Visszajelzések előadásokról, workshopokról

V I S S Z A J E L Z É S E K
„Először is nagyon szépen köszönöm a gyors és lényegre törő segítségét, jó volt olvasni a sorait."
„...azt is megjegyezte hogy nagyon jó hatással volt rám, kedves Nikoletta. ”
„És Ön ebben rengeteget segített nekem, amiért nem győzök hálásnak lenni."
„engem az győzött meg, amiket az Ön oldalán olvasgattam"
„Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyit foglalkozik velem, velünk!!”
„sok hasznos tanács felkeltette az érdeklődésemet! Szerintem sokat ki fogok próbálni belőle!!!!”
"Önnek köszönhetően sokat változtunk egymás irányába, ismerjük a másik "szeretetnyelvét", ez is már komoly előrelépés, úgy gondolom. Ja,és még egy valami. x-vel együtt mindketten őszintén mondjuk, Önben egy roppant kedves, szeretetre méltó embert ismertünk meg, aki képes volt akár pár óra után is mély nyomot hagyni bennünk, s amivel már most gazdagabb az életünk."
„Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat ilyenkor ez is nagyon sokat segit.”
„Az eddigiekért én nagyon hálás vagyok"
„Köszönöm kedves leveleit, nagyon hasznosak!!! Mindig nagy izgalommal várom.. :) … Tegnap este a levele elolvasása után minden átfordult bennem pozitívba, … Nagyon-nagyon köszönök mindent!”
„Nagyon köszönöm kimerítő godolatai, sorait!!"
„Nagyon hálás vagyok a soraiért, amiket szívből köszönök."
„És Ön annyira szimpatikus lett nekem..."
„Úgy érzem mindenképpen meg kell köszönnöm ismét a segítséget, az iránymutatást"
"Szia Niki!:-) Köszönöm Neked a sok támogatást és segítséget!!! Rengeteg erőt adtál! :-) puszillak"
"Többször elolvastam előző leveleit, és meg kell, hogy mondjam, sokat segítettek abban, hogy át tudjam állítani gondolataimat."
„nagyon köszönöm a gyors reagálását. Másodszor pedig azt,hogy talán sikerült egy kicsit jobb belátásra bírnia ezzel a pár gondolattal.”
„Már nagyon vártam ezt a személyes találkozást és nagyon örültem hogy sokat tudtunk beszélgetni. Engem nagyon feltöltött. Olyan érzésem volt mintha egy rég nem látott ismerőssel beszélnék egyszóval nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!”
„Mindent nagyon köszönök!!!!! Az egy hónappal ezelőttihez képest a kedvem sokkal jobb, sokkal pozitívabb a gondolkodásom!!! Nem tudok eléggé hálás lenni!!!!”
„Megírtam …nek is, hogy elmentem Önhöz és milyen hasznos volt.”
„Szeretném megköszönni mind azt amit értem tett ebben az évben!!! Ön nélkül elvesztem volna!! Nem is tudja micsoda erőt adott nekem ahhoz, hogy elviseljem azokat a csapásokat melyek személyemet érték!!! Hálával tartozom Önnek nagyos sok hálával!!!”
„Másként látok ma már és ezt Önnek köszönhetem!! tényleg őszintén sajnálom, hogy nem előbb találoztunk!!!!!"
„Hogy segített-e???? El nem mondhatom milyen sokat!!! Hogy csinálja??? Két mondattal helyre rakja lelkivilágom!!!! Irigylem a Párját!!!”
„…bár a férjem türelmének és szeretetének köszönhetem ezt a változást de Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm ,hogy tartotta benne a lelket a legnehezebb időszakokban és nem hagyta hogy feladja.”
"Niki, nagyon köszönünk mindent!"
„Azt kell mondanom, hogy nagyon megnyugtatott az Önnel folytatott beszélgetés; nagyon nagy szükségem volt (van) arra a megértésre és elfogadásra, amit tanúsított irányomba.”
„Köszönöm, hogy hívhattam!!”
„Meg egyszer koszonom a tamaogatast.”

 

Visszajelzések előadásokról, workshopokról:

Előadásokról:

Előadás a párkapcsolatokról – kattints rá

A párkapcsolatok láthatatlan buktatói – kattints rá

Miért nem jön a baba?:

“Nagyon tetszett, hogy annyi példát hoztál az előadásban.

