Visszajelzések a résztvevőktől

V I S S Z A J E L Z É S E K
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”

 

- Küldetésem az, hogy minél több kapcsolat működjön úgy, ahogy az az adott párnak megfelelő és minél több gyermek cseperedjen fel Anya és Apa mellett is, egy CSALÁDban!!! -

RÉSZTVEVŐK VISSZAJELZÉSEI:

- “Az előadás hasznos volt,mert már most úgy érzem,hogy sikerülhet helyrehozni a házasságunk.
Pedig még csak pár lépést tettünk meg érte,de sokkal jobb a helyzet,mint pár hónapja,mikor még a kereset levelet fogalmaztam.

A legtanulságosabb számomra az volt,hogy a gyermekeinkért felelősséggel tartozunk (persze ezt eddig is így gondoltam) ,de most még erősebb lett bennem a tudat.Ő érte meg kell tennem,amit Magamért nem tennék meg. Azt,hogy megbocsátok,és tovább lépek.

Még egyszer köszönjük,hogy ott lehettünk az előadáson,és megosztottad Velünk mindezeket!”

Előadás meghallgatása

————————————————————————————————————————-

- “Gondolatindító előadás volt. Párommal több órán keresztül beszélgettünk a hallottakról és kirajzolódott, hogy további boldog kapcsolatunk érdekében mi mindenre kell nagyobb hangsúlyt fektetni.”

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————-

- Az is nagy öröm, amikor magánember nyilatkozik pozitívan a munkámról, de amikor olyan szakember is, aki családokkal foglalkozik, olyankor még inkább ujjongok … egy újabb visszajelzés az Előadás a párkapcsolatokról c. megrendelhető előadásomról:

“Nagggyon jó
Azóta használom a munkában is
A családoknak mondom a praktikákat”

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————

- “A hanganyagban teljesen magamra ismertem, mikor arról beszéltél, hogy … .
Az is tipikus volt, hogy …
A másik pedig, hogy … . Én is sokszor … .
Az … szintén nagyon tetszettek, ahogy a … is. Mindegyik nagyon hasznos szerintem, … . Egy idézet nagyon megfogott … . Amit pedig azóta is mantrázok ha olyan helyzet van … .
Az pedig tény, hogy sem x, sem én nem dolgoztunk a kapcsolatunkért. Nem figyeltünk oda a másikra, nem szántunk egymásra időt (én magamra sem). Az hogy …, annyira kézenfekvő és nálunk is simán kivitelezhető, szomorú hogy nem éltünk vele. Az …re pláne nem szántunk egyáltalán energiát, figyelmet. Pedig én is …, de sokszor már csak dacból sem tettem, mondván ha x nem tesz semmit én miért tegyek?

Jaj ne haragudj, hogy ilyen hosszúra sikeredett a válaszom, de nekem a hanganyagok nagy felismerések voltak, hogy mit rontottunk el és mennyire másképp csinálnék sok mindent már így utólag.
Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy meghallgathattam az előadásokat, no meg a mai napot és az előző beszélgetést is. Mindenképpen hasznosnak érzem már most őket.”

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————-

- “Szia Niki!

Végig olvastam mindent, a hanganyagot meghallgattam.

Most mondanám el a véleményemet, a dél körüli pár gondolatot felülírva:

nagyon részletes, mindenre kitérő, átfogó, profi , alapos, könnyen emészthető a teljes anyag. Le a kalappal. Érződik, hogy sok munkád van benne és, hogy szívből készültél az előadásra. Nagyon jó ötleteket dolgoztál ki, jó a kommunikációd. Egyértelmű a példák bemutatásával a gondolatmeneted. Tökéletes munka.”

Előadás meghallgatása

————————————————————————————————-

- “Ma meghallgattam a párkapcsolati előadásodat, nagyon jó volt, olyan hasznos dolgokat mondtál benne!:) Utána fogok mindenképpen nézni a könyveknek, amiket ajánlottál benne.”

Előadás meghallgatása

————————————————————————————————–

- “Nekem annyira bejött, hogy bő 8 oldalt jegyzeteltem. Rengeteg gondolatom támadt tőle.”

