Gyógyító képzelet (Simonton) csoport

„Gyógyító képzelet” (Simonton) csoport – Székesfehérváron

Napjainkban szinte mindenhol van daganatos megbetegedésben érintett családtag. Ebben a csoportban az eddigi tanulmányaim és tapasztalataim alapján adok át módszereket és technikákat azoknak, akik gyógyulni akarnak súlyosnak diagnosztizált betegségükből (elsősorban daganatos vagy krónikus betegség) és ehhez keresnek működő eszközöket.

Az Egyesült Államokban a 1970-es években a Simonton házaspár (onkológus szakorvos és pszichológus felesége) létrehoztak egy alternatív klinikát, ahol olyan daganatos betegek kezelését vállalták fel, akik az orvostudomány akkori állása szerint gyógyíthatatlanok voltak. Statisztikai módszerekkel is elemzett, fantasztikus eredményeik A gyógyító képzelet c. könyvükben olvasható. Módszerük néhány évtized alatt világszerte elterjedt.

Több technikát foglal magában a módszer és a csoport is fontos terápiás hatás: a tagok sok támogatást és ötletet is kaphatnak egymástól.

Ajánlom mindenkinek, aki szívesen megismerné és elsajátítaná a módszert, hogy mozgósítsa saját, belső öngyógyító erőit a rák leküzdésére, életminősége javítására, a kezelések mellékhatásainak csökkentésére; aki már gyógyult és fél a visszaeséstől; akinek a környezetében fordult elő a betegség és megelőzésre használná ill. aki már ismeri, de felfrissítené a gyakorlatban a tanultakat.

Egy csoport 6 alkalmat jelent, heti egy alkalommal másfél órát. A csoporton résztvevő betegek aktivitása, saját gyógyulásuk iránti felelősségvállalása, tenni akarása nélkülözhetetlen.

A részvétel díja: 10.000 Ft/alkalom vagy 55.000 Ft.

FONTOS: a csoport alapvetően a Simonton módszert fogja követni, de az eddigi tanulmányaim és tapasztalataim alapján adok át egyéb módszereket és technikákat, továbbá már a gyakorlatban is alkalmazni fogjuk őket, hogy még hatékonyabbá tegyük a folyamatot.

Felmerülhet a kérdés, akinek kiskorú gyermeke érintett, hogyan csatlakozhatna…kérem, hogy ez esetben keressenek meg az elérhetőségeim valamelyikén.

Amennyiben igény van rá lesz egy csoport, ahová a hozzátartozóknak van lehetőségük eljönni, hogy segítséget kapjanak a kialakult helyzet feldolgozásához és érdemben tudják szerettük gyógyulását segíteni.  Ennek díja: 10.000 Ft/fő/alkalom

A programról szóló rövid videom megtekinthető itt: https://www.youtube.com/watch?v=wxDux9q0oSo&t=6s

Szeretettel látom az érdeklődőket!

Jelentkezni lehet: nikoletta.ruff@gmail.com e-mail címen.

 

Ruff Nikoletta
igazságügyi mediátor
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Access Bars és Access Vision Látás helyreállítás kezelő
www.amediacio.hu
Amennyiben értesülni szeretnél későbbi időpontról/programokról, iratkozz fel itt: Programértesítő

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!

Kérdés merült fel? Keress nyugodtan az elérhetőségeimen! Online konzultációs lehetőség.

 

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com