Azóta figyelem, miket mondok, milyen szavakat használok és hogyan a gyermekvállalással kapcsolatban. Észrevettem, hogy … . A legnagyobb felismerésen, ami az orrom előtt volt, hogy … . Ezt meg is változtattam gyorsan.

Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat!

Sok felismerés jött közben, ezt valamiért meg szeretném veled osztani:… .

Most csak úgy gondoltam, na jó, megnézem, kíváncsi vagyok mit mondasz az előadásban. És még mindig rá tudok csodálkozni, hogy nem kell mindig nagy dolgokat kutatni.

Köszönöm, a tippet, azt hiszem … ”

————

Egy ismerősömnek küldtem el, ezt írta miután megnézte:

“Elég sok felismerést hozott.”

————

Én kiírtam az összeset ami mondtál, közben is voltak felismeréseim, de szeretném még majd átgondolni azokat is amik elsőre nem tűntek érvényesnek rám.

Elsőre ezek érdekesek:

(hopp itt is egy )

————-

“Bevallom nekem azon járt utána az agyam, hogy én mennyi mindenen keresztül mentem (a sok orvos, vizsgálat, injekció, csalódás) és hogy ezt mindenkinek meg kellene hallgatni mielőtt ilyesmibe belefog..és hogy nem is értem az orvosok is miért nem innen közelítik meg a dolgokat…szóval nagyon hasznos és igaz nekem most nem jött egyik példán sem a felismerés, de ez tuti azért van mert már annyi minden korábban előjött..

A példák nagyon jók voltak, szerintem biztosan van sokaknak elgondolkodtató köztük.”

————–

“A Miért nem jön a baba című előadásmód megnéztem, köszi szépen, hogy elküldted. Mivel dolgoztunk már ezen a témán, így ismerősek voltak a történetek, viszont volt pár olyan dolog amin elgondolkodtam. Pl. hogy … . Erről eszembe jutottak egy ismerősömék, akiknél ugyanez a helyzet!! mindkettőjüknél!!”

————–

“Kedves Niki! Ismèt nagyon szuper előadás volt!! Köszönöm szèpen! … ️most fejeztem be.Nagyon tetszett. Köszönöm szèpen a lehetősèget”

————–

„Tanulsàgos volt mert ki derült Szàmomra . Nagyon sok minden”

————–

“Igen, meg tudtam nézni, és hasznosnak találtam. Köszönöm!

 

Workshopokról:

Ideális testsúly:

“szia Niki! Képzeld valamelyik reggel rám jött a farmer ami egy ideje már nem. 2,2 kgt fogytam =D”

…………………….

“Niki, te mindig új lendületet tudsz adni nekem a thetában és egyáltalán a fejlődésemben. Néhány hónapja volt veled az első konzultációm. Azóta egy másik pályán kezdett el haladni az életem. Az egy dolog, hogy a thetában is gördülékenyebb vagyok, és hatékonyabban, nagyobb kedvvel dolgozok magamon a mindennapokban. De végre az életemben is észrevehető változások vannak minden téren. Az utóbbi pár hétben úgy érzem, hogy egyre jobban önMAGam vagyok. Kezdek rátalálni a hivatásomra, érzem a lelkemből, hogy mik azok a dolgok amik érdekelnek, amikkel nekem dolgom van az életben, és amikben maradandót akarok (és fogok) alkotni. Az élet minden területén egyre bátrabban vállalom magam, ami régen elképzelhetetlen volt számomra. (csak viszonyítási pontként: kiskoromban a saját nagyszüleimhez nem mertem hozzászólni, nehezen barátkoztam és szinte féltem mindenkitől). Most már a saját vállalkozásom elindítását készítem elő, ahol ráadásul épp emberekkel fogok foglalkozni, embereket kell példamutatással vezetni és a nyilvános beszéd is része lesz a tevékenységemnek.
Az elmúlt 3 hónapban 100 ezer forinttal nőtt a havi jövedelmem (Kelet-Magyarországon élek). Egyre több mindent megengedek magamnak lelkileg és anyagilag is.
Az elmúlt néhány hónapban kb 10 kiló súlyfeleslegtől szabadultam meg. Egyre többször hallom meg a belső hangomat, egyre többször hallgatok rá, és mindig bejön:)
Hogy a teremtéssel kapcsolatban is írjak valamit: …
Annyira csodálatos ez az élet! Olyan jó, hogy bármi lehetséges! Olyan jó, hogy hatással tudunk lenni az életünkre!

