Jelentkezés, információ

V I S S Z A J E L Z É S E K
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."

Előadások a CSALÁDOKért, a válási statisztika javításáért

- Küldetésem az, hogy minél több kapcsolat működjön úgy, ahogy az az adott párnak megfelelő és minél több gyermek cseperedjen fel Anya és Apa mellett is, egy CSALÁDban!!! -

Kizökkenne a hétköznapokból és közben tartalmasan is töltené az idejét?

Szeretne útmutatást kapni, hogy az élete még jobban működjön?

Eljátszott már a szakítás, válás gondolatával?

A legutóbbi KSH adatok szerint a házasságok több, mint fele válással végződik. Statisztika szerint a felbomló házasságok 40%-a megmenthető lenne, ha igazán tennének érte. Rengeteg kisgyerek látja a váláshoz vezető kapcsolat mintáját, ami ki fog hatni a párválasztására is, mondhatni az egész életére. Az előadás célja egyrészt a válások magas számának a csökkentése másfajta szemlélet, útmutatás és gyakorlatban alkalmazható ötletek átadása által, másrészt a mediáció (nem meditáció) elterjedésének elősegítése.

JÖJJÖN EL! Ne feledje: az Ön életéért, Ön tud tenni a legtöbbet!

 Az eddigi résztvevők VISSZAJELZÉSeit elolvashatja itt

Fontos: az előadás jellegéből adódóan ajánlott papírral és tollal érkezni, hogy a változás szelével távozhasson.

Több okból is előre szükséges jelentkezni:

- a terem férőhelye korlátozott. Érdemes mielőbb a helyét biztosítani, mert ha a rendelkezésre álló helyek betelnek, nem lesz lehetősége már rá.

 

- az előadás bevételének 10%-át -adott városban- a legtöbb szavazatot kapott alapítvány, szervezet, család, … kapja. Amennyiben szeretne javaslatot tenni, tüntesse fel azt a jelentkezési űrlapon, hogy az előadásra összesítésre kerülhessen.

 

- akik a részvételi díjat kifizették sorsoláson vesznek részt: 1 szerencsés nyertes az előadó személyes/skype tanácsadására lesz jogosult, az előadást követő 1 hónapon belül (amennyiben olyan nyer, aki nem jelent meg, Őt az e-mail címe vagy telefonszáma alapján értesítjük).

 

- a résztvevők közül az első 3 fő, aki a honlapon megtalálható szolgáltatások egyikét igénybe veszi, 50% kedvezményben részesül (az előadást követő 2 hónapon belül).

 

Belépés: a terembe névlista szerint léphetnek be, ami a jelentkezéskor megadott nevek alapján készül. A jelentkezési űrlap kitöltésekor fokozottan figyeljenek a nevek helyes megadására, mert a listán nem szereplő személyeket nem áll módunkban beengedni. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

 Részvételi díj: 2500 Ft

 Kedvezményes részvételi díj, amely előre történő jelentkezés esetén érvényes:

- 2000 Ft – kismamák, GYED/GYES-en lévők, nagyszülők, nyugdíjasok, munkanélküliek részére.

- párok a teljes részvételi díjból 50% kedvezményt kapnak.

A kedvezmények nem összevonhatók.

 JELENTKEZZEN MOST!

A jelentkezéshez kérem töltse ki az alábbi űrlapot, majd nyomja meg a JELENTKEZÉS gombot! Ezután a rendszer az űrlap alatt automatikusan kiírja, hogy sikerült-e elküldeni a jelentkezését. Ha nem, akkor pedig a hiba okát.

 A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. A további jelentkezők adatainál írjon egy nullát, ha egyedül érkezik. Több jelentkező esetén feltétlenül írja be a kért adatokat a terembe való belépés ill. a nyeremények miatt.

Név *

E-mail cím *

Telefonszám *

Számlázási adatok (név, cím) *

Helyszín kiválasztása *

Jogosult kedvezményre? *

További jelentkezők adatai (név; e-mail cím; telefonszám; lakhely; kedvezmény) *

Javaslat az adományra

Szeretnék értesítést kapni további előadásokról?

Megjegyzés

Köszönjük jelentkezését! A megadott e-mail címre hamarosan kap egy e-mailt, amiben minden további fontos információt megtalál. (Amennyiben nem kapná meg, ellenőrizze spam fiókját is.)

Addig is: az előadás minden percét szeretném hasznosan kitölteni, ezért ha érdekli, hogyan született meg bennem az előadás gondolata, elolvashatja A kezdetek …  menüpont alatt.

 

Kérem olvassa el a jobb oldalon található menü alatt a bemutatkozásomat is!

 

Kérdés merült fel Önben? Keressen nyugodtan az elérhetőségeimen!

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com