással, szubjektíve minimálisként megélt változással, vagy hosszabb, fejlődést mutató életvitelt követően ismételt visszaeséssel, akár ismétlési kényszerrel is. Rengetegszer éreztem azt, nem tudunk elég mélyre hatolni ahhoz, hogy kiássuk a probléma valódi gyökerét. Szerettünk volna új növényt (viselkedésformát, vélekedést, hozzáállást) ültetni, de a föld alatt futó, mindent behálózó, felülről láthatatlan gyökérrendszer ezekre a friss gyökerekre is rácsatlakozott, elszívva az új palánták (élet)energiáját.
Titokban mindig is vágytam egy olyan „munkaeszközre”, amely segít engem abban, hogy a kliens teljes bevonásával, aktív részvételével, együttes munka eredményeként eljussunk a tudattalan gátló tényezők feltárásáig és a blokkok, fixációk minél gyorsabb és hatékonyabb feloldásáig. (A „gyors” és „hatékony” jelzőkön van a hangsúly!) Az elfojtott tudattartalmak, gondolatok, emlékek, vágyak, traumák viselkedéses akadályokat képezhetnek. Ezt valamennyi pszichológiai iskola elismeri, tanítja, a feltárásukra-megoldásukra számtalan technika, módszer áll rendelkezésre, amely illeszkedik az adott iskola emberképéhez, felfogásához, alapelveihez.
Sok-sok technika volt, ami tetszett (pl. autogén tréning, stresszoldó légzőgyakorlatok, meditáció, hipnózis, pozitív gondolkodás, viselkedéstréning, átkeretezés, tranzakcióanalízis), de mindig jött egy DE… Azt éreztem, nem találtam rá arra a kerek egész módszerre, amellyel én magam maradéktalanul azonosulni tudok, nem találtam meg azt a keretrendszert, amely csaknem bármely klienshez, csaknem bármely problémához passzintható, eredményesen és gyorsan használható.
Ezért voltam nagyon izgatott, mikor 1 év „hallomásból ismerkedés” után nagy levegőt vettem és eldöntöttem, most eljött az idő, készen állok rá, hogy megismerjem a Theta Healing módszert.
Az alkalmazást illetően tudományos/szakmai eredményekről nyilván nem tudok beszámolni, jelen fázisban inkább csak személyes benyomásaim vannak. Úgy gondolom, sikerült megtalálnom azt a módszert és technikát, amit gyakorlással eredményesen tudnék alkalmazni az egyéb pszichológiai módszerek mellett a gyökérproblémák alaposabb feltárására és a jól-létet akadályozó negatív programok beazonosítására. És, ami számomra különösen lényeges: elengedésre, cserére, felülírásra, a személyiség fejlődésének elősegítésére. Gyorsan és hatékonyan!
Örömmel konstatáltam azt is, milyen sok mozzanat, „alap-váz” ismerős a theta-technikák közül egyéb, jól bevált pszichológiai gyakorlatokból. Emiatt máris közelebb érzem magamhoz.
A Theta nyelvezetével való azonosulás részemről még folyamatban van, teljesen új világ számomra. Nagyon sok információt kaptam, időbe telik, amíg minden a helyére kerül, de nagyon biztatónak érzem, hogy amiken elkezdtem a saját életemben dolgozni a Theta segítségével, pozitív irányba látszanak alakulni. A saját élmény és megtapasztalás rengeteget segíthet a másokkal való közös munkában, ezt mindig is így gondoltam, de ebben az esetben különösen igaznak érzem.
Mindamellett továbbra is úgy gondolom, az emberi lélekkel és tudatalattival dolgozni óriási felelősség, ezért elengedhetetlen a módszer alapos ismerete, megértése, gyakorlása és saját működésünk folyamatos monitorozása, különösen akkor, ha kliensekkel is dolgozunk.”

—————————————————————————————————————————

- “A ma reggel ébredés után annyira előjött az a gyerekkori egyedüllét érzésem amire Thetaztunk is, hogy nem a tanfolyamra megyek…. hiányoztatok egész nap
Hihetetlen, de élmény volt az egész … Köszönöm nagyon!”

—————————————————————————————————————————-

- Egy újabb pszichológus véleménye a ThetaHealingrol:

“Pszichológusként elég sok tanfolyamon vettem már részt, az egyetem évei alatt és azután is. Számtalan, nem “törzsanyagos” műfajt is megismertem, egyre inkább haladtam a spirituálisabb irányzatok felé. Találtam egész jó módszereket is, de mindig maradt bennem valami űr, egy hajszál hiányzott. Aztán már annyira nagy lett bennem a vágy annak a technikának a megtalálása iránt, amivel igazán gyorsan és hatékonyan lehet a korlátozó hiedelmeket pozitív, támogató hitrendszerré átfordítani, hogy “muszáj volt” történnie valaminek: így találkoztam a Thetával. Először szokásomhoz híven saját bőrömön próbáltam ki az eljárást Nikinél, átütő sikerrel, két napon belül érkezett egy olyan megkeresés, ami még gondolatként sem volt jelen az életemben előtte. Ez elég meggyőzőnek tűnt, így jelentkeztem és elmentem rögtön az Alap és a Haladó tanfolyamra is – ha már… Életem eddigi legjobb befektetése volt! A tanfolyam hangulata kitűnő volt, személyes, életszerű, egyáltalán nem könyvszagú, tele valódi esetekkel, ahogy és amiből szerintem igazán jól lehet tanulni. Az Alapon elsajátítottuk a technikát és az alkalmazás módját számos témában, nagyon szép és csodás volt ez a 3 nap! A Haladó pedig még magasabbra tette a lécet, ha lehet ezt még fokozni: eleve olyan letöltésekkel kezdődött, amik már önmagukban is roppant értékesek az élet minden területén, mindenkinek csak ajánlani tudom, már ezért is érdemes benevezni a Haladóra! Ezen túl pedig az Alapon tanultak kerültek olyan szinten és módon helyre bennem, egy olyan gyakorlottságot és önbizalmat adott mindez, hogy gyakorlatilag a tanfolyamról első utam már Thetázni vezetett :o ) Ha bárki komolyan mer és szeretne szembenézni önmagával és egy utolérhetetlenül hatásos és hatékony technikával gazdagodni, amit akár magán, akár másokon is alkalmazhat, őszintén és tiszta szívvel ajánlom a Theta Alap és Haladó tanfolyamot Nikinél – mert így, Tőle lehet és érdemes mindezt igazán megtanulni! Niki, Neked pedig köszönök mindent, a tanfolyamokat és mindazt a segítséget, amit azóta is folyamatosan kapok, igazán hálás vagyok érte, és kíváncsian várom a folytatást…! ;o)”

————————————————————————————————————–

- Hogy mire lehet használni a ThetaHealing-et? Jó sok mindenre, pl.:

“Szia Niki!
Már régen készülök írni Neked.
Annyi minden történik bennem és velem a tanfolyam óta.Rengeteg meglátásom születik a thétázások kapcsán.Úgy látom,hogy ezzel a módszerrel egyre közelebb tudok kerülni ahhoz,amit szeretnék.Vagyis egyrészt önmagamhoz-hogy könnyen ,szabadon,beteljesedve élhessek….és ahhoz,hogy másokat is hozzá tudjam segíteni ehhez.A szűkebb környezetem már tapasztalt a thétából.Lányom 40fokos láza egy nap alatt elmúlt,és konkrétan 3nap alatt rendbejött abból,ami a környezetünkben két hetes történet volt általában.
A fiamnak eltört a hüvelyk ujja és már második nap elmúlt a duzzanat(nem gipszelték be neki)és harmadik nap már mozgatni tudta.Most már csak lila neki.
Párom két hete tartó folyamatos száraz köhögését oldotta fel.
Nálam folyamatosan jönnek a thétázni való területek és úgy érzem,hogy egyre kevesebb gumikötél és beidegződés az ami visszaránt már.
Arra amire tanfolyamon oldottunk(emberek előtt szerepelni)is voltak eredmények.Lányom kért,hogy kérdezzek meg valamit a szülőin,mondtam,hogy dehogy fogom-régi beidegződés,hogy mindenki engem néz,meg nem illik,meg ilyenek…
és erre azon vettem észre magam,hogy gond nélkül kérdezem a kérdezni valót és abszolút nem zavart,hogy rám figyelnek…sőt fel se tűnt az egész,csak otthon ugrott be,hogy nem így szoktam máskor.
Aztán a pénztárnál a boltba is mindig kapkodva pakoltam,hogy ne kelljen rám várni és most csak láttam,hogy várnak rám,de nem éreztem kellemetlennek.
A főnökömmel is sokkal közvetlenebb tudtam lenni(magam is meglepődtem)
Aztán a kolléganőmmel is átalakult a kapcsolatom,már nem idegesít.Megláttam,hogy ő képviselte számomra a sok fájdalmat,mit átéltem életem során,csak nem akartam látni.
A csoportban lévő szuper gátlásos gyerekek is egyre jobban oldódnak…és nem is thétáztam rájuk.
Végre sikerült a házeladást is elintézni,úgyhogy pár nap múlva pénz áll a házhoz.
x féltékenységi rohamai is nagyon sokat enyhültek…és harmónikusabb a kapcsolatunk-no meg a szexuális életünk is.
És az exemmel(volt férjemmel)is harmónikusabb a kapcsolatunk és már nincsenek bennem azok a negatív relék vele szembe!!!!-nekem ezek nagy dolgok !
Szóval rengeteg minden történik és imádom az egészet!!!!!
y barátném kezdeti ellenállása (ami a könyv elolvasása után keletkezett benne)is megszűnt és nagyon tetszik neki.”

————————————————————————————————————-

- Olyan jo ezt az egeszet meglattatni az emberekkel, h IGENIS lehet maskent, es baromira nem mindegy, hogy adott esetben (pl. egy kis megfelelesi kenyszer/nem tudom beosztani az idom/csak az a jo, amit en csinalok miatt,…) napi x orat magamra/csalad/… forditok vagy egy munkahelyen vagyok es mokuskereknek erzem az eletem!

Tanfolyam utan:
“Hát, én kis lépésekben haladok, de nekem azok is zseniális eredmények.
Ide tartozik, hogy a kutyát félelem nélkül elmertem engedni már pénteken este.
Aztán a lábam (térdem) azóta se fáj… Illetve nem így van teljesen: egyszer éreztem, hogy fájni akar, de én magamban mondtam, hogy ne képzelődjek, erre volt theta, így nem fáj. :-)
Rólam tudni kell, hogy a napi munkát én legkésőbb fél hétkor elkezdtem a munkahelyemen – függetlenül attól, hogy csak 8-kor kezdődött hivatalosan, és fél ötig tart. Én jellemzően fél hétre benn voltam, és öt óra, fél hat volt mikor eljottem. Na, a hét első két napjában reggel 3/4 8 körül értem be, és 3/4 5-kor eljöttem haza… Ez nekem hatalmas eredmény, mert a munkámat megcsinálom, és nem Vagyok rosszul attól, hogy nem vagyok benn 2 órával többet. Reggel kb. ugyanakkor kelek, de a szabadon maradó időt magammal töltöm. :-)
Aztán, az elmúlt két napban napi 4-5 liter vizet megirtam, ez nekem korábban a napi egy pohárban (!!!) merült ki… Ez nagyon jó érzés.
Már hétfőn adtam át a feladataimból a kollégáimnak, azzal, hogy tudom, Hogy ők is ugyanolyan jól megcsinaljak majd, mint én. :-) Tudok nekik köszönetet mondani ezért…
Amit ők külsőleg vettek észre, hogy sokkal lazábban tartom magam, mint előtte, nem feszített a vállamat, és nyugodtabb az arckifejezésem.

Öcsémet nagyon érdekli, mit tanultam. :-)
És közben két távolabbi ismerősöm is azt mondta, hogy itt az ideje, hogy megint beszélgessünk,mert úgy érzi, hogy valami plusz van bennem.

Hát most egyelőre ennyi van, de ezek nekem mind nagyon jó dolgok. Valószínűleg nekem kicsit több idő kell, hogy fel is fogják, hogy ezek mind velem történnek. De be fogok róla számolni… :-)

———————————————————————————————————

“Köszönöm hogy megismerhettem általad a Thétát úgy gondolom sokat segített és fog is!

Még egyszer köszönöm hogy tanulhattunk tőled.
Vigyázz nagyon magadra és a családodra nagyon kellemes ünnepeket nektek!”

———————————————————————————————————-

- “Kedves Niki!

Már érzem a hétvégi tanfolyam pozitív hatásait!
Úgy tűnik az érzékelésem nagy mértékben javult, mert pár dologban előre megéreztem, hogy mi fog történni, és hallgattam is a megérzéseimre.
Az egyik az volt, hogy … .

Jó nagyot dobott rajtam a hétvégi tanfolyam, és mérhetetlenül boldog voltam, hogy így beigazolódtak a megérzéseim.

Ennyi történt 3 nap alatt,

Köszi mindent,

Puszi, x”

————————————————————————————————————–

Amikor sorra azzal szembesülök, hogy akik elvégezték nálam a tanfolyamot, azok már nemcsak magukon, hanem másokon is thetaznak…na, az egy elmondhatatlan érzés:

“Ma volt a 2. konzultaciom. Nagyon jol sikerült es ami a legfontosabb hogy a kliens teljesen kicserelve indult haza!:)

Most nagyon büszke vagyok magamra es a tanaromra!:)”

—————————————————————————————————————————-

- Haladó tanfolyam után:

“Viszont ez a haladó, minden képzeletet fölülmúlt. Főleg a második nap volt nagy hatással rám. És nem akarom elkiabálni, de mintha már kézzelfogható eredménye lenne y-n a tanfolyamnak. Nem tudom, hogy mit Thétáztunk ki tegnap, de hogy szombat óta eszik rendesen a gyerek, az biztos. x teljesen el van ámulva, hogy tegnap is ebédelt, ma is ebédelt, épp nem rég vacsorázott. Le vagyunk nyűgözve!!!

