Érdekel, de nincs rá pénzem. Hogyan vehetnék részt?

V I S S Z A J E L Z É S E K
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”

Remek kérdés. Ajánlom figyelmedbe: ösztöndíj igénylésére van lehetőség egyéni elbírálás alapján. A részletekért emailben kérhetsz tájékoztatást: nikoletta.ruff@gmail.com . DE!!!

Ami ennél sokkal fontosabb:

amikor annak idején először hallottam a thetáról, olvasgatni kezdtem róla. Olyan lelkes lettem, hogy napokig ezzel keltem és feküdtem … ott akartam lenni a következő tanfolyamon, mert égő vágy vezérelt, hogy már használni tudjam!!!

Hogyan tudtam elmenni? Úgy, ahogy az első jelentkezőm:

először írta, hogy érdekelné, de most nincs rá kerete. Mire írtam neki, hogy ok, akkor nem tudom látta-e a részletfizetési lehetőséget. Erre azt válaszolta, hogy most még úgy sem tudja megoldani. Amire ezt feleltem neki:

“Szia …!

Nagyon szívesen. Egyébként csak javasolni tudom, hogy tedd fel a szándékod, hogy akarod és ébressz égő vágyat:-)! Képzeld, minden thetás tanfolyamomra úgy mentem el, hogy bevonzottam a díját:-)! A legelsőnél … több éve hirdetett … keltek el, már úgy hívott fel a 3.-nál, hogy kezd félni tőlem:-)!

Szóval kételkedés ki, bármi lehetséges be:-)!”

Mivel jelentkezett másnap? Még mindig a hatása alatt vagyok:-)!

“Képzeld, a múlt évben helyettesítettem 3 hónapig egy nagyon nehéz, 3 falvas körzetben. Tegnap váratlanul kaptam egy plusz egyszeri összeget … Ft-ot! Ez olyan, mintha már most működne valami pozitív erő körülöttem J J J ”

——————————————————————————

Egyszerűen imádom ezeket a sztorikat…szóval, aki szeretne tanfolyamra jönni…csak hajrá!!!

“Kedves Niki!
Igazad lett, valoban megerkezett valamennyi penz :o ) – pont annyi, hogy ket opcio kozul tudok valasztani. Ha mar itt lesz egyszerre, ill egymas utan az alap es a halado tanfolyam, szeretnek mindketton reszt venni.”

 

Theta Healing® tanfolyam – kattints rá

Mi a Theta Healing® – kattints rá

Theta Healing® VISSZAJELZÉSEK – kattints rá

Mi történik a ThetaHealing konzultáción? – kattints rá

 

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!

Kérdés merült fel? Keress nyugodtan az elérhetőségeimen! Online konzultációs lehetőség.

 

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com