Visszajelzések a SPEKTRUM kezdő tanfolyamról

V I S S Z A J E L Z É S E K
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"

 

 

VISSZAJELZÉSEK a SPEKTRUM kezdő tanfolyamról

Szívem-lelkem beleadtam a SPEKTRUM kezdő tanfolyamba is:

- “az alapokig jutottam vele.
Eddig nagyon tetszik, kérdésem még nincs mivel még eléggé az elején vagyok.

Ami érdekes és nagyon élvezem, hogy felismerések már most vannak, hogy mi miért van úgy ahogy.. :)

——————

- “Ami leginkább hasznos volt számomra az online anyagból, hogy sokkal tudatosabban élem meg a mindennapjaimat, a konzultációk sokkal jobban működnek és a megérzéseimre is jobban tudok hagyatkozni.

Érdekes volt benne a … is, az is tanulságos volt.
Összességében úgy érzem, hogy a tanfolyamod segítségével színvonalasabb életet tudunk élni.
De sokat segítettél, utat mutattál. Soha nem fogom neked elfelejteni.
Nagyon hálás vagyok neked érte!”
—————–
- “Mint már párszor mondtam,ezt tudom újra mondani:ez a tanfolyam-túlzás nélkül

állítom-megváltoztatta az életem.Olyan horderejű dolog,mint amikor egy kisgyerek születik.
Én,akinek tudom és aki erre “vevő”ajánlani fogom.
Rengeteg mindent hasznosnak találtam belőle,mondhatni a … kívül,mindent használok.
Azt sem azért nem,mert haszontalan,hanem mert valahogy nem érzem igényét.
Fontos és eddig nem ismert összefüggésekre világít rá ez a tudásanyag.
Végtelen Hálám érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm -))))”
—————–

- “Tegnap vègeztem vele,Mert amikor megkaptam azonnal nekiàlltam,elèg sokat Meg is hallgattam… Most elkezdem elöröl es közben csinàlom a feladatokat is.Irtam jegyzetet is:) …

Ùgy èrzem,sok èrtèkes informàciòt kaptam,köszönöm!Jelentkezem majd!”

——————

- “Én is nagyon éveztem ezt a két napot, rengeteg hasznosat dolgot mondtál/mutattál, és nagy áldás, hogy vannak olyan emberek, akiknek ilyen küldetésük van, mint Neked. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy olyan korban élünk, hogy van lehetőségünk ilyen segítséget kapni. Ezt nem tanítják az iskolában, pedig kellene. Sokkal több szelelmileg egészséges ember lenne. – ez akár az ajánló szöveg is lehet. :)

——————

- “Szia Niki. A Spektrum 7. Videót néztem /hallgattam meg. Mert közben amikor úgy éreztem végeztem a gyakorlatokat…. A lényeg,…

Sok egyéb felfedezésem volt, mialatt hallgattam a videóid…. Még írok majd a felfedezéseimről.

… Még jelentkezem nálad… Haladok az anyaggal tovább

Köszi szépen ezt a lehetőséget

Te vagy a legjobb❤️

——————–

- “Nekem ez teljesen az életem részévé vált. És jó értelemben nyilvánvalóan. Nagyon-nagyon szeretem és ahol tudom használom. Rengetegszer veszem hasznát és azt veszem észre, hogy a környezetemben is van 1-2 ember, akik nyitottak erre és amennyire én tudom segítem őket ill. terelgetem a Te irányodba, … .

