Összefogás a Gyermekekért

V I S S Z A J E L Z É S E K
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”

 

 

Ö S S Z E F O G Á S   A   G Y E R M E K E K É R T

ÖNKÉNTESEK

Több hónapja már, amikor a saját családunkban is sokadjára megtapasztaltam a hála érzését a ThetaHealing® iránt, amikor a Kislányunk legurult a lépcsőn az emeletről. A kórházban rossz volt látni az aggódó és tehetetlen szülőket és megfogalmazódott bennem az elhatározás, hogy szeretnék segíteni.

Elérkezett ez az idő és a napokban tettem egy felajánlást, miszerint a Fejér Megyei Szent György Kórház Újszülött, Csecsemő és Gyermek Osztályán lévő gyermekek szülei számára egy díjmentes ThetaHealing konzultációt teszek lehetővé, beleértve a koraszülött gyerekeket is.

Mivel szinte naponta köszön velem szembe beteg gyerekekkel kapcsolatos segítséget kérő emberek levele, megosztása…ezért úgy gondoltam, hogy ha ilyen kezdetleges formában is, de már útjának indítom a nagyobb léptékű célomat is:

hiszem azt, hogy az orvosokkal együttműködve, a szülők “stresszét” elengedve hamarabb és  pozitív irányú változás következhet be a gyerekek állapotában, ezért szeretném ezt egy országos segítői hálózattá bővíteni és bárki lehetőséget kaphasson a segítségre legalább egyszer. Mivel a kapacitásom véges, remélem mások is csatlakoznak, hiszen már egy díjmentes alkalom is elegendő lehet arra, hogy jelentős változás következzen be valaki életében.

Különbözőek vagyunk, emberek más-más módszerekben hisznek, ezért bárki nyugodtan jelentkezzen. Az a kérésem, hogy aki hívást érez szakemberként, hogy önkéntes munkát végezve a kezdeményezésemhez társuljon, jelezze felém egy e-mailben az osszefogasgyermekekert@gmail.com címen, amiben a következő adatokat adja meg:

név; telefon; e-mail; megye és város neve (megyére szűrve szeretném majd megjeleníteni a lehetőségeket); módszer megnevezése; skype/telefon elérhető-e segítség; előreláthatólag melyik napszakban lehet hozzá fordulni, elkerülve ezzel a felesleges megkereséseket.

A jelenleg már elérhető önkéntesek a www.amediacio.hu/onkentesek  oldalon megtalálhatók.

 

Megosztásokat nagyon köszönöm előre is, minden Gyermek és Szülei nevében is!!!

U.i.: Ha bárkinek ötlete, javaslata van a fentiekkel kapcsolatban, örömmel veszem.

Ruff Nikoletta

 ÖNKÉNTESEK

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!

Kérdés merült fel? Keress nyugodtan az elérhetőségeimen! Online konzultációs lehetőség.

 

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: osszefogasgyermekekert@gmail.com