Pénzügyi 1×1 workshop – hogy változtatni tudj az életeden

Unod a pénztelenséget? Kevés a bevételed? Soha nincs elég pénzed? Elfolyik a pénz a kezedből? Egyik hónapról a másikra élsz? Egyébként is azt gondolod, hogy a pénz nem fontos? Alacsony a fizetésed? A megélhetéseddel nincs gond, de amit szeretnél, arra már nem jut? Eleged van az anyagiakból? Nem jutsz egyről a kettőre, pedig rengeteget dolgozol? A spórolásban látod a megoldást? Mindenről le kell mondanod, hogy jusson is- maradjon is?

savings-box-161876_1280Ismerősen hangoznak a fentiek és akarsz rajta változtatni? Gyere és tudd meg hogyan csináld, tegyél érte ezen a gyakorlatias programon, aztán éld úgy az életed, ahogy szeretnéd!

Díja: 10.000 Ft.

Következő alkalom: BUDAPEST, 2016.07.22.    17-20h
Jelentkezési határidő: 2016.07.15.

FIGYELEM: a ThetaHealing® technikát is alkalmazni fogjuk!

Ha úgy érzed elégedett vagy a pénzügyeiddel, akkor is tedd fel a kérdést: Igaz ez? Van amikor hisszük, hogy valami úgy jó, ahogy van, majd rájövünk, hogy csak ez a megszokott és fel sem tűnik … pedig lehetne másképp.

Ha TÖBB PÉNZT SZERETNÉL, JOBBAN SZERETNÉL ÉLNI, akkor ott a helyed!

Jelentkezz mielőbb a nikoletta.ruff@gmail.com e-mail címen vagy a 20/950-9779 számon, hogy biztosítsd a helyed (a terem befogadó képessége miatt)!

Szeretettel várlak!

Ruff Nikoletta
mediátor, ThetaHealing® tanár és konzulens

 

Amennyiben értesülni szeretnél későbbi időpontról/programokról, iratkozz fel itt: Programértesítő

- Küldetésem az, hogy minél több kapcsolat működjön úgy, ahogy az az adott párnak megfelelő és minél több gyermek cseperedjen fel Anya és Apa mellett is, egy CSALÁDban!!! -

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!