Szóval nagyon-nagyon élvezem. Szédületesen sok dolgot adott nekem és ad nekem ez a tudás és azt gondolom mindig is ezt kerestem, mert ez egyszerűen egy megoldást nyújt, egy összegző mappa az eddig nagyon-nagyon autodidakta módon összeszedett, szétszórt, általam innen-onnan utánaolvasott és tanult tanításokhoz valahogy egy kulcsot adott. De lehet hogy ezt már mondtam Neked, de úgy érzem ez a tanfolyam olyan volt nekem, mintha álltam volna egy ajtó előtt ami mögé én felhalmoztam mindenféle tudást, de nem volt hozzá bejárásom, nem volt hozzá kulcs. És ez a tanfolyam nekem a kulcs, hogy kinyithassam ezt az ajtót és ne csak egy káoszt találjak bent, hanem ott rendet is tudjak tenni. A tudást azokban a dolgokban, amiket én megtanultam. És hogyha ezt rendezni tudom, akkor használni is tudom. Tehát gyakorlatilag hiába tudtam eddig a dolgokat, nem tudtam őket használni. Ez a tanfolyam, ezt a kulcsot nyújtotta a kezembe, hogy én ezt már használni tudom azt a tudást, ami eddig volt bennem. És ez óriási dolog.
Szóval akinek csak tudom ajánlom. Most így konkrétumok megint nem jutnak eszembe, de millió dolgot dolgoztam ki magamból és lényegesen összeszedettebb vagyok és jobban vagyok. És amit nagyon szeretek benne egyébként, hogy már nem elhessegetni akarom azokat a negatív gondolatokat, hanem tudom hogy azért jönnek fel, mert foglalkoznom kell velük és ez a legjobb hogy ki tudom őket magamból dolgozni. Úgyhogy erre egyébként bíztatom a környezetemet is akik erre nyitottak, hogy ne a szőnyeg alá söpörjék. … A másik ugye ez a teremtés dolog, hogy gyakorlatilag az a dolog, az a tudás, hogy én kezembe vehetem a sorsom és irányíthatom, ez az egyik legjobb dolog, ami történhet velünk. Szóval iszonyú jó dolgok ezek, nagyon szeretem. És el se tudom képzelni az életemet egyébként már enélkül. Úgyhogy mégegyszer hálás köszönetem ezért az egészért. És majd szeretnék egy következő tanfolyamra is bejelentkezni.”
———————

“Megint köszönöm a tegnapot (is).
Jó, volt, megerősítettél, hogy nem egy az út. Mindenkinek magának kell kitapasztalnia a számára legjobban működőt és aztán tenni annak szellemében. Minden jó, ami működik. Egy komplex világot képviselsz, amihez jók a theta elemei, de szabadabb, játékosabb, nem nyomaszt, hogy – ” így kell-e, jól csinálnom, nem hagytan-e ki valamit?”. Az is jó, hogy a theta után jöttem.
Az az érzésem, hogy kialakulóban egy “Niki healing”, ami nagyon jó, mindenképp örülnék a folytatásnak.
A tanfolyamon a nagy tervek, megvalósítandók között szerepelt nálam, hogy 2 év alatt min. 2 theta. Egy már megvan, 1 hónapon belül. Ez több, mint amit vártam.
Ölelő szeretettel: x.
3x végig olvastam a buszon a jegyzetemet. Volt mindig benne olyan, ami más hangsúlyt kapott. Jól csinálod, hogy ….”

————————-

- Nagyon hálás vagyok azért a bizalomért, amiért a Mini-SPEKTRUM kezdő tanfolyam megrendelése mellett döntöttek … nem véletlenül ajánlom:

“Kedves Niki!

Végighallgattam már egyszer mindet. Pár perces munkáim voltak már. Csütörtök voltam a nőgyógyásznál … és képzeld, nincs már meg a petefészekcisztám, amivel kb 10 éve éltem és még a várandósság első harmadában megvolt. Szuper, ugye?

Van még min dolgoznom. Például a …”

