Visszajelzések a résztvevőktől

V I S S Z A J E L Z É S E K
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”

 

- Küldetésem az, hogy minél több kapcsolat működjön úgy, ahogy az az adott párnak megfelelő és minél több gyermek cseperedjen fel Anya és Apa mellett is, egy CSALÁDban!!! -

RÉSZTVEVŐK VISSZAJELZÉSEI:

- “Az előadás hasznos volt,mert már most úgy érzem,hogy sikerülhet helyrehozni a házasságunk.
Pedig még csak pár lépést tettünk meg érte,de sokkal jobb a helyzet,mint pár hónapja,mikor még a kereset levelet fogalmaztam.

A legtanulságosabb számomra az volt,hogy a gyermekeinkért felelősséggel tartozunk (persze ezt eddig is így gondoltam) ,de most még erősebb lett bennem a tudat.Ő érte meg kell tennem,amit Magamért nem tennék meg. Azt,hogy megbocsátok,és tovább lépek.

Még egyszer köszönjük,hogy ott lehettünk az előadáson,és megosztottad Velünk mindezeket!”

Előadás meghallgatása

————————————————————————————————————————-

- “Gondolatindító előadás volt. Párommal több órán keresztül beszélgettünk a hallottakról és kirajzolódott, hogy további boldog kapcsolatunk érdekében mi mindenre kell nagyobb hangsúlyt fektetni.”

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————-

- “A hanganyagban teljesen magamra ismertem, mikor arról beszéltél, hogy … .
Az is tipikus volt, hogy …
A másik pedig, hogy … . Én is sokszor … .
Az … szintén nagyon tetszettek, ahogy a … is. Mindegyik nagyon hasznos szerintem, … . Egy idézet nagyon megfogott … . Amit pedig azóta is mantrázok ha olyan helyzet van … .
Az pedig tény, hogy sem x, sem én nem dolgoztunk a kapcsolatunkért. Nem figyeltünk oda a másikra, nem szántunk egymásra időt (én magamra sem). Az hogy …, annyira kézenfekvő és nálunk is simán kivitelezhető, szomorú hogy nem éltünk vele. Az …re pláne nem szántunk egyáltalán energiát, figyelmet. Pedig én is …, de sokszor már csak dacból sem tettem, mondván ha x nem tesz semmit én miért tegyek?

Jaj ne haragudj, hogy ilyen hosszúra sikeredett a válaszom, de nekem a hanganyagok nagy felismerések voltak, hogy mit rontottunk el és mennyire másképp csinálnék sok mindent már így utólag.
Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy meghallgathattam az előadásokat, no meg a mai napot és az előző beszélgetést is. Mindenképpen hasznosnak érzem már most őket.”

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————-

- “Szia Niki!

Végig olvastam mindent, a hanganyagot meghallgattam.

Most mondanám el a véleményemet, a dél körüli pár gondolatot felülírva:

nagyon részletes, mindenre kitérő, átfogó, profi , alapos, könnyen emészthető a teljes anyag. Le a kalappal. Érződik, hogy sok munkád van benne és, hogy szívből készültél az előadásra. Nagyon jó ötleteket dolgoztál ki, jó a kommunikációd. Egyértelmű a példák bemutatásával a gondolatmeneted. Tökéletes munka.”

Előadás meghallgatása

————————————————————————————————-

- “Ma meghallgattam a párkapcsolati előadásodat, nagyon jó volt, olyan hasznos dolgokat mondtál benne!:) Utána fogok mindenképpen nézni a könyveknek, amiket ajánlottál benne.”

Előadás meghallgatása

————————————————————————————————–

- “Nekem annyira bejött, hogy bő 8 oldalt jegyzeteltem. Rengeteg gondolatom támadt tőle.”

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————

- “Szia Niki,

Tegnap nagyon hasznos dolgokat hallottam és szerintem tudnánk együttműködni a jövőben.
Én a mediáció klasszikus formáit űzöm.”

Előadás meghallgatása

————————————————————————————————–

- “Először is szeretném megköszönni, hogy részt vehettem az előadáson!
Nagyon hasznos volt, és úgy érzem, hogy nem csak a magánéletem során, hanem a munkában is tudom hasznosítani a hallottakat.
A férjemmel péntek reggel összevitatkoztunk munkába indulás előtt, és eddig nem fordítottam elég figyelmet arra, hogyha megbántottam. Most azonban mikor elviharzott úgy éreztem tennem kell valamit. Küldtem neki egy sms-t, hogy “ne haragudj”, erre ő válaszolt, hogy ” Te sem” és hogy szeret. Ez nagyon jó érzés volt!! Ha ezt nem tettem volna meg, mint általában eddig így volt, akkor még estére is szálka maradt volna bennünk. Köszönöm Neked, hogy segítettél!!!! Még valami jelenleg szakvizsgára készülök, és eddig mindig azt hajtogattam, hogy nem fog sikerülni, de az előadásod óta,már azt, hogy sikerülni fog, tehát a vonzás törvényét alkalmazom, ezt is köszönöm neked!!!! Persze azzal tisztában vagyok, hogy a sikerért tennem kell!!
Az előadással kapcsolatban talán annyi, hogy sok téma volt egyszerre, talán jobb lenne, ha egy-egy témára több idő jutna, de így is nagyon hasznos volt!!!

Remélem nem probléma, de ajánlottalak egy családtagnak, mert válni akarnak, bízom benne, hogy felveszik veled a kapcsolatot!!

Még egyszer köszönöm!!!”

Előadás meghallgatása

—————————————————————————————————————————

- “Az előadást nagyon hasznosnak találtam,bár az ajánlott könyveket mindet olvastam már-kivéve a milliomos elmét-azt most beszerzem ”</p