Még egyszer nagyon köszönöm a 3 napot!”

————————————————————————————————————————–

- Tanfolyam után:

“A hétvégén Thetáztam a – val és nagyoonn szép eredményeket értünk el, aztán egy másik barátnőmmel is. Mind a két esteben jelentős siker volt, annyira örvendek.”

—————————————————————————————————————————

- Tanfolyam utáni sikerek, imádom olvasni őket! Neked szúr már eléggé az a szög, hogy változtass vagy még nem eléggé?!?

“Megígértem, hogy beszámolok majd az első élményeimről. Volt már pár konzultációm ismerősökkel és tényleg megdöbbentő eredményeket értünk el. A csúcs egy kolléganőm volt, aki … bevallása szerint kb. 158 kg-al lett könnyebb utána! Képzeljétek még egy átok is volt rajta!
Számomra is fantasztikus utakat nyit minden egyes konzultáció!
Egy családi összejövetel után másnap nagyon levert, rosszkedvű voltam, de minden ok nélkül. A munkahelyemen sok a kóbor macska. Amint sétáltam mellettük mindegyik támadó állásban figyelt engem és ekkor “beugrott” (jött a súgás) hogy … . És mire beértem az irodába pikk-pakk felküldtem, hála a Thetának!
A tegnapi nap is volt egy spontán konzultációm egy barátnőmmel. Fantasztikus eredményeket értünk el nála is!
Nagyon hálás vagyok, hogy belevágtam és megcsináltam a tanfolyamot! És Niki, neked külön köszönet a rengeteg jó, hasznos tanácsért!!!
Szép hétvégét Nektek!
Puszi,”

————————————————————————————————————————–

- “Tegnap és ma is olyan végtelen hálát éreztem a thétáért, hogy ha megérint valami, benyom rajtam egy gombot, akkor van egy módszer a kezemben, amivel le tudok ásni a “probléma” gyökeréig és gyógyítani tudom magam általa.”

—————————————————————————————————————————-

- “Hálás vagyok mindenért amit adtál nekünk!
Remélem, találkozunk még! Addig is minden jót kívánok sok szeretettel és puszival!”

—————————————————————————————————————————

- “Párkapcsolaton dolgozom most,háááát… van mit.Néha nehezebben élem meg,de aztán mindíg könnyebb és lazulok is A tanfolyam után nem hagyott nyugodni a gyerekkor,aztán egy olyan dolog jött elő,amit utána több napig emésztgettem,töltöttem le rá sok pozitívat,gyógyítgattam magam.
… De aztán éreztem,hogy ezt hiába akarom szépítgetni meg kikerülni,ez az ami.Ez is én vagyok,a részem.De jó,hogy az élményhez kapcsolódó negatív érzéseket hátrahagyhattam.Most pedíg már szeretem ezt az új Én-t .
A gyerekek is sokkal nyitottabbak,már sokkal inkább látszik a kis valódi énjük,ami anya paráitól mentes A kicsi már hétfőn ottaludt az oviban,vidámak nélkülem is és minden könnyebb.Woooowww érzés ez nekem
Ha eszembe jut,küldöm a fnsz-t rájuk,az ovira stb
Az összefüggések mindíg jönnek ,jó észrevenni,aztán elengedni,már sok változást érzékelek magamon és a környezetemen is.
Összességèben életem egyik legjobb döntése volt a tanfolyam,nagyon örülök,hogy megismertelek! Köszönöm a sok pozitívat,amit kaptunk a pár nap alatt! A sok infót,tudást,amivel gazdagabb lehetek és megtanulhatom irányítani és jobbá tenni Magam és az életem.Nagy kincs ez Nekem és ha másoknak is segíthetek ebben,az külön öröm lesz számomra.A családomban tapasztalt változások a legnagyobb ajándék az egészben!
Köszönöm még egyszer és puszi Neked!
X”

———————————————————————————————

- “Köszönöm szépen még egyszer az elmúlt 3 napot!

Annyit már most mondhatok, hogy mind x-val, mind anyukámmal higgadtan, sértődés nélkül tudtam kommunikálni.
Anyu dolgain sem akadtam ki tegnap este (régebben kiverte volna a biztosítékot), sőt még meg is tudtam ölelni! :-)
Ma reggel pedig időben el tudtunk indulni, mindenki odaért időben, ahová igyekezett.”
—————————————————————————————————————————-

- “nagyon sok információt kaptam ma a tanfolyamon!Időbe telik,amíg minden a helyére kerül,de nagyon biztatónak érzem,hogy az elvégzett gyakorlatok máris működtek,és minden kezdeti bizonytalanságom ellenére egyedül sikerült a gátló hitrendszerek némelyik programját törölnöm és kicserélnem.Ma még csak az első napon járunk, ezért is nagy dolog kijelenteni: nem emlékszem,hogy más típusú személyiségfejlesztő módszerek ennyire gyors,gyakorlatilag azonnali, mérhetően beépült tudástartalmat és változást adtak volna.
Köszönöm,és nagyon várom a folytatást!”

—————————————————————————————————————————-

- “Én is nagyon köszönöm Nektek. Nagyon hálás vagyok, hogy együtt lehettünk.

Bár fáradt vagyok, de szívem szerint ma is mentem volna a képzésre, hogy még folytassuk, mert olyan jó volt….

Hogy miért volt olyan fontos számomra, hogy elvégezzem a Theta Healing-et:

- hogy el tudjam engedni azokat a korlátozó mintákat, gondolatokat, amelyek eddig gátoltam magamat abban, hogy meg tudjam valósítani azt amire olyan régóta vágyom és eddig csak a fejemben éltem meg vagy még ott sem mertem igazán, mert nem mertem elhinni, hogy tényleg lehetséges. De már egyre erősebb az érzés bennem, hogy mindaz, amit szeretnék lehetséges, biztonságos és megengedett….

- hogy legyen egy olyan “módszer” a kezemben, amellyel könnyedén és a fájdalmak újbóli átélése nélkül segíteni tudok magamnak és másoknak,

- hogy elő tudjam hívni magamból, ami ott szunnyad bennem ..

- hogy a hitem egyre erősebb legyen.

Úgy érzem, hogy mindezt meg is kaptam a képzéstől és Tőled, amiért végtelenül hálás vagyok és nagyon várom, hogy éljek is ezzel a lehetőséggel.”