——————————

“Ne haragudj hogy csak most válaszolok. A … lassan, de biztosan javul. Pénteken lesz még egy vizsgálat remélem minden rendben lesz. Hatékony volt a …, hogy … . Ez nagyon elgondolkodtatott, a kapott válasz és az hogy ezáltal tudatosan tudunk változtatni egészségügyi állapotunkon.
A tanfolyam nagyon hatékony, azonban tömény, rengeteg használható módszert ismertetsz, melyet ha beépítünk a mindennapjainkba egyszerűbb és boldogabb életet élhetünk.
Szerintem még jópárszor el fogom olvasni a jegyzetedet.
Számomra a legjobban az a módszer tetszett, hogy … . Ezt sikeresen tudom is alkalmazni, megoldást és megkönnyebbülést hoz. Ugyanilyen egyszerű módszer a … . Nagyon hatásos módszer.
A példáid során rengeteg olyan dologra közvetve ráébredtem hogy … .
A munkám során észrevettem, hogy nyugodtabbá váltam, nem húzom fel magam, elengedem az elvárást, a megoldási javaslatot csak … .
Ma pont ezt tapasztaltam a munkám során is… nagyon szerettem volna vmit, akadály gördült elé… és a lehető legegyszerűbben, minden bonyodalom nélkül megoldódott és kiderült hogy az alap felállás mögött is jó szándék volt.
Értékelem a jelent, a pillanatot azóta.
Azt vettem észre hogy nyitottabb, közvetlenebb lettem aki fel meri vállalni önmagát, a véleményét. A múlt héten egy hetet voltam …-on egy hetes oktatáson. Olyan feladatoknál helyt tudtam állni amit eddig nem gondoltam. Teljesen beilleszkedtem a társaságba, mindenki elfogadott, kereste a társaságom. Szuper volt a hét, rég éreztem így magam. Az órákon aktív voltam, meg mertem szólalni, hogy elmondjam a véleményem.
Azóta rendszeresen alkalmazom a …, … . Szeretnék egyre több dolgot beépíteni a mindennapjaimba.
Köszönök mindent, a tanfolyami anyagot, a sok segítséged. Tudom még van min dolgoznom a párkapcsolati téren, de érzem sikerül ez is.
Köszönök mindent. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy végezze el a tanfolyamot, hogy boldog, kiegyensúlyozott életet éljen. A megszerzett információkat hasznosítani tudja a magànéletben, a munkában, párkapcsolatban, gyermeknevelésben. Ezáltal megtanulja mindenben lehet vmi jót, szépet találni.
Üdv.: X”
—————————–

- “Úgy örülök, hogy elment hozzád az x! Az ő saját bevalllása szerint és én is úgy tapasztalom nagyon sokat fejlődött! Nahyon hálás vagyok!!!”

——————————

- A gyerekeknek tartott SPEKTRUM kezdő tanfolyam után … hát jó, egy kicsit hosszúra sikerült a jegyzet:-):

“Kedves Niki

Most sikerült végigolvasnom a jegyzetet, köszönök mindent!

Sikerrel használom a tanultakat.

X”

—————————–

Kaptam egy friss visszajelzést a Mini-SPEKTRUM kezdő tanfolyamról egy olyan anyukától aki egy újszülött és egy másfél éves gyermek mellett vágott bele és szuper tempóban halad vele, sok felismerése van már most. Szóval ha csak amiatt hezitáltál eddig, hogy vajon lesz-e rá időd, akkor megnyugodhatsz.

—————————–

“A végére értem a videóknak, és a feladat lapot is kitöltöttem.
Most kezdem el gyakorlatban kipróbálni a módszert.
Kérdésem egyenlőre nem akadt, jók a videók minden érthető amit mondtál.
Ha a gyakorlás során elakadnék akkor kereslek mindenképp.”
——————————

Különösen nagy öröm volt ezt az után olvasni, hogy korábban több ThetaHealing tanfolyamot is végzett nálam az illető. A sok éves tapasztalatom alapján összeállított saját tematikájú SPEKTRUM kezdő tanfolyamon nagyon sok szempontot megosztok hogy az aktuális nehézségeink megoldása után/mellett még mire és hogyan érdemes magunkon dolgozni, hogy úgy élhessük az életünket ahogy igazán akarjuk:

“Kedves Niki :)

Amitóa a Spekrumot elkezdtem, én minden nap dolgozok magamon. Még nem
értem a végére azokka a feladatokkal , amiket ott elmondasz.”

—————————–

- “Még nagyon az elején tartok, de jegyzetelek szorgalmasan.

Remélem a héten lesz időm az videók végére érni.”