És köszönöm neked! Köszönöm, hogy vagy, és köszönöm, hogy ilyen lelkesen, szívvel-lélekkel és eredményesen segítesz nekünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy vegye fel veled a kapcsolatot, ha valamin változtatni szeretnének!

Üdv.: X”

……………………..

- “Theta óta valahogy könnyebbnek érzem magam a szó szoros értelmében. Nem mintha ment volna le a súlyomból mert leméreckedtem de laposabbnak érzem pl a hasam. Mozgás is kevésbé fullasztó és több energiám van, talán hajlékonyabbnak is érzem magam.”

…………………….

- „A legjobb, hogy símán flangáltam egész nap fürdőruciban, és nem kattogott azon az agyam, hogy mit szólnak a többiek az alakomhoz

x is napok óta dícsérget, hogy milyen jól nézek ki

………………………..

- “90%os a feldolgozottság – 5kg és sok felismerés :)

……………………….

“a harmadik videonál járok, hallgatom. A feladatlap fele van kitöltve. Sok mindent felismerek,igyeszem elengedni, átprogramozni, amiről tudok, ez nem könnyű,de dolgozom rajta.”

………………………

“Szia Niki!!
Meghallgattam! Kijegyzeteltem. Kb 5x annyit írtam, mint múltkor amit elhagytam cetlit.
Úgy éreztem h teljesen másként hallgatom mint akkor. Anyuval beszélgettem előtte a születésemről gyerekkori evésekről, …. Most feldolgozom.
…Köszönöm mégegyszer!

Hálás vagyok hogy megismerhettelek!! ❤️❤️❤️Puszi”

…………………..

“Sikerült meghallgatnom már a hanganyagot.Jöttek nagyon jó és érdekes felismerések.Kicsit meg csúsztam a dogokkal,sok munkám volt. Most már több időm van,így bepótolom a lemaradásom :)

…………………..

“Szia! Eltelt 1 hét!
Érzem a változásokat! Hasam laposabb. Nem központi téma az evés. Éhes vagyok eszek! Kenyeret nagyjából elhagytam. Teljesen természetes hogy nem eszem a reggelihez. Ha megkívánom eszem. Ettem pogácsát jégkrémet is. Még bevillan néha a régi program de gyorsan cserélem. Miért ne ehetném meg?
Miután dolgoztam rá kb 2 nap múlva töröltem magam minden fogyis csoportból a facen. Minden este vizualizálom milyen vékony leszek.
Köszönöm ❤️❤️❤️”

 

Karrierváltó:

“Hali, képzeld, ma teljesen jól viseltem főnököm szeszélyeit (mondjuk nem is volt olyan vészes) és egyszer sem akartam megverni

Kösziiiiiii❤️”

…………

“vannak vàltozàsok nagyon sok felismerèsem volt ùgy èrzem elindultak a dolgok …, biztosan lessz mèg sok felismerèsem….. Köszönöm

…………

Ja es azota lett egy uj allasom es a vallalkozasom szempontjabol is jo hireket kaptam

koszonom szepen a segitsegedet. Amikor veled asok utana valami mindig megmozdul az eletemben

Csodas estet!”

………

“Igen!!! Pedig ne tudd meg milyen napok vannak bent, de én teljesen jól bírom. Hála és köszönet!!”

……………..

“Sokkal magabiztosabb lettem, a théta munkáról már szkeptikusok jelenlétében is bátran beszélek. Konzultációim sokkal gördülékenyebbek lettek. A klienseim nagyon meg vannak elégedve. Még volt időpont lemondás, de bízom benne, hogy ez is megoldódik. Puszillak és mindent köszönök!”

 

Szül(et)és feldolgozó:

“Nagyon sokmindent felhozott bennem, mind a workshop, mind a kérdésekre adott válaszok. … sok dologgal kapcsolatban rájöttem mennyire nem vagyok őszinte még magammal sem… Ezért nagyon rosszul éreztem magam, de azt gondolom, csak akkor tudok változtatni, ha tudom min kell… Most már kezd letisztulni az a sok minden ami hirtelen rámszakadt az emlekeimből. Sok helyzetet teljesen másképpen látok a gyerekekkel kapcsolatban, mint idáig.