—————————————————————————————————————————-

- Kb. még mindig ezzel kelek es fekszem, szerintem még egy ideig. Az Anyuka elvegezte a tanfolyamot es egyedul thetazta le a helyzetet:

“A Théta ismét jól “vizsgázott”. A kisfiam füléből a víz a T. F. van és az orrmandulája normális méretű lett. Mi következik ebből? Hát, hogy nem kell megműteni…..Nagyon boldog vagyok. Még más, számomra fontos dologban történt tegnap előre lépés, aminek már nagyon itt volt az ideje. Ez is a Thétának köszönhető természetesen.”

—————————————————————————————————————————-

- “x és y (megj.: Kisgyerek és Apa) kapcsolata nagyon szépen alakul, amit látok, szinte konfliktusmentes, bár néha azért vannak furcsa megnyilvánulásai y-nak, de komoly vita, veszekedés, kiabálás valóban nem volt azóta.
Olyannyira jó a kapcsolatuk, hogy anyukám már kezd y. pártjára állni, mert ő is látja a pozitív változást.smile hangulatjel (Korábban sokszor aggódva figyelte, hogy hogyan viselkedik y x-vel.)

x szemével havonta járunk kontrollra, így a tanfolyam óta legalább kétszer már voltunk. Egyik napról a másikra ugyan nem tűnt el a probléma, de a folyamatos javulás megvan és ez nagyon biztató. Tegnap néztem át a papírjait és míg tavaly januárban csak az első sort látta a táblán, idén januárban már 7 sort tudott magabiztosan leolvasni. De a fejlődés igazán az ősszel indult be, azóta havonta 1 sorral előrébb vagyunk.

Az idei év rengeteg kihívás elé állít, az már látszik, így nagyon örülök, hogy van egy ilyen eszköz a kezemben!
Még annyi, hogy x-n még azt is észrevettem, hogy kezdi alkalmazni azokat a dolgokat, amikre biztatjuk a pozitív gondolkodás jegyében, észreveszi, ha valamit ügyesen megold, mondta már valamire, hogy “adjunk neki egy esélyt”, meg ilyenek, szóval kezd felszabadultabb, bátrabb lenni. Jut eszembe, már az iskolában is volt olyan, hogy megvédte magát, amikor megtámadták!”

——————————————————————————————————

- “Nekem nagyon jò élményeim vannak, sokmindent elengedtem a héten, sokat foglalkoztam x-vel, a bölcsis nehézségekkel meg a lebetegedéseivel, úgy érzem vàltozott is a helyzet, de bonyolultabbnak tûnik annàl, hogy konkrétumokat írjak. Még meg kell pròbàlnom mélyebbre jutni és érzem, hogy ez magammal a legnehezebb.
y-nal is foglalkoztam, elengedtem egy csomò félelmet és neheztelést, aztàn ràjöttem, hogy nem tudom elképzelni, hogy együtt legyünk szerelemben, megértésben, úgyhogy ezt is még folytatni kell.
A tapasztalatom az, hogy ha àsni kell, nem csak gyorsan elengedek valamit, akkor azt nem tudom pl. autòzàs közben, hanem kell rà külön alkalmat keresnem.
Egyelôre ennyi, de nagyon élvezem.”

—————————————————————————————————————————

- “További sok sikert kívánok neked a tanfolyamokhoz és minden máshoz.
Nagyon élvezetes, érthető és emberi volt az a módszer, ahogy tanítottál.”

————————————————————————————————————————–

- “Köszönök mindent, nagyon, őszintén és szívből!:-)”

————————————————————————————————————————

- “Egyébként a veled való beszélgetés után rögtön jobb kedvem lett… és rájöttem, hogy mennyire belefutok még a régi sémáimba… Komolyan most kezdem értékelni, hogy mennyire jó, hogy TE vagy a tanárom!”

———————————————————————————————————————–

- Mennyire nagyszerű, amikor egy párkapcsolatban egymás fejlődését is támogatják…:

“Szeretném megköszönni a tanfolyamot. Nagyon lelkiismeretesen, szíved-lelked beletéve adtad át a tudásod. Alkalmazom a technikákat és úgy érzem sikerrel, aminek a párom is nagyon örül.

Köszönöm Neked: x”

————————————————————————————————————–

- “Kedves Niki!

Írok egy kicsit(na jó, sokat) a tanfolyam óta eltelt hétről és érzésekről.
Nagyon belelkesültem a gyakorlásoktól, bár úgy mentem a tanfolyamra, hogy épp elég dolgozni való van magamon, most alig várom, hogy kipróbálhassam a tanultakat mással is, és segíthessek (meg persze gyakorolhassak:).
Éjjel még a kórházas (beteg gyerekek szüleivel való thétázás) dolgon is elgondolkodtam, szívesen csinálnám – következő gondolatom az volt, hogy de mikor??? magamra sincs időm. De azt érzem, ha igazán eldöntöm, lesz rá idő is.
Szóval a legfőbb érzés, ami átjárja a napjaimat/perceimet, hogy ‘Nincs lehetetlen!’ és ez olyan lelkesítő, hogy szárnyakat ad.

Az utóbbi években kicsit beleragadtam a negatív köreimben, eljutottam addig, hogy lássam, mi hogyan nem jó, de mégis csak ismételtem, nem tudtam kitörni belőle – tuti szülés utáni depresszió is – plusz ezért folyamatosan utáltam és hibáztattam magam, a tehetetlenségtől előjövő bizonyos sötét gondolatokat még magam előtt is szégyenlek… Ez a hangulat sajnos sok hónapomra rányomta a bélyegét, így visszagondolva.
Most úgy érzem, van egy eszközöm, amivel TUDOK változtatni, és ettől olyan tudatossággal figyelem magam, hogy minden apró negatív, gyomorszorítást okozó gondolatot elkapok, és ránézek, hogy mi a baj vele, és írom is fel, hogy dolgoznom kell vele. És ez nem nyomaszt, hanem lelkesít, mert ezt mind ki tudom söpörni az életemből!!!:)

Tanfolyam óta szinte minden nap thétázok ált. éjjel/hajnalban ha felébredek. Néha ások is, de van, hogy csak hitrendszert cserélek egy-egy témában (pl. vizsgáztam a héten, letöltöttem, hogy könnyen tanulok, könnyen felidézem a tudást, könnyen kommunikálok, stb. – sikerült:).
Alig várom, hogy leteljen a néhány nap, hogy érezhető legyen a hatás, de van amiben azonnal éreztem a változást (pl. munkahelyi helyzetre – másképp csúsztak ki a szavaim, más lett a hangulat – tényleg én voltam a helyzet kulcsa:).
Magamban azt érzem, hogy sokszor tényleg csak nekem kell másképp állni dolgokhoz, hogy jobb legyen, de eddig ha ésszel kényszerítettem a helyes viselkedést magamra (LÉGY MÁR TÜRELMESEBB/NYUGODTABB/

BÖLCSEBB! – ordítottam a fejemben kiborító helyzetekben), nem ment, most a thétázás után meg gondolkodás nélkül, belülről jön a változás, ‘megengedődik’, és ez egy csoda!!!

