Hogyan jött létre a SPEKTRUM tanfolyam?

Eleged van már az életed történéseiből? Változtatnál már, de nem tudod, merre-hogyan?

Te csak éled vagy megéled az életed? Mikor és kinek hitted el, hogy nem lehet másképp? „Ez van, ezt kell szeretni!” Szerinted tényleg igaz ez? Valakinek jár, valakinek pedig nem jár, amit akar?

Sok embert ismerek, akik azt hitték, hogy akarnak valamin változtatni, aztán kiderült, hogy valójában nem, mert az adott helyzet mégis szolgálta őket valamilyen módon. Sokszor azért, mert bármilyen rossz is, de biztonságosnak érezzük. Már megszoktuk. Ismerős. Újra megéljük, azt amit gyerekkorban: akkor sem éreztük, hogy elégedettek velünk, hát most felnőttként a főnökünktől/párunktól sem érezzük. Annyira szeretnénk tudatosan jobb anyagi körülményeket, de a tudatalattiban meg ott van a nélkülözés mintája: gyerekként is le kellett mondani dolgokról, felnőttként megélhetjük ugyanezt. Minták … már biztos ezerszer hallottad.

Életünk bármelyik területére kihatással van a tudatalattink. Nem mérlegel csak teszi a dolgát és megvalósítja azt a „parancsot”, amit adtak neki.
A fantasztikus dolog az, hogy ezen lehet változtatni, ezeket felül lehet írni. Csak azért, mert valami történt a múltban, nem kell hogy az már kihatással legyen a jövőnkben, lehet rajta változtatni.

Fedezd fel saját magad azokat a korlátozó hitrendszereket, amik irányítják az életedet! Nem tudod, mire gondolok? Gyere el a tanfolyamra és mindent megértesz!

Éld az életed!!! A saját életed… nem mások gondolatait, programjait, amik a tudatalattidba befészkelték magukat!
Ha nem tetszik a jelen helyzeted, egész egyszerűen keresd meg az okot és alkoss magadnak más életet!

Melyik az az életterület, amin a leginkább szeretnél változtatni?

Ezt a tanfolyamot azoknak hoztam létre, akik változtatni szeretnének valamin, el akarják érni a céljukat, másként akarnak élni és egyszerű, a mindennapjaikba könnyen beépíthető megoldásokat, eszközöket keresnek!

Célom, hogy átadjam Neked azt a 20 éves megszerzett tudást és saját tapasztalatot, ami nekem és a klienseimnek már segített!

Változtatni akarsz az életeden? Nem vagy boldog a párkapcsolatodban; anyagi nehézségeid vannak; nem érzed jó anyának/apának magad; az egészséged nem kicsattanó, már testi tüneteid vannak; megfelelési kényszered van a munkahelyeden; a vállalkozásod mellett nincs időd a családra, pihenésre; a gyerekeddel mindig gondok vannak az oviban/suliban… ?

Az ezen a tanfolyamon elsajátított tudás segít Neked az életedben bármikor, amiben csak akarod vagy rajtad keresztül akár másoknak. 2 nap mely könnyen használható, egyszerű és gyors technikákat ad számodra, amivel már aznaptól kezdve változtatni tudsz az életed bármelyik területén és el tudod érni, amit akarsz. Többféle módszert is tanulunk, így kedvedre válogathatsz, mikor min, hogyan szeretnél változtatni.

Egy komplett, a mindennapokban használható anyagot adok át Neked és már érdemben is teszünk a céljaid megvalósulásáért. Számtalan korlátozó tévhitet is átbeszélünk amik akadályozhatnak abban, amit akarsz és le is cseréljük azokat támogató nézőpontokra.

Szeretettel várlak akár egyéni konzultáción, akár az általad választott tanfolyamon. Te milyen témát szeretnél, hogy megváltozzon az életedben?

2 nap tanulás – életre szóló változás.

A program alatt tea, kávé biztosított számodra.

Egy intenzív képzés, ami sokszorosan megtérül Neked és a környezetednek is! Van 2 napod erre?

Szervezői kedvezmény: szívesen tartok tanfolyamot bárhol, akár már 4 fő jelentkezése esetén is. Amennyiben kedved támad a szervezéshez 5 fő esetén 50%, 10 fő esetén 100% kedvezménnyel végezheted el a tanfolyamot.

Mi a három legfontosabb dolog, amit kapsz, ha az általam tartott tanfolyamon veszel részt?
- a kis csoportos létszám miatt maximális figyelmet
- a sok-sok éves tapasztalatom átadását
- a tanfolyam után sem maradsz magadra.

A képzés időpontja: 2017.12.02-03. 8.30-15.30 (1óra ebédszünettel).

A tanfolyam díja: most bevezető áron 65.000 Ft (részletfizetés igényelhető).

Jelentkezz a nikoletta.ruff@gmail.com e-mail címen. Gyere el és tegyünk érte együtt, hogy úgy éld a mindennapjaidat, ahogy csak igazán szeretnéd! Jelentkezz már most … hisz tudod, az idő így is úgy is telik, csak nem mindegy, hogyan!

Szeretettel várlak!

Ruff Nikoletta
igazságügyi mediátor, ThetaHealing® instruktor és konzulens
www.amediacio.hu
————————–————————–—–
VISSZAJELZÉS:
“Megint köszönöm a tegnapot (is).
Jó, volt, megerősítettél, hogy nem egy az út. Mindenkinek magának kell kitapasztalnia a számára legjobban működőt és aztán tenni annak szellemében. Minden jó, ami működik. Egy komplex világot képviselsz, amihez jók a theta elemei, de szabadabb, játékosabb, nem nyomaszt, hogy – ” így kell-e, jól csinálnom, nem hagytan-e ki valamit?”. Az is jó, hogy a theta után jöttem.
Az az érzésem, hogy kialakulóban egy “Niki healing”, ami nagyon jó, mindenképp örülnék a folytatásnak.
A tanfolyamon a nagy tervek, megvalósítandók között szerepelt nálam, hogy 2 év alatt min. 2 theta. Egy már megvan, 1 hónapon belül. Ez több, mint amit vártam.
Ölelő szeretettel: x.
3x végig olvastam a buszon a jegyzetemet. Volt mindig benne olyan, ami más hangsúlyt kapott. Jól csinálod, hogy ….”

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>