Így kevésbé vagyok feszült velük. Azóta nap, mint nap foglalkozom egy-egy témával ami feljött, és oldódódnak bennem a dolgok….és bennük is.

Hálás vagyok nagyon, hogy segítettél elindulni ebben az irányba. Köszönöm.

Csodás napokat kívánok!”

………..

„Addig jutottam, hogy előszedtem minden orvosi papíromat és átolvastam. Nagyon sok gondolat ismét előbukkant, némelyikkel elég nehezen küzdöttem meg. És nem ért véget. Amikor nem nyomnak le teljesen, tisztítom és elengedem őket.

Naponta kilépek minden csoporttudatosságból, ami csak az eszembe jut. Aktívan alkalmazom a THet.

A feladatok elején járok, de be fogom fejezni.”

——————————

Hogyan legyek jó szülő? 

- “Nekem a lányommal való kapcsolatunkban van gond már egy ideje…,
…Kedves Niki!
Ma volt időm és végighallgattam, megcsináltam a workshop-ot! Hú! Rengeteg dolog jött fel! Lesz még min dolgoznom a következő napokban! De most van rá időm és ez jó! Fel vagyok már attól dobva, hogy sok mindenre ráláttam és tudom, hol kezdjem, mihez nyúljak…alig várom, hogy elkezdjem!”

——————————

“Niki, sikerült meghallgatnom, jegyzetelnem, közben dolgoznom magamon (théta healinggel), aztán a feladat lapra is végig valaszoltam, közben tudatosítottam, elengedtem, letöltöttem sok mindent.

Olyan szeretettel teli, alapos, pontos, olyan Niki-s ez a kurzus ❤
Habar sokat dolgoztam már magamon ebben a témában (is) , mégis nagyon jó volt átrágni magam ezen, s ugy erzem kaptam egy löketet.

Persze a “sokat dolgoztam magamon” halmazba bele tartozik az is amikor ketten dolgoztunk egyéni konzultaciok alkalmával.

Én nagyon hatékonynak látom ezt a kombinációt barmilyen témában: kurzusok, tudatosító könyvek + magan konzultaciók. Csak ajánlani tudom mindenkinek, ezt a stílust, hisz óriási valtozásokat elek meg azokban a témakban amikben kutattam, tudatosítottam kurzusokkal, könyvekkel+ mikor ugy ereztem, elakadtam, segitseget kértem egyénileg (van olyan téma amihez ugye többször is kertem a segítséged és aldom magamat, hogy megtettem)

Aldas a munkádra draga Niki! ❤️

Hálas köszönet mindenert!
Szeretettel ölellek!

Teremtő Est:

 

„Köszönöm , én is hogy részt vehettem .

Ráláttam , egy két dologra , és most magabiztosan állok neki ásni , és elengedni .

Valami átfordult tegnap bennem !

Köszönöm ! „

…………

- “Köszi a tegnapit! :)

Jól érezni szokás szerint jól éreztem magam, a lista se volt rövid ;)

………….

- “KÖSZI SZÉPEN JÓ VOLT”

 

 

 

- Küldetésem az, hogy minél több kapcsolat működjön úgy, ahogy az az adott párnak megfelelő és minél több gyermek cseperedjen fel Anya és Apa mellett is, egy CSALÁDban!!! -

Értesítés tanfolyamokról, programokról, kedvezményekről: Hírlevél  - kattints rá

Kérlek olvasd el a Bemutatkozás menüpontot is!

 

Kérdésed merült fel? Keress nyugodtan az elérhetőségeimen! Online konzultációs lehetőség.

Várlak szeretettel:

Ruff Nikoletta

 

Telefon: +36-20-950-9779;  E-mail: nikoletta.ruff@gmail.com

Jogi nyilatkozat kivonat:

Ruff Nikoletta vagy bárki aki, ezen az oldalon megjelenik nem rendelkezik orvosi végzettséggel. Nem diagnosztizálunk. Nem írunk semmiféle kezelést, orvosságot vagy bármi egyéb szert. Ruff Nikoletta hivatalos ThetaHealing Instruktor és Konzulens. Tartsd szem előtt, hogy minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen, tanfolyamon, azok javaslatok, a lépések megtételéhez Neked kell meghoznod a saját döntésed, ami a Te felelősséged! Minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen soha nem helyettesíti vagy írja felül esetleges orvosi diagnózist

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>