Nem görcsölök azon, hogy nem biztos, hogy elsőre megoldódik valami mert bonyolultabb téma – belenézve látom sokszor mennyire összefügg minden mindennel – mert akkor majd ránézek megint!:)
Írom, mikor mire thétáztam, hogy figyelni tudjam az eredményét, mert a théta annyira elveszi az élét a dolgoknak, hogy másnap már nem tudtam felidézni, mi volt az a nagy probléma, és mi is volt az a fájdalmas felidézett emlék?…:)

2 érdekesség átvett mintára:
Itthon tanultam, mikor átszűrődött a szomszédból, ahogy az anyuka üvölt a fiával, aki meg bömböl. FNSZ-t tanúsítottam nekik, ahogy elhangzott a fejemben a 3. ‘megtörtént’, síri csönd lett. Fél perc hallgatózás:) után hallottam, ahogy nyugodtabban, lassabban magyaráz a gyereknek, aki hallgatja. Aztán ránéztem magamban, miért érintett ez engem ilyen mélyen (egyik thétázandó feladat a listámon, hogy ne ordítva neveljem a gyerekem), és rájöttem, hogy mióta ideköltöztek tavaly nyáron, látom/hallom ezt a mintát, és beépült, így is lehet/indokolt nevelni: ha dühös vagyok, ordítok – nem mintha látnám, hogy eredményes lenne…:(
Imádom, a thétázás végén letölteni az adott dologra, hogy ‘könnyedén és játékosan’ nevelek/élek/döntök…, stb. A következő napokban előjött a bohóc énem, a legtöbb nevelős konfliktus helyzetet így hidaltam át, és a fiamnál jobban csak én csodálkoztam, ahogy figyeltem saját magam.:)
(Ma azért volt egy nagy összeveszésünk, van egy hónapok óta berögzült rossz szokása, amire ugrok, és ha szólok, akkor még be is durvul, de hát úgy tűnik ez meg külön ránézést igényel.:)
Másik: rajztáblát csináltattunk télapóra a fiam szobájába, egy 5ezrest nyomtam a párom kezébe, Ő hozta el a fóliázótól. Felhív sápítozva: Néééégyezer forintot kért ezért a csík ragasztáséééért! Normááális????
Egy órára rá vettem észre, hogy ‘vesztes’ hangulatom van, és már nem is gondolok örömmel az ajándékra. Gyorsan kithétáztam magamból, főleg, hogy az 5ezer forintba, amire belőttem az árat, még bele is fértünk. Rögtön el is múlt a rossz kedv!:)

——————————————————————————————————————————

- “Szia Niki!

Most érkezett el az ideje, hogy megosszak veled két “kézzelfogható” théta-tapasztalatot. A mindennapok során számtalan pozitív jelét éreztem eddig is a théta működésének, de azok inkább bennem megindult változásokhoz, érzésekhez kapcsolhatók, amiket szerintem az ért csak meg igazán, aki maga is ismeri/használja a szemléletformáló erejét, tehát oda lehet tenni elé a “szubjektív” jelzőt. Ez a két dolog viszont olyasmi, amire szerintem egy külső ember sem tud csak úgy legyinteni, mondván, hogy beképzelem magamnak, mert látni akarom. Nyilván ezekbe a sztorikba is bele lehet kötni, de az én szememben ezek már nem magyarázhatók a véletlennel, puszta szerencsével.

1. Soha életemben nem hirdettem meg semmit, az általunk már nem használt dolgokat raktároztam, őriztem, padlásoztam-spájzoltam. 3 hónapja vettem egy nagy levegőt és elkezdtem hirdetéseket feladni, és persze közben többször is kértem a théta segítő erejét. 2000-5000 forintos tételeket hirdettem, zömében kinőtt gyermekruhát, amikkel tele van az internet/vásár/használt ruha boltok tömkelege, szóval nem igazán bíztam átütő sikerben, mert miért is pont a mi holmijaink tetszenének meg másoknak. (Nem volt bennem kifejezetten negatív hozzáállás, inkább reálisan azt láttam, hogy nehéz érvényesülni.) Közben elkezdtem vezetni egy táblázatot az innen befolyt bevételről. Tegnapi mérleg: 3 hónap alatt 106 db kis “csomag” kelt el, 370 000 ft értékben. Nekem ez még mindig hihetetlen!

2. Tegnap vettünk egy nagyobb értékű elektromos gépet, aminél már az első kipróbálásnál kiderült, hogy 2 alapvető funkciója nem működik. Egyértelmű volt, hogy vissza kell vinnem a boltba. Elővéve a garancia papírt láttam, hogy nincs mellette blokk, és nem is emlékeztem, hogy odaadták volna, nem keverhettem el pár óra alatt. Egyből kirázott a hideg, hogyan fogok blokk nélkül bármit is elintézni, esélytelennek láttam így reklamációt indítani, hogyan is bizonyíthatnám, hogy nem kaptam meg. Kértem a théta segítségét és visszamentem az üzletbe. Beléptem, az eladó meglátott, és a következő felkiáltással fogadott: “Itt maradt tegnap a blokk, elfelejtettük csatolni!” Velem levő családtagjaimban ekkor állt meg az ütő, hogyan lehetek ennyire szerencsés. Mondtam, hogy ez a théta (nevezzék bárhogy), és most először nem mondták azt szkeptikusan, hogy “na ja, biztosan”… “

——————————————————————————————————————-

- “Szia Niki!

(Készülj, hosszú lesz!)