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————

- “Szia Niki,

Tegnap nagyon hasznos dolgokat hallottam és szerintem tudnánk együttműködni a jövőben.
Én a mediáció klasszikus formáit űzöm.”

Előadás meghallgatása

————————————————————————————————–

- “Először is szeretném megköszönni, hogy részt vehettem az előadáson!
Nagyon hasznos volt, és úgy érzem, hogy nem csak a magánéletem során, hanem a munkában is tudom hasznosítani a hallottakat.
A férjemmel péntek reggel összevitatkoztunk munkába indulás előtt, és eddig nem fordítottam elég figyelmet arra, hogyha megbántottam. Most azonban mikor elviharzott úgy éreztem tennem kell valamit. Küldtem neki egy sms-t, hogy “ne haragudj”, erre ő válaszolt, hogy ” Te sem” és hogy szeret. Ez nagyon jó érzés volt!! Ha ezt nem tettem volna meg, mint általában eddig így volt, akkor még estére is szálka maradt volna bennünk. Köszönöm Neked, hogy segítettél!!!! Még valami jelenleg szakvizsgára készülök, és eddig mindig azt hajtogattam, hogy nem fog sikerülni, de az előadásod óta,már azt, hogy sikerülni fog, tehát a vonzás törvényét alkalmazom, ezt is köszönöm neked!!!! Persze azzal tisztában vagyok, hogy a sikerért tennem kell!!
Az előadással kapcsolatban talán annyi, hogy sok téma volt egyszerre, talán jobb lenne, ha egy-egy témára több idő jutna, de így is nagyon hasznos volt!!!

Remélem nem probléma, de ajánlottalak egy családtagnak, mert válni akarnak, bízom benne, hogy felveszik veled a kapcsolatot!!

Még egyszer köszönöm!!!”

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————

- “Szia. Tetszett az előadásban hogy … . A … is jó ötlet, azt hiszem ezt említettem is. Az … és annak különbségeiben is fedeztem fel tapasztalt dolgokat. … Ebben a férjemmel is nagy különbségek vannak: … . Összességében nagyon jó volt az előadás és minden találkozás jó hatással van rám.”

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————

- “Az előadás nagyon tetszett. Tetszett, hogy gyakorlat centrikus volt, sok-sok érthető, használható példával, hogy minden a családot, párkapcsolatot érintő feladattal foglalkoztál, pl pénzügy, gyerekek, szex, stb. Ráébredtem egy sor dologra, amit sosem csináltam/csináltunk pedig milyen hasznos, ilyen például a tervezés, ami mindennek az alapja. Mi csak éltünk napról-napra. És ami igazán jó volt, hogy teljesen egy rugóra járok veled, amit említettem is, hogy azokat a könyveket soroltad, fel, vagy azokat a technikákat, amiket én is épp olvasni készülök, vagy használok. Szóval Te vagy az én utam :-) .”

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————

„Kedves Niki!

Próbálom összeszedni a gondolataim, és leírni Neked mindent, ami megfogalmazódott bennem szerda este az előadásod alatt – után … nem lesz egyszerű feladat… :-) !

Hol is kezdjem?

Nagyon sokat járok magam is előadásokra, hiszen most is tanulok… de ritka az olyan előadás, amit én a maga 2 órájával feszült figyelemmel végigülök, és ráadásul 11 oldalt jegyzetelek… mert ennyit írtam :-) Sokszor „felállt a szőr a kezemen” ahogy olyan érzésem volt, mintha rólam beszélnél, pedig igaziból nem ismerjük egymást. Az nem volt annyira jó érzés, amikor szembesültem azzal, hogy igazad van – de erre még visszatérek. Azt hiszem, ha fogsz tartani előadásokat, akkor visszatérően meg fogok jelenni. Elindított egy úton, amire jelen helyzetemben egyedül nem biztos, hogy képes lettem volna… sőt…

Ahhoz, hogy értsd, mire gondolok, leírom életem egypár olyan történését, ami befolyásolt, abban, hogy olyan helyzetben legyek, amilyenben vagyok… ígérem nem lesz hosszú :-)

Itt tartunk ma…

S kellett a Te előadásod arra, hogy rájöjjek, hogy az én munkamániám lehet, hogy …………………………………………………………………………………………………………….… valószínű, hogy szakember segítsége kell nekem – mert erre a teljes életem, az egészségem és mindenem rá fog menni.