—————————–

- “12 végéig jutottam,…, holnap szeretném befejezni
Ebben rengeteg energiád van. Nagyon értékes ember vagy szerencsésnek érzem magam, hogy megismerhettelek

“Önismeret avagy útikalauz a mindennapokra címen kellene az iskolákban osztályfőnöki óra helyett oktatni
A példák vannak még vissza, nagyon ügyes vagy, jó lenne, ha ez mindenkihez el tudna jutni
Emésztem a dolgokat, aztán jelentkezem a folytatáshoz”

—————————-

- “Kedves Niki,
Én hasznosnak tartottam a tanfolyam összes részét, igyekszem kipróbálgatni a technikákat, csak most kisbabám van és így van amikor már nincs energiám ezzel foglalkozni…. de már most sok felismerés jött, pedig nem foglalkoztam vele túl sokat..:)

Én végeztem agykontroll és access bars tanfolyamot is , … . Az is nagyon tetszik benne, hogy … .

Nekem a … nagyon tetszett, ezelőtt sosem jutott eszembe ezt végig pörgetni, pedig ez is sokmindent felhozott. …”

—————————

- “Nagyon komoly anyag. Gratulálok, holnap folytatom, a megelőzésig jutottam

Közben jött pár korábban megoldatlan programcsere, ami most megvilágítást kapott, jó, de nagyon megterhelő. Nagyon ügyes vagy”

—————————

- “Köszönjük szépen, múlt csütörtökön meghallgattuk az előadás anyagát. Nagyon tetszett mindkettőnknek. Sok hasznos infót tartalmazott, most külön nem is tudnék kiemelni részeket.

Kicsit még emésztenem kell a rengeteg új infót ami a Spektrum tanfolyamon és ebben az előadásban is elhangzott. A dologhoz hozzátartozik, hogy épp olyan időszaka van az évnek, hogy sokszor a hétköznapi gondolataimat sem sikerül rendeznem magamban, annyira sok a teendő. Talán a tanfolyamot sem most kellett volna elvégeznem, de nagy szükségem volt rá, jócskán feltöltött, és a jegyzeteimet elő tudom venni ősszel, télen, amikor több időm szokott lenni magamra. Egyébként is úgy vagyok vele, hogy ezeket időnként jó újra átnézni, átismételni. Szóval remélhetőleg idővel rögzülnek és beépülnek a mindennapjainkba ezek a jó szokások.

Köszönjük még egyszer x-val ”

—————————–

Még csak 4 nap után❤️:

“Nagyon jó tapasztalataim vannak. Sajnos végig nem értem. …

Sok mindenre rájöttem, feljött már csak akkor mikor példákat meséltél és volt, hogy éppen egy kérdés amit mondtál nekem szól és figyeltem mi jön fel és …

Kételyem nincs. Nagyon jó azóta a közérzetem és nagyon erős hála érzés van bennem, nézem mindenben mi a jó, tudatosabb vagyok, nem húzom le magam.

Amiket felismertem …:

Mikor már végig mentem a videókon és mondtad gyakoroljunk …

Nagyon bejött a …

Tegnap volt is egy példám … :)

Hálát érzek a … … ha nincsenek nem állok neki még jobban megismerni magam.

Ráébredtem hogy voltak korlátozó nézőpontjaim szakemberektől, felismertem ezeket, … .

A héten azt vettem észre nem panaszkodtam semmi miatt.

Úgy érzem nagy lépés volt a tegnapi felismerésem is …szal hogy … . És most először úgy érzem … .

Ennyi amit észrevettem magamon a héten, minden történés ellenére nyugodt vagyok, jól érzem magam, nincs az a belső feszko mint régen

Itt járok, így állok :)

————————–

- “Tetszett a tanfolyam, nagyon ügyes vagy, jól megcsináltad. Érthető, világos, èpítő volt.
Jó lenne többször megnèzni.
Viszont lehet, hogy kissé figyelmetlen voltam, de mintha úgy rémlene,  hogy volt letölthető anyag is, ugye? Mert sajna azt elfelejtettem letölteni…  annyira a videókra koncentrálltam, azokat nèztem meg többször is.

Köszönöm, hogy megkaphattam Tőled ezt a lehetősèget! ❤️
Sokat segítettél eddig is vele”

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>