Na, de akkor a Thétáról!
Sajnos mostanában nem volt annyi időm rá, mint szerettem volna, szóval van, hogy sietve Thétázom, és nem feltétlenül képzelek el mindent részleteiben, de azt tapasztalom, hogy így is hatásos, vagy legalábbis nem ezen múlik. Van ami így is bejött, van amire meg hiába thétáztam és ástam többször, jól vizualizálva nem jött össze. Pl. a szem-téma. Igazad volt, ez tényleg nem könnyű! Pedig nagyon bíztam benne!
Érdekes tapasztalat, hogy előfordult már, hogy átváltott az agyam magától théhába anélkül, hogy egyáltalán rá gondoltam volna pl. mikor egy révülős dobos zenét hallgattam behunyt szemmel a vonaton, vagy mikor Osho dinamikus meditáción a tombolós rész után mozdulatlanul a földön hevertem.:) Van viszont, amikor elképzelem az utat felfelé (mostanában elég gyorsan) és nem vagyok biztos benne a végén, hogy ott vagyok, de el kezdem csinálni a dolgaimat mégis, és ezáltal egyszer csak tényleg érzem, hogy ott vagyok.:) Azt tapasztaltam, hogy nappal jobban “látok”, látom a színek áramlását, este viszont nem, de akkor is tapasztaltam már erőteljesen beugró képeket.
Na, és akkor jöjjenek a konkrét sikerélmények!!!!
Thétáztam arra még az elmúlt hónapban, hogy abban a hónapban (a várható jutalmon felül) legyen egy 20-30.000 Ft többlet jövedelmem, mert szeretnék már egy-két ruhát, cipőt venni magamra, amire mostanában nem volt pénzem. Errefel mi történt? Kaptunk a …ben (megj.: munkahely) 8000 Ft kajajegyet, majd egy hét után még 8000-ret, ezt követően a várható, kb.25.000-res jutalom helyett 39.000-ret(!!!!) kaptam, és még kaptunk a Szép kártyára még plusz 12.000 Ft-ot!:D Na, mit szólsz? Mikor a jutalmat megkaptam, az volt a legdurvább, alig hittem el!:)
Na, de várjál, még nincs vége! Tegnap jött az újabb sokk!
1-2 hete thétáztam arra, hogy legyen olyan jövedelemtöbbletem is, ami állandó, minden hónapban megkapom. Ugyanakkor a munkahelyemen iszonyatosan negatív a légkör, amit leginkább a vezető furcsa vezetése, valamint a közte és a vezető helyettes (aki ugyanúgy x-csoportban van, majdnem közvetlen kollegám, csak vannak még plusz feladatai) közötti konfliktus és a párbeszéd nem megfelelő módja generál szerintem leginkább. Szóval arra is thétáztam múltkor, nem valami részletesen, csak úgy felmentem és kértem, hogy legyen már végre igazság ebben x (megj.: munkahelyen), és legyen már jobb a légkör, mert ilyen formában ez már nagyon gáz.
Errefel tegnap behívott a vezető az irodába, hogy nem e lennék én a vezetőhelyettes!!!!!! Szerinted????? Igaz, hogy csak bruttó 10.000-rel jár, de akkor is egy állandó összeg.:) És így talán lehetek egy kis hatással a fura főnökünkre, és hátha javíthatok a légkörön végre. Mert azt hiszem sokkal őszintébben és diplomatikusabban tudok kommunikálni, mint az eddigi helyettes. Bár hozzáteszem, hogy engem sokan meg fognak itt utálni, (főleg az eddigi helyettes, akivel eddig jóban voltam, de most azt fogja érezni, hogy elárulták) és pletykák tárgya is leszek valószínűleg, tehát nem lesz könnyű. De mégis egy kihívás, fejlődési lehetőség. Szóval ez a Théta elképesztő!:)
Az előbb is thétázgattam, hívtam az őrangyalomat, és ott volt, éreztem a jelenlétét, hogy velem van….:)))) Úgyhogy jóság!
Te jól vagy?

Puszi!
Y”

————————————————————————————————————————–

- “Nálam eddig annyi érdekesség volt, hogy képzeljétek én kedden kb. 5 évvel fiatalabb voltam ;)

Ez akkor tudatosult bennem mikor a tükörbe néztem, kézmosáskor. Már mozdultam is el, de visszakaptam a fejem, mert észrevettem, hogy frankón fiatalabbnak nézek ki,

Szóval nem akartam, vagy vártam ezt (úttörő becsszó). Egyáltalán nem is erre koncentráltam. Egyszerűen tanúsítottam. Egyébként később a húgom is azt mondta, hogy valamit lát.

Belülről is azt éreztem, hogy frissebb, ruganyosabb vagyok. A következő napokban viszont sajna visszaöregedtem pár évet.

Minden nap próbálom a thetát – munka közben is – és úgy találom, hogy egyre jobban és könnyebben megy tényleg.

Egy újramanifesztálás már sikerült (azt kértem, hogy legyen meg az eltűnt esernyő). De ez könnyű volt, mert ott figyelt a kocsiban csak láthatatlanná tette magát (átvette a környező tárgyak színét)”.

—————————————————————————————————————————

- “Én köszönöm ezt a tanfolyamot,nagyon jó volt és úgy érzem,hogy rendkívül hasznos is!! Már el is kezdtem magamon dolgozni..”

———————————————————————————————

- “Hát igen, most én osztok meg veled thetás sztorit: Pénteken céges ottalvós vacsi lesz vidéki szállodában, és mivel különböző szobatípusok vannak, gondoltam mindenki húz, úgy az igazságos. Már amikor jött az ötlet, thétáztam, hogy enyém legyen a superior lakosztály. Olyan szuper lenne, eddig csak standard szobákban voltam. Ezt már el is felejtettem szinte, mire ma húztunk. Erre egy kollégám kihúzta a superior lakosztályt. Szomorúan mondtam, hogy azt én szerettem volna. Erre átadta a kihúzott cetlit és közölte, legyen az enyém, ő majd húz másikat!

Akkor jutott eszembe, hogy de erre én thétáztam! És végig gondoltam, igaz nem én húztam ki, de bárki nem adta volna át…szóval a theta…köszönöm :-)

Ja, és még valami….most karácsonykor nem utazunk el, pedig én szerettem volna pár napra…. De ma jött egy email, hogy egy internetes játékban (már alig emlékeztem, hogy részt vettem benne) két nap, két fős félpanziós kupont nyertem 4 csillagos szállodában. Szóval nemsokára mégis utazunk:-)”

—————————————————————————————————————–

- “Nekem az első napomon kedden reggel a munkahelyemen a számítógépem…, aztán egyszer csak megoldódott, mikor arra gondoltam, hogy elég ebből, dolgoznom kellene, de így nem tudok… Otthon is meghülyítettem a tabletemet, … Talán kezdenek hozzám szokni, mert abbahagyták. J

Változás annyi történt, hogy nyugodtabb vagyok sokkal és könnyebben kezelem a munkahelyi stresszt is és a „nehéz” embereket, ezt többen is mondták. Erre thétáztam is reggel idejövet, az autóban.

