Összefogás a Gyermekekért

V I S S Z A J E L Z É S E K
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
"és egyébként köszönök mindent!! a hozzáállásod, segítőkészséged, kedvességed!!"
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”

 

 

Ö S S Z E F O G Á S   A   G Y E R M E K E K É R T

ÖNKÉNTESEK

Több hónapja már, amikor a saját családunkban is sokadjára megtapasztaltam a hála érzését a ThetaHealing® iránt, amikor a Kislányunk legurult a lépcsőn az emeletről. A kórházban rossz volt látni az aggódó és tehetetlen szülőket és megfogalmazódott bennem az elhatározás, hogy szeretnék segíteni.

Elérkezett ez az idő és a napokban tettem egy felajánlást, miszerint a Fejér Megyei Szent György Kórház Újszülött, Csecsemő és Gyermek Osztályán lévő gyermekek szülei számára egy díjmentes ThetaHealing konzultációt teszek lehetővé, beleértve a koraszülött gyerekeket is.

Mivel szinte naponta köszön velem szembe beteg gyerekekkel kapcsolatos segítséget kérő emberek levele, megosztása…ezért úgy gondoltam, hogy ha ilyen kezdetleges formában is, de már útjának indítom a nagyobb léptékű célomat is:

hiszem azt, hogy az orvosokkal együttműködve, a szülők “stresszét” elengedve hamarabb és  pozitív irányú változás következhet be a gyerekek állapotában, ezért szeretném ezt egy országos segítői hálózattá bővíteni és bárki lehetőséget kaphasson a segítségre legalább egyszer. Mivel a kapacitásom véges, remélem mások is csatlakoznak, hiszen már egy díjmentes alkalom is elegendő lehet arra, hogy jelentős változás következzen be valaki életében.

Különbözőek vagyunk, emberek más-más módszerekben hisznek, ezért bárki nyugodtan jelentkezzen. Az a kérésem, hogy aki hívást érez szakemberként, hogy önkéntes munkát végezve a kezdeményezésemhez társuljon, jelezze felém egy e-mailben az osszefogasgyermekekert@gmail.com címen, amiben a következő adatokat adja meg:

név; telefon; e-mail; megye és város neve (megyére szűrve szeretném majd megjeleníteni a lehetőségeket); módszer megnevezése; skype/telefon elérhető-e segítség; előreláthatólag melyik napszakban lehet hozzá fordulni, elkerülve ezzel a felesleges megkereséseket.

A jelenleg már elérhető önkéntesek a www.amediacio.hu/onkentesek  oldalon megtalálhatók.

 

Megosztásokat nagyon köszönöm előre is, minden Gyermek és Szülei nevében is!!!

U.i.: Ha bárkinek ötlete, javaslata van a fentiekkel kapcsolatban, örömmel veszem.

Ruff Nikoletta

 ÖNKÉNTESEK

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!

Kérdés merült fel? Keress nyugodtan az elérhetőségeimen! Online konzultációs lehetőség.

 

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: osszefogasgyermekekert@gmail.com