Válás gyerekszemmel

V I S S Z A J E L Z É S E K
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”

 

   Válni készül?                Már túl van néhány tárgyaláson?                    Elvált?

- Úgy érzi, hogy eddig inkább a házastársával volt elfoglalva és a gyermek érdekeire nem fordított kellő figyelmet?

- Nem tudják, hogyan közöljék gyermekükkel, hogy el fognak válni?

- Szeretné, hogy a gyermeke lelki sérülés nélkül élje tovább válásuk után is az

életét?

- Érthetetlen Önnek gyermeke viselkedése a válása után?

 

Forduljon hozzám bizalommal és átbeszéljük a szükséges tudni- és tennivalókat!

DE!!!

Amennyiben még csak válni készül -akár ha már tárgyalások is vannak- és egy cseppnyi bizonytalanság is van Önben a döntésüket illetően… hajlandó is lenne tenni még a kapcsolat megmentéséért… akkor ajánlom, hogy kattintson először a jobb oldalon található menü alatt a mediációt ismertető oldalakra és tájékozódjon erről a rendkívül hatékony és gyors módszerről.

A gyerekek jó esetben kb. 1,5 év alatt heverik ki szüleik válását. Ugyan miért kellene megtenni ezt a lépést, ha még nem vettek igénybe külső segítséget és kiderülhet működni tud még a kapcsolat? Márpedig sok esetben ez a tapasztalat. Főként, ha időben fordulnak szakemberhez az érintettek.

Mindazonáltal, ha már elmérgesedett Önök között a helyzet, akkor azért érdemes megfontolni, hogy ne húzódjon akár évekig a válásuk. Mert a válás nem csak a gyermeket viseli meg … .

Amennyiben már megindult a per, a Felek kérhetik a szüneteltetését a Bíróságtól 6 hónapra. Ezután a mediációra max. 4 hónap áll rendelkezésre. Az új törvények értelmében egyes esetekben már a bíró is elrendelhet mediációs eljárást a Felek között. A mediációt az igazságszolgáltatás azzal is támogatja, hogy a díja a bontóper illetékének a felébe beszámítható.

 

- Küldetésem az, hogy minél több kapcsolat működjön úgy, ahogy az az adott párnak megfelelő és minél több gyermek cseperedjen fel Anya és Apa mellett is, egy CSALÁDban!!! -

Kérem olvassa el a Bemutatkozás menüpontot is!

 

Kérdés merült fel Önben? Keressen nyugodtan az elérhetőségeimen! Online konzultációs lehetőség.

Várom szeretettel:

Ruff Nikoletta

 

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com