Segített az előadásod mert…

 • … magamra ismertem a mondataidban…
 • … felismertem, hogy bajban vagyok…
 • … rájöttem, hogy nekem egyedül nem fog menni a változás…
 • … tudatosult bennem, hogy nagyon sürgősen változtatnom kell az életemen…
 • … világossá vált, hogy az első lépést nekem kell megtennem …
 • … az is egyértelmű lett, hogy pontosan a saját rossz tapasztalataim miatt döntöttem tudat alatt abban, hogy tanulni szeretném a mediációt, és ha majd egyszer tudok, akkor én is segítsek másoknak…

Összességében nagyon tetszett az előadásod, és nagyon hálás vagyok, hogy ott lehettem. Köszönöm szépen. Nagyon sokat tanultam, teljesen komolyan. Nagyon jó az előadó képességet, ügyesen beszélsz és Magaddal ragadod a hallgatóságot.

Szívem szerint kötelezővé tenném ezeket az ismereteket mindenkinek, mert…

 • … fel kellene ismerni mindenkinek, hogy a saját és a család életénél, az együtt töltött időnél szebb, és jobb dolog nincs …
 • … a felelősség és a szeretet gondolatát (sajnos) tanítani kell a mai világban
 • … vita nélkül, szépen is meg lehet oldani dolgokat …
 • … van megoldás mindenre, csak akarni kell azt megtalálni …

És egy nagyon fontos dolog: az előadásod után sokkal intenzívebben próbálok figyelni a férjemre, és …   ezt sem gyakoroltam, bár tudtam… és tudod milyen jó érzés, hogy telefonban is szinte hallom az elégedettségét???

A … pedig… megfizethetetlen a mostani zaklatott napjaimban. Köszönöm!!!!

 • még egy dolog eszembe jutott: nagyon sok jó idézetet, könyvet mondtál az előadásod során, sok érdekes info hangzott el: nem gondolkodtál azon, hogy hírlevelet indíts a honlapodon keresztül? – én biztos, hogy az első feliratkozók között lennék :-)

Hát Niki, nagyon hosszúra nyúlt végül a levelem… ne haragudj érte… csak igyekeztem mindent belevenni, amit fontosnak ítéltem, s amiről azt gondoltam, hogy engem is könnyebben megérthetsz :-)

Niki, nagyon szépen köszönöm a szerda esti előadásodat, a megvilágosító gondolatokat, és az összegző e-mailt. Nagyon hálás vagyok érte. „Ha nagy leszek, meghálálom.” :-)

Kívánok Neked és családodnak szépséges hétvégét és előadás sorozatodban sikereket, lelkes embereket és átütő eredményeket!

Sok szeretettel üdvözöllek: „

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————-

Niki fantasztikus voltál, kaptam Tőled új dolgokat, sok mindenre emlékeztettél, amiről hajlamos vagyok megfeledkezni és a 3. rész is talált! Ja és nem utolsó sorban sok-sok erőt az induláshoz!

Hálás szívvel köszönöm.

Előadás meghallgatása

———————————————————————————————————————-

- “Szia Niki!

Köszönöm szépen a lehetőséget, nagyon tetszett az előadásod, igyekszem hasznosítani néhány jó tanácsot, elhangzott nagyon találó gondolatot.
SZép napot!”
———————————————————————————————————————

- “Nagyon sok mindenben láttam meg magunkat x-val, tudtam magunkra érvényesíteni, amiket elmondtál. …

Amit a gyerekről említettél, … nagyon jó volt, hogy ezt megerősítetted benne, hogy ne hogy elfejetsdem, … .

Nagyon érdekes, hogy sok ember hasonló cipőben jár, hasonló problémákkal és mennyi odafigyelés kell, ahhoz, hogy működjenek a dolgok. Köszönöm, hogy lehetőségem volt, meghallgatni ezt az anyagot, tényleg nagyon hasznos volt és segített megérteni, mikre kellett volna figyelnem és a jövöben miket tartsak majd szemelőtt.”