… Még annyi van, hogy tényleg nem minden úgy történik, ahogy kérjük. A nagyszüleimre ástunk, hogy nagyon betegek és félek, mi lesz, ha elmennek stb. és a mamám pénteken „hagyta” magát kivinni a levegőre a lakásból, amit évekig nem engedett. Lement a lépcsőn, úgy hogy tartották és utána a levegőn kint volt 2 órát és engedte, hogy a tolókocsiban sétáltassák. … A lényeg, hogy nemrég kijött a kórházból, mert daganatot is találtak nála és valami csoda folytán, engedte a nagypapámnak és anyukámnak, hogy lekísérjék a lépcsőn és kivigyék. Persze problémázott sok mindenen, de elindult a „gyógyulás” felé az önsajnálatból. J

Üzenem y-nak, hogy úgy néz ki idén is hazajön a tesóm, készül már rá és még mindig szőkésre van festve a haja. :-) Igaz engem nem néz teljesen normálisnak, ráadásul pszichológus is, de sebaj, mindenkinek megvan a befogadó képességének a határa. …”

—————————————————————————————————————————

- “Szóval, fantasztikus a Theta nálam is. Ahogy ti, én is naponta többször is „felmegyek”. Már nem is tudom a sok jót felsorolni, amiben részesített a T. Néhány csak apróság, amit elengedtem, de sokkal jobb nélkülük. Jobb a közérzetem és tényleg érzem a feltétel nélküli szeretetet. Még az anyagi helyzetünk is javult J

Amire ástunk y-tal, teljesen jól működik. Már nem érzem a neheztelést, dühöt apukám felé (ezt néhányszor megerősítésként le is teszteltem). És képzeljétek, a múlt héten csörgött a telefonom és ő hívott. (már majdnem 3 éve nem beszéltünk). Ekkor jöttem rá, hogy még nem vagyok készen a vele való kontaktusra,mert a félelmeimet is el kell engedni azzal kapcsolatban, hogy lelkileg megbánthat. Ez a „burok” manifesztáció nagyon jó lesz nekem isJ.

A másik nagyobb dolog döbbenetes volt: Tanévenként 3x … . Az eddigi 14 évben még nem fordult elő, hogy … , akivel dolgozom, pontos lett volna, így nekem mindig várni kellett, míg megérkezik. Másba nem tudtam belekezdeni sosem, mert nem tudtam, mikor jön …, és ezeket az értékes perceket/fél órákat nagyon sajnáltam eddig. Hétfőn is feszült voltam, mert egymás után volt este 8-ig programom, aminél fontos volt, hogy ne csússzak időben. Így relaxáltam egyet, majd, mikor ezzel végeztem, gondoltam Thetázok egyet arra, hogy jöjjön időben …. Amint ezt kigondoltam, még lehetőségem sem volt kérni a T.-t, már meg is érkezett J J J Ez tényleg Csoda! J

Amit még észrevettem magamon- de ezt már a tanfolyam közben is- hogy felélénkült a szaglásom. Olvastam, ez előfordulhat, hogy az érzékszervek felélénkülnek. Remélem a hallásommal is lesz valami javulás, mert azon lenne mit javítani. J

Egyébként én is úgy érzem, egyre könnyebben megy a dolog magammal. …

Azért nagyon hiányoztok, most a zsúfolt tennivalóm között is sokszor gondolok rátok!”

—————————————————————————————————————————

- „Ő nagyon szkeptikus volt, de vhogy sikerült meggyőzni, mert próbáltam neki gyakorlatias megközelítéssel elmagyarázni, miről van szó, így sikerült is befogadnia, olyan szinten, h látom, h hisz is benne, h neki ez rögtön használni is fog. Neki sok problémája van, a legnagyobb, h anyukája meghalt decemberben és úgy érzi nincs értelme élni. Elkezdtünk ezen dolgozni, de annyi minden feljött, hogy csak a kisebb dolgokat engedtük még el, de már ott az egyik gyökér probléma lement a végén először 2-re, majd 0-ra és azóta sem jött elő. Tud aludni azóta és azt mondja, hogy folyamatosan történnek vele a jó dolgok és már örül az életnek és élni is akar. Itt még sokat kell dolgozni, de első lépésként, én nagyon örültem. A másik hihetetlen, ami vele történt, h anyukája melletti lakásban élnek és ki kell adnia anyukája lakását albérletbe, … . Múlt héten már voltak érdeklődők is a lakásra, h kivennék, de teljesen kikészült tőle, úgyh kicsit erre is dolgoztunk … . vasárnap evvel hívott ujjongva, hogy el sem hiszi, h ez is így megoldódott, m neki jelen helyzetben ez a legjobb megoldás! J … de gondoltam elmesélem, m annyira örülök neki! J

Én most röpködök a föld felett, m nagyon örülök, h így hat. Még én sem gondoltam, h a barátnőmet ilyen dolgok nyomasztják, pedig tudtam, h nincs jól, de álmomban sem hittem, h úgy érezte még múlt héten is, h nincs értelme élni anyukája nélkül, pedig kisgyereke is van. L És most boldog és örül az életnek is és várja az ötös lottót, azt mondta azon sem lepődne már meg! Hiába mondom neki, ne erre koncentráljon, a pénz bárhonnan jöhet, de nem lehet egyenlőre kiverni a fejéből! J„

—————————————————————————————————————————

- „Tök poén, hogy te is pont munkára “dolgoztál” :)

Nálam is jönnek a sikerek. Pár napja elég ideges feszült lettem az új munkával/munkatársakkal kapcsolatban.

Olyan hülyének éreztem magam. Egyáltalán nem éreztem, hogy menni fog nekem, Túl bonyolult. Kevés az infó,

vagy pontatlan. Ráadásul minden angolul. A betanító mentorom kiment mellőlem.

Úgyhogy thetáztam magamra/ rájuk / szituációra. Kértem FNSZ-t irodára is.

Másnapra minden helyreállt. De sokkal jobban mint gondoltam. I. (a főadminisztrátor) bejött az irodába Hozzám és

megkérdezte, hogy segíthet-e kitölteni a jelenlétit és tündibündin mellém ült és megmutatta. Ő, aki addig csak

berontott, mint egy katonatiszt, hogy ez így csináljátok, azt úgy és mikorra és kiviharzott :)

Munkaadó kollégám, aki egy antikommunikátor (tőle éreztem leginkább hülyének magam) úgy kell kihúzni belőle minden

infót. Ha két bővített mondatot mond az kész csoda. Namost ő másnap kétszer ült le mellém és tündibündin segített.

Ma már talán háromszor is ;)

És még mindig nincs vége! “véletlenül” előkerültek a semmiből színes-szagos folyamatábrák és doksik, amikből

megérthetem a rendszert. Király!

Szal tökre megnyugodtam. Ma már én segítettem egy másik kollégának (Bár nem ezzel kapcsolatban)

Ja és az intuícióm is tök jól működik. Elég technikai, inkább nem részletezem, de annyi a lényeg, hogy tegnap megéreztem, hogy meg kéne nézni egy beállítást a programban, mert gond lehet belőle. Automatikus e-mail küldés, ha

be van kapcsolva az gáz, mert szétküldi  az üzeneteket a világon. Hát be volt kapcsolva ;)

—————————————————————————————————————————-

- „Muszáj megosztanom Veletek az örömömet. … Szóval az egyik baráti családból az apukának csütörtökön olyan erős derékfájása lett, hogy nem tudott mozdulni. Elmentek gyógymasszőrhöz, aki segített is akkor rajta, de szombatra ismét erősödtek a fájdalmai. A Thetával kapcsolatban nagyon befogadók, különösen a feleség, aki pszichológus és tervezi a tanfolyamot is elvégezni majd J

Szombaton egy közös programon voltunk és megkért, hogy thetázzunk egyet másnap a derekára.

Mindezek után, este, mikor hazaértünk, átjött a barátunk a hátfájásával együttJ

Thetáztunk, gyökéroknak kijött az, hogy mintegy csoporttudatosságként élt benne, hogy 40 év felett az embernek már egyre több szervi baja kell, hogy legyen. Szépen elengedtük, behelyettesítettük. A gyógyítást szép lassan vizualizáltam.

Mikor vége lett a konzultációnak, mondta, hogy érezte, mintha felülről lefelé haladva szűnt volna meg a fájdalma. Úgy fogalmazott: eddig úgy érezte, mintha 3-4 csipesz összeszorította, szúrta volna a gerincét, és ezek a csipeszek egyesével felnyíltak. Oldalirányú fájdalmai is voltak, ezek nem múltak el azonnal, de enyhültek. Annak ellenére, hogy hitt a módszer sikerességében csodálkozott, hogy ilyen hatékony volt.

Én pedig most annyira boldognak érzem magam, fel vagyok pörögve, hogy hihetetlen.

Már értem Niki, hogy mi táplálja az amúgy is nagy lelkesedésedet, lendületedet a thetával kapcsolatban.  Köszönöm még egyszer a lehetőséget a T.-nek és Neked is, hogy átélhessem ezeket az élményeket!

Most felbátorodtam és akiknek megígértem, hogy amikor majd tapasztaltabb leszek thetázom velük, jelzem, hogy jöhetnek J”

—————————————————————————————————————————-

- „Képzeld, ezt el kell mondjam, meg amúgy is akartam már írni!

Meggyógyult a barátnőm kislánya, akit kezeltem 7végén. Mára már kutya baja! Duzzanat volt a nyakán, hozzá sem lehetett érni és 2 éves korában emiatt kórházba is került és fel kellett vágni a nyakát!

Be volt gyulladva a mandulája is, az már elég jól elmúlt, de a duzzanat a nyakáról nem ment le. Kezeltem szombat este és mára már semmi baja sincs és eltűnt a duzzanat is! J

A barátnőmnél is hihetetlenül működik, szinte azonnal.

Velem annyi minden történik, h leírni sem tudom”

—————————————————————————————————————————-

- „példakép lettél a hiteddel és az álmaid megvalósításával.

Köszönöm, hogy kifinomult kommunikációddal így hatottál rám és nem “engedted”, hogy a Thetahoz vezető útról letérjek.

Köszönöm azt is, hogy kitartottál mellettem, hogy a tanfolyamon felszínre került dolgok miatt nem ítéltél el.”

—————————————————————————————————————————-

- “Köszönöm, hogy bevezettél a theta csodálatos világába!!!!!!!!!”

—————————————————————————————————————————-

- „Jaj, ezt nekem is el kell mesélnem! Mindenkinek, csak ajánlani tudom, h kezdjen el kezelni mást, mert ezáltal rengeteg tapasztalatra szert lehet tenni, amit saját magunknál is fel tudunk használni.

A munkahelyi problémát is megoldottam, elengedtem, azóta semmi probléma vele és a helyzettel. Megmaradt mindenkivel a jó kapcsolat is, pedig feljött többször a téma és nem élném át azokat a napokat újra, de hát én bénáztam el. Azóta nagyon figyelek a fogalmazásra! J Kitakarítottam az irodánkat is, mert nagyon nyomott a hangulat és azóta nem csak a nyavalygást hallgatom és azt, h kimért hülye, hanem változott jelentősen. J A fele iroda zenét hallgatott, annyira nem lehetett elviselni és más is mondta,h küzdenie kellett, h ne befolyásolja a kedvét a sok negatív gondolat és beszéd hallgatása.

A barátnőmet kezeltem lelki problémára, kapcsolatira is és mind megoldódott neki. A kapcsolat még aznap este elkezdett fejlődni. Biztos, nem veszi rossz néven, ha elmondom, h onnan indultunk, h elhagyja-e a párját vagy mi legyen. Azt tanácsolták, hogy tud még fejleszteni a kapcsolaton, ha Ő is változtat, m ez ösztönözni fogja a párját is stb… adott neki egy esélyt és ezen dolgoztunk, ástunk elengedtünk és aznap este már meglepetésekben volt része. Most egyáltalán nem gondol rá, hogy elhagyja, hanem megpróbál Ő is változtatni és másképpen látni a párját. J

Nagyszerűen sikerült! Nála, annyira működik, hogy 1-2 napon belül óriási változások történnek vele. Azt mondja, h már ott érzi, h gördülnek le a kövek és mindig olyan jó érzés tölti el és legutóbb látta a fénynyalábokat is, h beléáramlanak, amikor cseréltük le a dolgokat.

Hathatott rá, mert azóta szárnyal és egyik jó viszi magával…. már az anyagi helyzete is jobb, több pénze megmarad hónap végén J

Már az hat az emberekre, ha valaki jól érzi magát és lelkes és mond pár gyakorlati példát J

Én, mint mérnök végzettségű, elég gyakorlatias vagyok, tehát én sem úgy állítom be, h ez egy „hókuszpókusz” csoda teremtés, hanem önmegvalósítás és céljaink elérésének hatékony módszere stb…

A héten egy kolléganőmet …, mert Ő már elájult itt a stressztől és kezdődő pánikbetegsége is van, mert rosszul lesz a buszon… Őt már meggyőzni sem kellett, mert érzékeny ilyenre és azt mondja látja, mennyire másképp kezelem itt a feszültséget és problémát és hogy látszik, hogy nem hat már rám úgy, mint régen.

Apukámmal is jobb a kapcsolatom, bár nem voltunk igazán haragban, de mint elvált szülők gyermeke, nem is volt felhőtlen a kapcsolatunk. Igazán nem volt jelen túlságosan az életemben, csak párszor évente, mert azt várták, h én mint gyerek jelentkezzem, nekem meg ez nem tetszett. Most ez is változott, apukám szokott telefonálgatni, nem várják el, h mindig én hívjam őket és sokkal többször találkozunk is. J”

——————————————————————————–

 

Mi a Theta Healing® – kattints rá

Mi történik a Theta Healing® konzultáción? – kattints rá

Theta Healing® tanfolyam – kattints rá

Theta Healing® tanfolyamokról VISSZAJELZÉSEK – kattints rá

 

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!

Kérdés merült fel? Keress nyugodtan az elérhetőségeimen! Online konzultációs lehetőség.

(Én sem szeretem, ha heteket kell várni, hogy valakihez eljussak + ha SOS dologról vagy gyerekekről van szó, olyankor főleg igyekszem mielőbb időpontot adni … szóval lehet keresni bátran! Ezúton is köszönöm mindenkinek az ajánlásokat!)

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com

 

ThetaHealing® és ThetaHealer® a THInK bejegyzett védjegyei a www.thetahealing.com oldalon.