———————————————————————————————————————-

Nikolett által megtartott előadás nagyon figyelemfelkeltő, hasznos volt a közösségek, összességében az egészséges társadalom építésére és fenntartására.

Iránytűt mutatott, amit először szülők, a tanárok, a pap mutat meg nekünk a párkapcsolat, új család keletkezésekor. Ennek az iránytűnek az idő múlásával nagy kilengéseit a helyes irányba vissza kell téríteni! Ezt meg kell, hogy találjuk saját lelki boldogulásunkban, társunk támogatásában kölcsönösen, oda-vissza alapon. Ebből következően a család összetartozó ereje is erősödik.

Az előadás a gyermekek egészséges, boldog fejlődése irányába is utat mutató. Ezt segített kijelölni Nikolett, ami szerintem sikerült, az egészséges morál kialakítását szolgálja.

Sok sikert, kitartó munkát kívánok, ami  végül boldogulásunkat szolgálja.

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————

- „Az előadást nagyon hasznosnak találtam,bár az ajánlott könyveket mindet olvastam már-kivéve a …-t-azt most beszerzem.
Leghasznosabb szerintem a gyakorlatiassága és a sokirányú megközelítés.
Terített asztal,mindenki kedvére válogathat.”

Előadás meghallgatása

————————————————————————————————————————–

Az előadáson elhangzott témák átbeszélésére mind-mind nagy szükség van. De valahogy mégis olyan érzésem volt, hogy túl sok volt az információ és kevés megoldás maradt meg a fejemben a saját életünkkel kapcsolatban.

Nyitott vagy és elfogadó vagy az emberek felé. És ami fontos, én úgy látom, hogy szereteted is amit csinálsz és ez nagyon kiérződött az előadás alatt valamint az alázat, ahogy a problémákról beszélsz.

Összefoglalva: tetszett nagyon, de ennyi témát nem sűrítenék bele 2 órába.

Persze mindenkinek van lehetősége egyénileg is felkeresni Téged és akkor személyessé válik a megoldás.

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————-

Vártam a mai előadásodat és a személyes találkozást Veled, mivel már régebben megszületett bennem a gondolat, hogy külső segítséget kérjek, és ezt most egy mediátorral szeretném megvalósítani. Amikor először olvasgattam a honlapodon, máris úgy éreztem, jó helyen járok. Az előadásod nagyon tetszett, …

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————-

Nagyon hasznos volt a párkapcsolatokról tartott előadásod, sok jó ötletet gyűjtöttél össze benne. Jó lenne minden házaspárnak időről-időre végig hallgatni ezt az előadást.
Engem nagyon érdekel az amit a theta healingről mondtál. Én is szívesen megtanulnám.

Köszönjük a sok jó ötletet!

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————-

- “Köszönöm, meghallgattam az előadásokat és átnéztem az anyagokat … és őszintén megmondom, nagyon jól összefoglalta mindazt amit az elmúlt években több különböző forrásból olvastam, hallgattam.

Eddig a Tiéd és Mark Gungor-ét (bár Ő az elválásról nem igazán ad tanácsot) tartom a legjobbnak a témában, Gratulálok!”

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————

- „Az előadásokat meghallgattam . Sok hasznos Info volt es sok mindennel tudok azonosulni .”

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————

- “Nagyon köszönöm az előadást, én meghallgattam. :) X mondta, hogy meg fogja hallgatni, bízom benne, hogy valóban meg fogja..

Nagyon sok jót hallottam benne, sokat jegyzeteltem!! Rengeteg jó praktikát és ötletet gyűjtöttem, sok olyan dolgot hallottam, amikre nem figyeltem oda korábban, mikor együtt voltunk…. nagyon hasznos!! Remélem Xban is elindít valamit….
Hálás vagyok nagyon, hogy megosztottad velünk!!
Én tudnék erről beszélni, sok mindenre rájöttem..”
—————————————————————————————————————————

Párkapcsolat – mediáció

Párkapcsolati előadás:

PÁRtréning:

 

 

Kérem olvassa el a jobb oldalon található menü alatt a bemutatkozásomat is!

Kérdés merült fel Önben? Keressen nyugodtan az elérhetőségeimen!

 

 

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com